Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-67
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26
Maje, nu cred ca sta bine pe bar, ii tb totusi lumina...Mai bine pe casa scarii. Nu am primit niciun mail...Nu inteleg ce se intampla, mai multe persoane zic ca mi-au trimis mailuri si eu nu le primesc... Sa imi zici aici cand imi trimiti mail. Ce ma bucur! Abia astept, mai ales cagula, ca aici e f frig.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- majestik
- Addicted member
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Maje, eu inca nu ti-am dat adresa asa-i? Intru acum pe fb sa ti-o scriu...
Of, Happy, bine macar ca aveti un diagnostic si stiti ce sa tratati.
Nataliei ii curg si ochisorii un pic. In caz ca se trezeste maine cu ei lipiti o spal doar cu apa, nu? Parca auzisem ca nu se spala cu ceai de musetel. Noua mama asa ne facea cand eram mici.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
of, ce de bolnavi!
happy, sanatate Sarei! kate, nu stiu ce sa zic, cu ser il faceam eu pe yannick. multa sanatate si voua!
eu am inceput antibiotic din seara asta ca ma simt sfarsita de raceala asta, ma dor amigdalele rau si ma doare iar carnea pe mine. sper sa-mi treaca ca am 3 saptamani incheiate deja
Viata mea, desprinsa din povesti
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Deno, am uitat de ser. Merci! Ce antibiotic iei?
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Jas
- New member
- Inregistrat: 2013-09-28
Buna,mi-ati putea recomanda un medic ginecolog bun si unul pentru planning familial,din Timisoara?
- anorien
- Hero member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2008-06-21
Katey, superba printesa ta, ti-am devorat pozele cu ea, e o dulce. Sa va traiasca!
Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica
- denorah00
- Insomniac member
Kate, ospamox de 1000. Abia mi-am scazut febra la 38, sunt f f rau Eu am avut gripa aia Ah1n1, si a fost crunt, dar acum parca e mai rău, umblu țin?ndu-ma de pereti, nu am echilibru, nu știu ce e cu mine.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
Rose, a apasat-o pe urechi si s-a uitat in orl-ist in urechiuse-are timpanele rosii. Acu nu e racita dar in trecut a avut secretii, poate n0 aspirat= bine. Se poate si de la reflux?? Si i-a iesit hemograma prost, cu multe globule albe, deci o infectie. Deno sa te faci bine.
Janis, la multi ani lui rares
Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-09-29 08:28:41)
- Rose
- Hero member
Happy, se poate si de la reflux. Janis - doar pamant de camp, cel de florarie are imens de multe chimicale ( ingrasaminte, agenti anti-mucegai...). Parca retinusem ca tu ai scaun Antilop de la Ikea? E bun? Nu e tare? Maje, nu-i pb, ziceam doar asa, ca ma bucur ca vine cagula, dar nu te stresa.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Noi mult mai bine, nu pare sa aiba febra acum, ii pun si termometrul sa fiu sigura dar e mult mai bine. In schimb acum e sotul racit si eu asa si asa ca o mai pacalesc cu cate un paracetamol.
Scaun ikea antilop avem si noi si e ff ok
Deno . Dar cate ai patit si tu .. ah1n1?
Va pup si duminica frumoasa
- Rose
- Hero member
Cmin, merge si pt bebe care nu sta bine in fund?
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata
Rose Antilop am.e cel mai bun,cel mai recomandat. Nu merge daca nu sta un fund,dar te sfatuiesc sa-l iei,se curata usor si e imp asta,ca o sa-l faca muci se transporta usor...e tare,noi am luat si husa dar degeaba caci o murdarea rau(e ca o pernuta pt spate si parti) momentan tine-l in brate sau inclinat pe pat si cand o sta in fund pune-l in ala
Happy merci dar e ziua vecinutei,face 2ani,nu a lui Rares Nu va zic ce incantat era ca stie sa cante la multi ani : muuuutaaaa, uiaaaa (iulia sa traiasca) mutaaaa e stalcit dar pe aceeasi linie melodica Aahh si plangea caci era un bb de 3luni si voia sa-l tina in brate,il cerea de la maica-sa : batzica!! Batzica! I-l daduse,tinandu-l si ea dar el voia sa plece cu el i-am zis lu taica-su ca vrea un fratior dupa cum il iubea
Deno,sanatate! Aseara Rares s-a trezit iar des,cu o seara inainte nu s-a trezit vreo 9 ore..cred ca de suprasolicitare?am stat la party pana la 10 si ceva....eu am crezut ca am scos lactatele si gata,nu se mai trezeste.....ahh aseara amm mancat pizza comandata,am luat dinaia cu ton ca nu prea avea casvaval dar oi fi mai scapat ma simt cam vinovata...
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-09-29 09:48:29)
6 ani de dragoste
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata mamici
sanatate la pitici! Deno, si tie santate multa!
- majestik
- Addicted member
Neata! Sanatate celor bolnaviori!
Rose, am inteles Nu fu chip sa ii fac poza, prea matait, nu manca nici para, nici portocala O sa incerc mai incolo.
Janis, eu luam din aia de post cand nu puteam eu sa mananc lactate. Bine, ca nu ai comandat tu, dar nah, trebuia sa ii dai ceva..
Si mie mi s.a trezit mult, m.a supt iar mult..
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Am inteles Janis, La multi ani fetitei! daca semnatura ta e actualizara, voi mai aveti cateva luni
Nu stiu ce ma fac cu pitica mea..medicii mi-au zis ca la orice mi se pare suspect sa revin de urgenta. Acum ea n-a mai facut temperatura de aseara dar e foarte somnolenta si plangacioasa. cand se trezeste e vesela maxim 10 minute apoi incepe sa planga. cred ca plange de la durere dar de ce o fi asa somnolenta si moale? Am sunat o asistenta de la spital si mi-a zis ca daca nu face febra si e doar somnolenta sa nu ma sperii, poate e slabita, poate e de la medicamente. uff, totusi nu stiu daca sa fug iar la spital sau sa astept pana diseara cand mergem l tratament. si mai nou plange la san, ia cateva gurite nervoasa apoi plange.
- denorah00
- Insomniac member
Neata! Cmin, da, in 2008. Am stat in spital vreo 2 saptam?ni pentru antivirale, febra 40-41, nu puteam respira, si totul s-a ?nt?mplat subit, dimineața eram bine si la amiaza deja nu mai vorbeam si nu mai puteam umbla.
Acum am 39, am luat medicamente. Nu ma pot misca de durere de Mușchi si cap. Nu știu ce ma fac maine cu yannick toată ziua singura. Vad cv sub 38 nu scade. Eu care nu fac febra niciodată, e clar ca e cva f serios acum, spe sa nu ia si yannick
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|