homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-72

#1350 2013-09-30 05:48:47

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

cmin, la mine are tot timpul asa, dar auricular, rectal nu prea ii iau...daca a dormit mai neinvelit, pune-i o paturica si mai vezi in 20 min...
daca-i treaz, vezi sa fie ok, responsiv, daca doarme incearca-l cu laptic prin somn.
Eu cred ca daca s-ar simti atat de rau incat sa-i scada temperatura patologic ( adica fff rau) ar avea si alte semne...

albinuta, nu tb sa fii cine stie ce convingatoare, in sensul ca nu tb sa convingi pe nimeni de nimic, ca doar nu traiesti din asta...pur si simplu vezi in jurul tau daca sunt persoane interesate de produs.

jjanis, am mai zis eu pe aici: eu si sotul meu ne-am apucat de produs sapun natural. (www.pisicamov.ro) Avem laborator - nu il facem in bucatarie, raportul de siguranta facut in Anglia, tot ce trebuie. Cautam colaboratori de toate categoriile, de la pers care doresc sa vanda cateva sapunuri cunoscutilor pana la cei care pot plasa o cantitate mai mare la coaforuri, de exemplu. Daca vrei, de ce nu? smile
... eu una NU vreau sa ma mai intorc la serviciu si sa las copilul cu bona. vreau sa fac o activitate care nu pp program fix ( cum face Katami).

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1351 2013-09-30 08:39:55

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Rose tocmai mancase. A fost ok desi i-a scazut la 35.9 . Ne-am luat si noi si tot 35 si ceva aveam amandoi si asa m-am mai linistit putin. Nu crestea cu nimic ca l-am tinut in brate sun pilota si doar a transpirat. Acum s-a trezit si e ok doar tuseste.
Azi la doctor

Happy voi ce faceti?

Neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1352 2013-09-30 09:01:27

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Rose...de unde se poate da like la site oe FB...nu am vazut.

1z+ de fericire

#1353 2013-09-30 09:01:46

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

Noi nu am folosit niciodata cuvantul 'divort'. Daca o sa.l folosim o sa fie atunci cand se va intampla cu adevarat. Dar nu se va intampla.

Rose, nu, nu am trimis mail. Vorbeam de atunmci cand nu l.ai primit nici pe al meu si nici pe al altei fete de car ziceai tu.

Cmin, eu nu stiu ce sa iti zic sad Sper sa nu fie nimic grav!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1354 2013-09-30 09:26:15

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata,

Nici noi nu folosim cuvantul "divort" nici macar in gluma, sau oricat de mult ne-am certa, am avut perioade mult mai grele cand luptam sa devenim parinti, insa la asta nu m-am gandit niciodata. Acum de cand a venit fata, mie una nu mi se pare ca ni se strica relatia, ba din contra, suntem foarte linistiti...eu cred ca s-ar fi stricat (poate) daca chiar nu as fi reusit niciodata sa raman insarcinata. Erau multe sentimente amestecate, de vinovatie, de neputinta, frustrare adunata cat cuprinde, si astea toate duceau la multa tensiune in cuplu.
Acum evident ca avem si noi momente cand ne contrazicem in ceea ce priveste copilul, dar peste 5 minute radem de noi.
Dar culmea, la noi sotul e ala mai stresat in privinta copilului, dar cand vede ca e depasit de situatie, zice: gata, te las pe tine sa faci cum crezi, nu mai zic nimic, ca tu stai cu ea toata ziua si stii mai bine ce are.
In principal, el cum vede ca fata e maraita putin sare repede: ii e foame, hai sa ii dam sa manance! chiar daca fata mancase cu nicio ora inainte...eu pe loc ma enervez, apoi mor de ras, i-am zis ca daca ar fi dupa el am face copilul obez, cum chitaie si ea putin i-am baga repede ceva de mancare lol

Si eu cred ca, copilul este afectat de tensiunea dintre parinti, nu mai zic sa se certe in fata lui, dar cred ca simte oricum daca parintii nu sunt linistiti, si mai ales mama. Chiar glumeam o data cu sotul, spuneam ca de acum inainte nu ne mai putem certa decat din priviri lol

Janis, eu ma gandesc sa ii recomanzi o carte de psihologia copilului, fara nicio legatura cu comportamentul ei, ci doar asa ca fapt divers, ii poti spune ca sunt lucruri fff interesante in cartea aia, ca tu ai citit-o si ti s-a parut super.
Uite, eu am citit cartea "Totul se intampla pana la 6 ani" de Ana Savin, si sincer m-a facut sa inteleg multe lucruri de care nu eram constienta. Recunosc ca mi-a schimbat putin mentalitatea privind cresterea copilului si daca nu as fi citit-o as fi facut mai multe greseli. Daca vrei ti-o pot trimite in format electronic si i-o dai ei...sau daca gasesti altceva, trimite-i altceva, insa ideea e sa o si citeasca...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#1355 2013-09-30 09:30:56

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

rose, dc ai o oferta pt sapunuri,ceva cu care sa se mearga la client ii pot da sotului,ca el este pe pe partea de vanzari si poate vinde ceva

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1356 2013-09-30 09:35:38

Rose
Hero member

glencora1 a scris:

Rose...de unde se poate da like la site oe FB...nu am vazut.

La site-ul meu te referi? Nu avem acel buton , deocamdata. Eu nu ma pricep la functionalitatile FB am mai zis...Tb sa remediez problema, bineinteles.

Cateva minute am crezut ca la Rosia Montana te referi. lol
Ca eu voiam sa stabilim o ora in care sa boicotam forumul, daca accepta asemernea reclame.

Se mai intampla cuiva sa nu primeasca mailuri pe yahoo?

www.pisicamov.ro

#1357 2013-09-30 09:40:49

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
si eu am divortat de sot de vreo 2-3 ori.la noi e o imbecilitate, noi ne certam din cauza altora, extrem de rar din cauza noastra...sper sa ne linistim.
sanatate micutilor bolnavi sad e urata tare perioada asta.
janis sad si eu ii spun lui R ca ii dau na,na la fund daca face prostie, dar nu am dat niciodata in el si nici n-as face-o. il mai cert, si cand il vad cum se uita la mine cu ochii de mielusel imi vine sa las totul balta si sa il iau la pupat, d-apai sa il lovesc. ce sa inteleaga ei cand sunt loviti?
niciodata nu voi intelege de ce sa ii dai bataie copilului ca a cazut sau ca si-a murdarit hainele, sau daca il vezi ca plange...cum te poti gandi ca ii va trece daca ii dai o palma la fund?
chiar si sa ii zici: taci ca ti-o iei, mie mi se pare dincolo de limite...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1358 2013-09-30 09:41:09

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Rose dar parca ziceai ca ai o alta terminatie si nu .com cum sunt majoritatea adreselor. Poate de aici.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1359 2013-09-30 09:47:13

Rose
Hero member

Cmin, nu eram eu cu terminatia ciudata. Eu am terminatia com...

Ginuta, ti-am trimis mail.

Poke, va certati si voi, care sunteti MEDIATORI? lol  Atunci de noi, ceilalti, ce sa mai zicem. lol

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-09-30 09:49:14)

www.pisicamov.ro

#1360 2013-09-30 09:52:46

pokemon
Diamond member

rose, pai tu nu stii ca cizmarul n-are cizme si croitorul umba cu nadragii rupti in fund? rotfl
asa suntem si noi wink

#1361 2013-09-30 10:28:36

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Nici noi nu "divortam" smile

Sanatate puiutilor bolnavi si multa putere mamicilor kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1362 2013-09-30 10:39:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata.

Cmin si Sara avea dimineata 36.3 dar era rece in camera si statuse cateva minute dezbracat.

Copilul meu e traumatizat, nu a plans cat a plans zilele aste,, noptile astea in 5 luni. Si la medicxi cand mergeam era vesela. Mai pe la 4 luni i-am facut eco si n-a zis nici pas. Acum urla, efectiv urla. Si nu cred ca e de durere ci mai degraba e speriata. Se agata de mine, si noaptea abia reusesc s-o pun pe pat...
Deci nu va pot zice daca e mai bine..febra nu mai face. Am dat iar analize, miercuri o s-o mai vada un orl-ist iar med care se ocupa de ea vrea sa-i faca joi o eco ptr reflux. Eu nu prea vreau, mi se pare inutil, dar plangea prea tare S ca sa stau sa conving medicul.

Si ea mi-a zis ca are rahitism. Si anemie, are hemoglobina mica.
Sunt terminata, ne-a prins si intr-o perioada in care stau f prost cu banii si ma streseaza foarte tare si asta.

Cat desapre divort, nu stiu, noi nez-am inteles f bine pana am nascut..dar acum chiar simt ca as prefera sa fiu singura cu S. Nu ptr ca ar fi un om rau, din contra, dar uneori am impresia ca nu mai gandim deloc in aceeasi directie.

#1363 2013-09-30 10:50:39

pokemon
Diamond member

happy, imi pare rau! va uita, bebica, posibil sa fie ft speriata, ii e frica, s-o fi saturat si ea de dureri si de stari de rau....
iti inteleg si temerile referitoare la neintelegerile cu sotul si eu am avut multe nopti in care am avut fel de fel de ganduri...dar sper la mai bine!
nu se pune problema la renuntare asa devreme, o familie e familie, nu se face si desface asa usor....

#1364 2013-09-30 11:07:54

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Rose... lol da la site-ul tau ma refeream

1z+ de fericire

#1365 2013-09-30 11:08:41

be_happy
Platinum member

Sper Poke sa uite ptrv ca ea era un copil destul de vesel, ne jucam, radea, era toata un zambet cand il vedea pe taica-su.

E adevart ca trebuie gandite f bine lucrurile inaintea unui divort. N face asta inainte sa fiu convinsa ca asta e cea mai buna solutie ptr toti 3.

#1366 2013-09-30 11:12:29

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Am pui de 1 an.... hjarta

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1367 2013-09-30 11:17:42

pokemon
Diamond member

happy, eu sunt sigura ca veti trece cu bine peste incercarea asta. mai asteapta, mai linisteste-te, discutati. oricum, eu cred ca e prea devreme sa faci vreun pas in sensul asta...
deno, la multi aniiiiii! sa traiasca yann, sa fie fericit si implinit! felicitari si pt progresele facute, am citit zilele trecute, dar am uitat sa scriu puss

#1368 2013-09-30 11:24:11

be_happy
Platinum member

Oh Deno, La multi ani baietilor tai si sa fie sanatosi!

Poke, da, evident mai asteptam, mai vedem cum evolueaza lucrurile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.