homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt protejata?

#1 2013-08-29 17:44:57

otilia123
New member
Inregistrat: 2011-12-08

Sunt protejata?

Buna,
  Tocmai am terminat primul blister de Logest, l-am inceput in ziua a 20 a ciclului menstrual ( 5 august ) intrucat aveam dureri  destul de mari din cauza unui chist ovarian. Asa mi-a recomandat medicul ginecolog, sa le incep imediat chiar daca acel chist nu era mare insa ma durea destul de rau..  Am terminat blisterul duminica  si mi-a venit menstruatia miercuri, urmand ca luni, 2 septembrie, sa incep cel de-al doilea blister.
Stiu ca pe durata primei folii nu am fost protejata contraceptiv, intrebarea mea este daca incepand cu cel de-al doilea blister sunt protejata .  Daca tot le iau, vreau sa ma bucur si  din alt punct de vedere, nu numai medical smile.
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

#2 2013-08-29 17:46:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sunt protejata?

Nu stii bine, ai fost protejata si in timpul primei folii, dupa ce au trecut primele 7 zile
Esti protejata deci in continuare

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-08-29 17:46:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.