|
Nu esti logat.
Karissa probleme#1 2013-08-06 13:53:43
Karissa problemeBuna fetelor. Am luat incepand cu 10.07 ac Karissa la recomandarea medicului pt un chist. In data de 31.07 a fost ultima pastila, iar in a4a zi de pauza mi-a venit menstruatia cu dureri ca de obicei. Singura diferenta e ca m-a tinut doar 2 zile, de aseara nu mai vine nimic si am deja secretie normala ca in restul zilelor. Mentionez ca inainte de ac, menstruatia ma tinea 6-7 zile cu dureri groaznice si era neregulat. Acum... Problema mea e urmatoarea: de ce m-a tinut asa putin? Am fost la medic inainte sa-mi vina si mi-a spus ca nu sunt insarcinata, chistul a disparut si urmeaza sa imi vina ciclul. Dar ma sperie ca a durat doar 2 zile. E normal? S-a reglat ciclul deja dupa doar o folie de ac? Offline #2 2013-08-06 13:56:10
Re: Karissa problemeasta e unul din efectele pozitive ale ac-urilor; daca le-ai luat corect si n-ai facut nimic care sa le scada efectul, n-ai de ce sa te ingrijorezi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-08-06 16:53:35
Re: Karissa problemeImi cer scuze ca nu am scris tot acolo. Ca sa le scada efectul nu aveam ce sa fac, adica doar n 2 zile diferite am avut diaree in mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei din ziua respectiva, in rest chiar nimic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|