homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-55

#1027 2013-09-24 21:30:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

eu fac in fiecare dimineata ordine si curatenie bec in toata casa. nu de alta dar am musafiri (terapeuta tongue) zilnic si mi-ar fi rusine s-o primesc in casa vraiste. as face oricum, dar nu m-as stresa sa fie totul perfect la 10 dimi, m-as mai lalai pe parcursul zilei. calc in timpul terapiei, cu un ochi la rufe si cu unul la monitor sa-l vad.. mancarea- in prima ora de somn a lui Stef. ma descurc, e mult mai ok de cand a mai crescut. mie imi da o stare de bine sa stiu ca am casa curata, mancarea facuta, treburile rezolvate.

#1028 2013-09-24 21:37:34

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Asa si eu garga, ma simt bine psihic cand stiu ca toate-s la locul lor.
Cand e e ploaie mare si eu-s mai agitata. Si mai mult ca de obicei lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1029 2013-09-24 21:39:27

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Nu e incarcatorul, ca avem 2 hmm

Janis, da, stiu. Eu iti multumesc puss

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1030 2013-09-24 22:21:35

denorah00
Insomniac member

Maje cel mai probabil e chestia aia de incarcat din interiorul telefonului. Si eu am patit si am incarcat asa vreo 2 ani. Il fixam cu greu si aia era.
Si la laptop tot asa, si eu si mami le avem stricate acolo la mufa.

Azi am reusit sa ii dau pacalit ciocopestele cu gem. Vedem maine.
Mai nou fiecare zi a devenit o provoc are cu mancatul, sa-l fac sa bage ceva cat de putin in gura trebuie tare inventiva sa fiu.
In seara asta sa manance branza cu fructe care alta ata era preferata lui si acum nici nu mai deschide gura, I-am pus jumate de lingurita de nesquick, a mancat 150 ml yikes

#1031 2013-09-24 22:34:18

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

naspa tare faza asta cu mancatul

ai mei iar sunt in greva,mananca cate 3-4 guri si gata asa stau pana la masa urmatoare,uneori manaca mai mult ca sunt flamanzi,alteori to 2-3 guri

eu lui Dami i-a pus cereale in supa rotfl2)))  si cu ce pofta a mancat-o

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#1032 2013-09-24 22:36:10

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

denorah00 a scris:

Happy, pe la varsta Sarei eu inca eram lenesa forumului, era pass pe-aici care abia dormea de grija treburilor si eu o "judecam" ca de ce nu mai sta si locului, dar acum o inteleg. Cand copilul capata un pic de independenta si sta si fara tine, ti-e si rusine sa stai degeaba.
Stai sa mai creasca S putin, sa vezi ca nici tie n-o sa-ti stea mainile.

Rose eu nu am mai auzit la nimeni ca e safe pe spate.
Yann s-a intors de pe burta numai la 10 luni jumate. Dar eu nu mi-am facut griji...
El isi punea capul intr-o parte in somn cand se punea pe burta.

Deno, "directiva" e ca bebelusii tb sa doarma pe spate si numai pe spate.

http://en.wikipedia.org/wiki/Safe_to_Sleep

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1033 2013-09-24 22:47:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ruxx sanatate multa Marei (si lui Vladut; sa nu mai ia nici un virus)

Rose la 7 dimineata, la 3 grade, la 2,5km departe de casa...nu ma mai gandesc la conditie fizica lol. Face sport mult la scoala, are balet, are trambulina la subsolul casei si sare acolo; are inele de gym si se agita si cu ele si...urca si coboara scarile din casa de cateva ori. Deci face ceva sport.
Am uitat cum se invartea copilul meu acum cativa ani. Parca nici nu am avut bebe. Ori m-am prostit eu de tot.

Katey si eu am dureri (ma doare si mintea chiar lol cand ovulez si nu aveam asa. Sunt si mai nervoasa.

Like sa nu razi dar eu aveam asa dureri in vara si eram racita la rinichi. Au vazut la o urocultura.

Cat despre curatenie...ati atins subiectul meu preferat. A plecat sotul, noi fetele ne-am destrabalat cu lego peste tot, numai carti prin toate locurile, un pat este plin cu rufe spalate. In noaptea asta trebuie sa termin curatenia caci vine maine. Sunt asa de linistita cand am ordine in jur, simt cum respira casa.

Va pup si va spun noapte buna. Eu am ajuns acasa, ma schimb si trag o fuga sa o iau de la scoala si sa mai stam prin parc. I-am promis ca ii fac pizza deseara si i-am luat niste salam/pepperoni organic. Nu cred ca am mai mancat asa bunatate de salam vreodata. Am si dat ceva pe el dar na, un copil am (si eu pe langa ea cu speranta sa nu ii prea placa lol

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1034 2013-09-24 22:56:24

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

majestik a scris:

Em, citeam ieri de mame care nu auzeam bbl de langa ea plangand lol

LE:
Be, era atras de jetul de apa de la robinet. Si el se agita in cadita, arunca cu apa peste tot lol dar aici vedea ceva nou. Plus ca nu avea unde sa se zbenghuie lol

maje, eu sunt una din acele mame. Din cauza oboselii, pur si simplu nu ma auzit nimic....

smartuc ma bucur ca papa mai bine A.  l am cantarit si eu pe iannis in seara asta are 14.500 kg.

mamici pusspusspuss

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1035 2013-09-24 23:25:09

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Pfoai,eu pot sa pic de oboseala aud si cum respira ,si musca in cealalta camera lol

Ma faceti sa rad cu curatenia.eu geamurile nu le-am spalat...decat o data.mai mult la misto.in martie cand a venit o femeie la curatenie le-a spalat calumea. Atat lol Curat fac de cand e mare..ma lasa..ma si ajuta.dar cu jucariile e jale,calc pe ele..le bag in cutie,le scoate din cutie instant! disperat
cu baile mai rar ca nu-mi place sa stea in mirosul de solutie de bai..si eu ca deno dorm cu el mereu,altfel se trezeste...

6 ani de dragoste  hjarta

#1036 2013-09-24 23:28:59

denorah00
Insomniac member

Azi a dormit de la 5 la 8, se mai culca maine disperat

#1037 2013-09-25 08:23:45

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Mamici numai eu patesc asa sau aveti si voi experiente similare? Daca, copilul vostru - calm 98% din timp:), bine educat, care stie ca voi suteti mama si nu sclava, pe care l-ati invatat sa va respecte si sa nu tzipe/loveasca -MA REFER LA COPII PESTE 1 1,5 - 2 ani -deci, daca piticul vostru sta langa cineva care tzipa, da porunci mamei si mama nu zice nik si executa, copie sau este influentat si copilul vostru?

Avei prienetni care sa fi trecut pri asa ceva? Ca mie ast ami s-a intamplat ieri si nu mai spun cu cine caci stiti. Si nu mai stiu cum sa ma mai ascund in casa caci mereu suna la usa si Carol cum aude soneria cum fuge la usa. Mi se pune pe inima, efectiv.

Cred ca daca nu gasesc o rezolvare la ceea ce ma framanta o sa ma duc la psiholog pt ca simt ca ma invart intr-un cerc vicios.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1038 2013-09-25 09:17:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata mamici wave

#1039 2013-09-25 09:32:56

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata
flow, e foarte posibil sa o influenteze negativ
trebuie limitate intalnirile dar asta sigur stii si tu

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1040 2013-09-25 09:36:41

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

cu siguranta flow ca este influentata
si al meu a inceput sa tipe la mine ,

o discutie cu mama ei si limitate intalnirile lor

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1041 2013-09-25 09:41:51

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
eu sunt puturoasa rotfl am o fata care vine de 2 ori pe sapt si ma ajuta cu curatenia, ea se ocupa de faianta,wc-uri, cazi, mobila, etc. eu zilnic dau cu aspiratorul, vasele, spalat si calcat si gatit. plus Razvan  hjarta
dar tot ar trebui sa mai sterg mobila din bucatarie zilnic, cateodata o fac, alteori nu. despre geamuri, refuz sa vorbesc lol pt ca avem un perete de 6 m inaltime numa' din geamuri. de cate ori a vrut femeia sa se apuce de ele, niciodata nu o las, ca mi-e mila de munca ei. la prima ploaie, nu se mai vede nimic big_smile
rux, sanatate marei! coryzalia ati incercat?mai citisem pareri pro de spray-ul nazal de la Humex.sau reteta lui janis cu ierburi nustiu
rose, lasa fata sa doarma cum se simte ea mai bine. suprevegheaz-o pana esti sigura ca isi intoarce caputul singura. razvan de la 6 saptamani doarme numa' pe burta.l-am supravegheat  2-3 zile pana cand am fost sigura ca isi pune singur caputul intr-o parte si asta a fost. niciodata nu s-a inecat sau nu am avut alte probleme. pana la 6 saptamani, a dormit cand pe o parte cand pe alta, niciodata pe spate, pt ca pe spate e riscul cel mai mare sa se innece.
flow, toata viata vor fi situatii de genul asta...mereu vor vedea in jur exemple negative pe care e posibil sa incerce sa le copieze. cum sa ne descurcam....inca nu stiu, zau!!!
razvan a renuntat si la biberon grater de 2 zile, imi cere lapte in cana, ca Dadoch (dragos) lol si ieri i-a povestit lu' maica-mea cum i-am facut eu buba din cauza ca am unghia mare lol tot spune!!!!
azi am dus-o pe nepotica la gradi, vai ce frumos e hjarta au atatea jucarii, camera de joaca, cu casute, tobogane, balansoare, fain de tot!
intr-un fel abia astept sa inceapa gradi si el, dar nu ma pot hotari daca sa il duc din primavara, sau toamna viitoare. treaba e ca cred ca i-ar face bine sa mearga, ca si dezvoltare, deja acasa are momente cand se plictiseste, oricat l-am tine noi ocupat. mai ales ca nu il mai pot scoate cu orele prin curte, aseara pe la 7 il apucasera bazdacii, maraia si nu vroia sa faca nimic. ma joc cu el, dar raman si eu fara idei...insa nu stiu cum va fi cu ruperea din mediul cunoscut, nu as vrea nici sa il traumatizez...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1042 2013-09-25 09:54:52

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Neata! wave

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1043 2013-09-25 09:56:47

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Flow, posibil sa fi fost asta cauza pt. ca azi parca mi-a mai trecut.  nustiu

Poke, Rose are baietel. tongue
Sa stii ca nici Natalia nu prea avea unde si cu ce copii de varsta ei sa "socializeze" si a fost si asta un motiv sa optam pt. cresa in loc de bona. Ea e inebunita dupa copii, cum ii vede (chiar si mai mari) trage sa se duca la ei, iar daca trecem pe langa grupuri de copii care fac galagie si rad, tipa si ea pe limba ei si se agita si rade.

Am sunat la cresa de dimineata, au avut paine cu Almette la micul dejun.  roll

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1044 2013-09-25 10:06:15

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Katey, sa stii ca Almette nu e nashpa, daca imi aduc bine aminte, parca m-am uitat eu odata pe eticheta...
Dar eu nu inteleg de ce o gradinita da banii pe Almette, in loc sa faca branza de vaci cu unt si verdeata...Acasa parca nu se merita sa pui mixerul , sa speli enshpe mii de vase, mixerul...dar cand gatesti pt multi, zau daca inteleg de ce nu fac asa...Voi nu aveti niciun cuvant de spus? Nu puteti sa le cereti sa faca intr-un anumit fel mancarea?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1045 2013-09-25 10:19:11

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata puss

\

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.