Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-72
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26
cmin, la mine are tot timpul asa, dar auricular, rectal nu prea ii iau...daca a dormit mai neinvelit, pune-i o paturica si mai vezi in 20 min... daca-i treaz, vezi sa fie ok, responsiv, daca doarme incearca-l cu laptic prin somn. Eu cred ca daca s-ar simti atat de rau incat sa-i scada temperatura patologic ( adica fff rau) ar avea si alte semne...
albinuta, nu tb sa fii cine stie ce convingatoare, in sensul ca nu tb sa convingi pe nimeni de nimic, ca doar nu traiesti din asta...pur si simplu vezi in jurul tau daca sunt persoane interesate de produs.
jjanis, am mai zis eu pe aici: eu si sotul meu ne-am apucat de produs sapun natural. (www.pisicamov.ro) Avem laborator - nu il facem in bucatarie, raportul de siguranta facut in Anglia, tot ce trebuie. Cautam colaboratori de toate categoriile, de la pers care doresc sa vanda cateva sapunuri cunoscutilor pana la cei care pot plasa o cantitate mai mare la coaforuri, de exemplu. Daca vrei, de ce nu? ... eu una NU vreau sa ma mai intorc la serviciu si sa las copilul cu bona. vreau sa fac o activitate care nu pp program fix ( cum face Katami).
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Rose tocmai mancase. A fost ok desi i-a scazut la 35.9 . Ne-am luat si noi si tot 35 si ceva aveam amandoi si asa m-am mai linistit putin. Nu crestea cu nimic ca l-am tinut in brate sun pilota si doar a transpirat. Acum s-a trezit si e ok doar tuseste. Azi la doctor
Happy voi ce faceti?
Neata
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Rose...de unde se poate da like la site oe FB...nu am vazut.
1z+ de fericire
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Nici noi nu folosim cuvantul "divort" nici macar in gluma, sau oricat de mult ne-am certa, am avut perioade mult mai grele cand luptam sa devenim parinti, insa la asta nu m-am gandit niciodata. Acum de cand a venit fata, mie una nu mi se pare ca ni se strica relatia, ba din contra, suntem foarte linistiti...eu cred ca s-ar fi stricat (poate) daca chiar nu as fi reusit niciodata sa raman insarcinata. Erau multe sentimente amestecate, de vinovatie, de neputinta, frustrare adunata cat cuprinde, si astea toate duceau la multa tensiune in cuplu. Acum evident ca avem si noi momente cand ne contrazicem in ceea ce priveste copilul, dar peste 5 minute radem de noi. Dar culmea, la noi sotul e ala mai stresat in privinta copilului, dar cand vede ca e depasit de situatie, zice: gata, te las pe tine sa faci cum crezi, nu mai zic nimic, ca tu stai cu ea toata ziua si stii mai bine ce are. In principal, el cum vede ca fata e maraita putin sare repede: ii e foame, hai sa ii dam sa manance! chiar daca fata mancase cu nicio ora inainte...eu pe loc ma enervez, apoi mor de ras, i-am zis ca daca ar fi dupa el am face copilul obez, cum chitaie si ea putin i-am baga repede ceva de mancare
Si eu cred ca, copilul este afectat de tensiunea dintre parinti, nu mai zic sa se certe in fata lui, dar cred ca simte oricum daca parintii nu sunt linistiti, si mai ales mama. Chiar glumeam o data cu sotul, spuneam ca de acum inainte nu ne mai putem certa decat din priviri
Janis, eu ma gandesc sa ii recomanzi o carte de psihologia copilului, fara nicio legatura cu comportamentul ei, ci doar asa ca fapt divers, ii poti spune ca sunt lucruri fff interesante in cartea aia, ca tu ai citit-o si ti s-a parut super. Uite, eu am citit cartea "Totul se intampla pana la 6 ani" de Ana Savin, si sincer m-a facut sa inteleg multe lucruri de care nu eram constienta. Recunosc ca mi-a schimbat putin mentalitatea privind cresterea copilului si daca nu as fi citit-o as fi facut mai multe greseli. Daca vrei ti-o pot trimite in format electronic si i-o dai ei...sau daca gasesti altceva, trimite-i altceva, insa ideea e sa o si citeasca...
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
rose, dc ai o oferta pt sapunuri,ceva cu care sa se mearga la client ii pot da sotului,ca el este pe pe partea de vanzari si poate vinde ceva
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Rose
- Hero member
glencora1 a scris:Rose...de unde se poate da like la site oe FB...nu am vazut.
La site-ul meu te referi? Nu avem acel buton , deocamdata. Eu nu ma pricep la functionalitatile FB am mai zis...Tb sa remediez problema, bineinteles.
Cateva minute am crezut ca la Rosia Montana te referi. Ca eu voiam sa stabilim o ora in care sa boicotam forumul, daca accepta asemernea reclame.
Se mai intampla cuiva sa nu primeasca mailuri pe yahoo?
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
neata! si eu am divortat de sot de vreo 2-3 ori.la noi e o imbecilitate, noi ne certam din cauza altora, extrem de rar din cauza noastra...sper sa ne linistim. sanatate micutilor bolnavi e urata tare perioada asta. janis si eu ii spun lui R ca ii dau na,na la fund daca face prostie, dar nu am dat niciodata in el si nici n-as face-o. il mai cert, si cand il vad cum se uita la mine cu ochii de mielusel imi vine sa las totul balta si sa il iau la pupat, d-apai sa il lovesc. ce sa inteleaga ei cand sunt loviti? niciodata nu voi intelege de ce sa ii dai bataie copilului ca a cazut sau ca si-a murdarit hainele, sau daca il vezi ca plange...cum te poti gandi ca ii va trece daca ii dai o palma la fund? chiar si sa ii zici: taci ca ti-o iei, mie mi se pare dincolo de limite...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Rose dar parca ziceai ca ai o alta terminatie si nu .com cum sunt majoritatea adreselor. Poate de aici.
- Rose
- Hero member
Cmin, nu eram eu cu terminatia ciudata. Eu am terminatia com...
Ginuta, ti-am trimis mail.
Poke, va certati si voi, care sunteti MEDIATORI? Atunci de noi, ceilalti, ce sa mai zicem.
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-09-30 09:49:14)
- pokemon
- Diamond member
rose, pai tu nu stii ca cizmarul n-are cizme si croitorul umba cu nadragii rupti in fund? asa suntem si noi
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata.
Cmin si Sara avea dimineata 36.3 dar era rece in camera si statuse cateva minute dezbracat.
Copilul meu e traumatizat, nu a plans cat a plans zilele aste,, noptile astea in 5 luni. Si la medicxi cand mergeam era vesela. Mai pe la 4 luni i-am facut eco si n-a zis nici pas. Acum urla, efectiv urla. Si nu cred ca e de durere ci mai degraba e speriata. Se agata de mine, si noaptea abia reusesc s-o pun pe pat... Deci nu va pot zice daca e mai bine..febra nu mai face. Am dat iar analize, miercuri o s-o mai vada un orl-ist iar med care se ocupa de ea vrea sa-i faca joi o eco ptr reflux. Eu nu prea vreau, mi se pare inutil, dar plangea prea tare S ca sa stau sa conving medicul.
Si ea mi-a zis ca are rahitism. Si anemie, are hemoglobina mica. Sunt terminata, ne-a prins si intr-o perioada in care stau f prost cu banii si ma streseaza foarte tare si asta.
Cat desapre divort, nu stiu, noi nez-am inteles f bine pana am nascut..dar acum chiar simt ca as prefera sa fiu singura cu S. Nu ptr ca ar fi un om rau, din contra, dar uneori am impresia ca nu mai gandim deloc in aceeasi directie.
- pokemon
- Diamond member
happy, imi pare rau! va uita, bebica, posibil sa fie ft speriata, ii e frica, s-o fi saturat si ea de dureri si de stari de rau.... iti inteleg si temerile referitoare la neintelegerile cu sotul si eu am avut multe nopti in care am avut fel de fel de ganduri...dar sper la mai bine! nu se pune problema la renuntare asa devreme, o familie e familie, nu se face si desface asa usor....
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Rose... da la site-ul tau ma refeream
1z+ de fericire
- be_happy
- Platinum member
Sper Poke sa uite ptrv ca ea era un copil destul de vesel, ne jucam, radea, era toata un zambet cand il vedea pe taica-su.
E adevart ca trebuie gandite f bine lucrurile inaintea unui divort. N face asta inainte sa fiu convinsa ca asta e cea mai buna solutie ptr toti 3.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Am pui de 1 an....
Viata mea, desprinsa din povesti
- pokemon
- Diamond member
happy, eu sunt sigura ca veti trece cu bine peste incercarea asta. mai asteapta, mai linisteste-te, discutati. oricum, eu cred ca e prea devreme sa faci vreun pas in sensul asta... deno, la multi aniiiiii! sa traiasca yann, sa fie fericit si implinit! felicitari si pt progresele facute, am citit zilele trecute, dar am uitat sa scriu
- be_happy
- Platinum member
Oh Deno, La multi ani baietilor tai si sa fie sanatosi!
Poke, da, evident mai asteptam, mai vedem cum evolueaza lucrurile
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|