|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati#1 2013-08-11 23:35:36
va rog sa ma ajutatiacum 4 zile am facut sex cu partenerul meu..iar apoi neam dat seama ca prezervativul a ramas in mine...l/am scos...iar el nu a ejaculat...dar totusi cand lam scos prezervativul avea ceva lichid in el..mentionez ca nu a ejaculat... acum sunt foarte speriata..nush ce sa fac...nu am luat nimic...pot ramane insarcinata??? Offline #2 2013-08-12 08:36:50
Re: va rog sa ma ajutatinu mai posta in doua locuri, ti s-a raspuns deja la primul topic. Offline #3 2013-08-12 10:15:24
Re: va rog sa ma ajutatiscuze....dar daca te/a deranjat nu trebuia sa raspunzi...si in plus doar acum mi/am facut si eu cont si nu ma descurc prea bine....scuze de deranj...dar eram speriata multumesc oricum Offline #4 2013-08-12 10:36:50
Re: va rog sa ma ajutatiexista un regulament care trebuie respectat, nu face fiecare ce vrea; din moment ce ai un topic activ, nu trebuia sa mai deschizi unul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|