homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor

#1 2013-08-06 11:33:51

melena
New member
Inregistrat: 2013-08-06

am nevoie de ajutor

De curiozitate:exista fete virgine care au ramas gravide? ar putea aceasta sa faca avort? aseara l-am masturbat pe prietenul meu( eu fiind virgina am apelat la aceasta masura).Am inceput treaba fara prezervativ, la un moment dat eram putin uda pe mana dar nu stiu daca imi transipirase mana sau era lichid seminal.Cand a simtit ca ii vine a pus un prezervativ dar nu a acoperit tot penisul, doar varful.A terminat in prezervativ

problema este ca dupa ce a terminat, la 5-7 minute m-am dus la baie sa-mi fac nevoia. Pentru ca ne certasem, de nervi nu mi-am dat seama ca nu ma spalasem pe maini, intrebarea este atunci cand am fost la baie, si m-am sters dupa ce mi-am facut nevoia MICA exista posibilitatea sa fi ramas urma de lichid seminal, sau sperma pe mana si sa fi ajuns langa vagin, s-o fi imprastiat pe acolo? exista posibilitatea sa raman gravida? precizez ca el a folosit prezervativ, dar doar pentru capul penisului, pentru ca eu sa-l pot masturba in continuare.Nu stiu daca eram uda pe mana de la vreun lichid, se putea scurge pe langa prezervativ?
Va rog, nu ma criticati , stiu am gresit.Cu mama nu pot vorbi.Se poate ramane asa usor insarcinata?Cand as putea face un test de sarcina?

#2 2013-08-06 11:44:34

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: am nevoie de ajutor

nu, nu se poate.  smile

Dragostea nu se stă, se face.

#3 2013-08-06 12:47:48

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Este teoretic si practic imposibil sa ramai asa gravida.

Two souls don't find each other by simple accident

#4 2013-08-06 15:29:00

melena
New member

ce este imposibil?ca virgina sa fie gravisa?dau este imposibil in sitiuatia mea?sad

#5 2013-08-06 20:02:41

melena
New member

Dreamland..ce este imposibil?ca virgina sa fie gravida sau este imposibil in situatia mea?am inteles ca daca faci baie cu pritenul tau , si el isi da drumul in cada , poti ramane insarcinta?exista cazuri?exista asa ceva?sau mai sunt fete care spun ca baietii au ejaculat langa vagin , si se intrebau daca sunt insarcinate?este posibil?ca se cam aseamana cu cazul meu...ce spuneti?pot fi insarcinata sau sunt paranoica?

Publicitate

loading...

#6 2013-08-06 20:05:50

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

ma uitam ce dreamland a comentat rotfl eu sunt johanne lol

cum sa ramai asa gravida? trebuie sa ai contact sexual sa ramai gravida,este imposibil in cazul tau sa ramai...cati ani ai?

Two souls don't find each other by simple accident

#7 2013-08-06 20:45:40

melena
New member

scuza-ma johanne, poi ma gandesc ca mi-a ramas "sperma "pe maini si cand m-am dus la baie , asta la 5 minute, si dupa ce am facut pipilica:)) sa zic asa, cand m-am ster , sa fi intins pe acolo niste amarati de spetozoizi, si asa sa raman..este vorba de o sarcina ?sunt eu paranoica?si daca ar fi , cand sa-mi fac un test de sracina?pana la cate saptamani pot face avort?19si cred ca sunt paranoicaaaaaaaaaa....se poate asa ceva?

dar am vazut ca poti ramane gravida si daca baiatul ejaculeaza langa vagin , sau daca fac baie partenerii in aceasi cada si el ejaculeaza....sad.....Deci in cazul meu , s-or fi imprastiat pe acolo amaratii de spermatozizi ?

#8 2013-08-06 20:57:39

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

signof10

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#9 2013-08-06 23:59:31

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

nu, nu se poate asa ceva. stai linistita

#10 2013-08-07 11:08:21

melena
New member

Deci sunt eu paranoica?sunt disperata cu gandul de a nu ramane insarcinata si o i-au razna?lol ..deci nu exista asa ceva?ma refer la situatia mea, nu la situatia cu facutul baii in cada sau mai stiu eu cu ejacularea langa vagin..

#11 2013-08-07 11:16:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sunt pe youtube filmulete animate despre cum se fac copiii; cauta-le si lamureste-le ca pt. a ramane gravida trebuie sa ai un penis in vagin care sa impinga o amarata de sperma cat de adanc si cu o anumita viteza.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2013-08-07 12:34:28

melena
New member

deci nu este posibil asa ceva?  "aseara l-am masturbat pe prietenul meu( eu fiind virgina am apelat la aceasta masura).Am inceput treaba fara prezervativ, la un moment dat eram putin uda pe mana dar nu stiu daca imi transipirase mana sau era lichid seminal.Cand a simtit ca ii vine a pus un prezervativ dar nu a acoperit tot penisul, doar varful.A terminat in prezervativ

problema este ca dupa ce a terminat, la 5-7 minute m-am dus la baie sa-mi fac nevoia. Pentru ca ne certasem, de nervi nu mi-am dat seama ca nu ma spalasem pe maini, intrebarea este atunci cand am fost la baie, si m-am sters dupa ce mi-am facut nevoia MICA exista posibilitatea sa fi ramas urma de lichid seminal, sau sperma pe mana si sa fi ajuns langa vagin, s-o fi imprastiat pe acolo? exista posibilitatea sa raman gravida? precizez ca el a folosit prezervativ, dar doar pentru capul penisului, pentru ca eu sa-l pot masturba in continuare.Nu stiu daca eram uda pe mana de la vreun lichid, se putea scurge pe langa prezervativ?"

#13 2013-08-07 12:57:08

yoyolina
Moderator

http://forum.anticonceptionale.ro/t4008 … ilema.html

de cate persoane mai e nevoie sa-ti spuna ca nu? du-te la doctor daca consideri ca nu stim ce vorbim, vezi ce-ti zice.

#14 2013-08-07 14:06:09

melena
New member

multumesc mult yoyolina..dar astia de pe alte site-uri ce ... mananca ca spermatozoizii intra prin orificul prin care se scurge menstrutia si gata ei patrund in vagin si ajung la trompa...?Mie mi se pare ca ai perfecta dreptate , asa credeam si eu..si asa stiam..dar ce am citit pe alte site-uri m-au inspaimantat..poi asa am gasi gravide la orice colt de stradaaa

#15 2013-08-07 14:15:20

yoyolina
Moderator

povesti sunt multe, realitatea e alta.

#16 2013-08-07 14:36:53

miss_take
Membru

poți să stai super liniștită. c?nd o să treceți la treaba adevărată și se rupe vreun prezervativ ce faci?... nu exista nicio șansă să fii. nici măcar una. gata? te-ai potolit? lol

#17 2013-08-07 16:28:28

melena
New member

salut miss_take ..sunt paranoica stiu, dar am inebunit..numai la asta ma gandesc...tu te referi la situatia mea?

Voi , cele care ati scris mai sus, cand ati spus nu , nu se poate sa ramai asa insarcinata , la care situatie va refereati?La asta cu fcautul nevoii mici , dupa ce l-am masturbat , si gata au intrat spermatozoizii in vagin?
"aseara l-am masturbat pe prietenul meu( eu fiind virgina am apelat la aceasta masura).Am inceput treaba fara prezervativ, la un moment dat eram putin uda pe mana dar nu stiu daca imi transipirase mana sau era lichid seminal.Cand a simtit ca ii vine a pus un prezervativ dar nu a acoperit tot penisul, doar varful.A terminat in prezervativ

problema este ca dupa ce a terminat, la 5-7 minute m-am dus la baie sa-mi fac nevoia. Pentru ca ne certasem, de nervi nu mi-am dat seama ca nu ma spalasem pe maini, intrebarea este atunci cand am fost la baie, si m-am sters dupa ce mi-am facut nevoia MICA exista posibilitatea sa fi ramas urma de lichid seminal, sau sperma pe mana si sa fi ajuns langa vagin, s-o fi imprastiat pe acolo? exista posibilitatea sa raman gravida? precizez ca el a folosit prezervativ, dar doar pentru capul penisului, pentru ca eu sa-l pot masturba in continuare.Nu stiu daca eram uda pe mana de la vreun lichid, se putea scurge pe langa prezervativ?"

Fetelor , eu vreau sa aud parerile voastre strict legate de situatia mea...se poate sa fiu insarcinata sau nu?sad

Ultima oara a fost editat de melena (2013-08-07 16:30:43)

#18 2013-08-07 18:01:38

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

toate raspunsurile de mai sus au fost date strict la situatia ta.

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#19 2013-08-07 18:06:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si nu inteleg povestea cu masturbarea cu prezervativ  va

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.