homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spalaturi vaginale

#1 2013-08-08 12:28:03

Kiko07
New member
Inregistrat: 2013-03-19

Spalaturi vaginale

Buna,fetelor!In urma obsesiei mele cu ganglionul de la gat,m-am decis sa fac niste analize medicale care zic eu ,au iesit bune.Mai putin proba la urina.Epitelii plate relativ frecvente libere si in placarde,Leucocite relativ frecvente si flora microbiana prezenta.Restul analizelor au iesit in parametrii normali.
Mi s-a recomandat sa fac spalaturi cu bicarbonat sau ceai de pelin.Citind pe internet am aflat ca de fapt spalaturile sunt inutile si chiar cresc riscul de infertilitate si tare mult imi doresc un copil.
Din experienta vostra,ce stiti despre aceste spalaturi?
Multumesc!

#2 2013-08-08 12:30:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Spalaturi vaginale

exista deja topicuri la care se discuta despre spalaturi, de exemplu asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t2791 … inale.html
posteaza-ti intrebarea acolo.

pe viitor foloseste functia de cautare, nu se deschid subiecte noi pt. fiecare intrebare pe care o are cineva.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.