|
Nu esti logat.
Amanare menstruatie#1 2013-08-05 17:12:03
amanare menstruatieAm si eu o problema (evident) : nu am facut pauza intre doua folii, pentru a-mi amana menstruatia. Mi s-a spus ca a doua folie o opresc cand imi doresc sa imi vina. Am oprit deci pastilutele. Din aceleasi auzite, stiu ca dupa 7 zile de pauza, trebuie sa incep folie noua. Intrebarea si problema mea existentiala este : sunt protejata in aceste 7 zile? Multumesc !:) Offline #2 2013-08-05 17:20:51
Re: amanare menstruatiedaca ai luat pastilele corect si n-ai luat nimic care sa interactioneze, esti protejata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-08-05 17:42:10
Re: amanare menstruatieSi eu m-am gandit la fel, numai ca, intreband o doamna farmacista, am primit un raspuns destul de pesimist: protectie suplimentara in urmatoarele 14 zile .... Offline #4 2013-08-05 17:45:59
Re: amanare menstruatiecand iei mai multe pastile decat sunt pe o folie (deci cand iti amani menstruatia) nu sunt probleme; trebuie protectie suplimentara in pauza si dupa, in momentul in care iei mai putine pastile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2013-08-05 18:03:47
Re: amanare menstruatieAm si eu o problema, sper sa nu se supere nimeni ca postez la acest topic. Ultima pastila din folie am luat-o sambata seara si am inceput pauza. Problema este ca in aceasta noapte plec la mare si ma intrebam daca pot sa incep urmatoarea folie de acum(ca sa nu imi vina menstruatia tocmai la mare), dupa o singura zi de pauza sau nu sunt protejata? Offline Publicitateloading...
#6 2013-08-05 18:13:21
Re: amanare menstruatieprotejata ai fi, dar trebuia sa iei folia in continuarea celei vechi, nu sa lasi pauza, asa sunt sanse sa te trezesti cu spotting sau chiar sa-ti vina menstruatia Offline #7 2013-08-05 18:52:27
Re: amanare menstruatiedeci pot sa iau in continuare pastilele chiar daca am sarit una? Menstruatia oricum trebuie sa imi vina daca fac pauza de 7 zile. Poate scap daca incep sa iau pastilutele de azi. Offline #8 2013-09-03 01:44:44
Re: amanare menstruatieExista vreun risc daca imi aman menstruatia cu aproximativ o saptamana ? Offline #9 2013-09-03 11:56:37
Re: amanare menstruatienu, niciun risc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|