homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-75

#1407 2013-09-30 17:14:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

am 21gr in casa si sunt imbracata cu bluza cu maneca lunga si 2 hanorace. am sosete si papuci si picioarele sloi lol
Stefan e ok in bluza subtire cu maneca lunga dar la cum se agita el...

Flow, mergi la doctor!

#1408 2013-09-30 17:37:01

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

fetele multumesc foarte mult pt urari!

rose si als, parca voi m-ati intrebat de exercitii, facem asa:
pt picioare: - il pun in 4 labe, ii sustin pieptul cu palma dreapta si cu mana stanga ii indoi si imping cate un picior in fata, apoi mainile daca nu le duce el. la exercitiul asta plange cel mai tare. continui cat resista el, de obicei 1-2 metri. cam de 3-4 ori pe zi.
- intins pe spate, ii prin picioarele in dreptul genuncilor si tinandu-le drepte, ii ating varful degetelor cu fruntea. serii de cate 10.
- ii rotesc greznele.
- il pun in picioare pe langa mobila si il las nesustinut.(la inceput cadea instant, acum sta si 1-2 minute timp in care uneori se clatina si incearca sa isi tina echilibrul)

pt maini: exercitiul incrucisarii mainilor tinand linia umerilor
- il pun in genunci pe marginea patului, cu burta mea ii tin talpile sa nu se miste si ii trag mainile in spate
- il pun in pozitia "roaba" si ii ridic picioarele, ar trebui sa inainteze, el inca nu inainteaza dar sta cam 3-4 sec pe maini, fata de primele zile cand nu statea deloc, se lasa pe piept si punea capul pe o parte pe pat.
- stand in picioare, il prind de amadoua mainile si il ridic de la sol(am avut mari emotii pt exercitiul asta dar mi-am luat inima in dinti si l-am facut)
- il pun pe scari de-a busilea, si ii pun manutele si picioarele, ii arat cum sa urce. nu prea vrea, el vrea in picioare, ridica picioarele sa urce, de fapt numai cate un picior, nu simultan.
- il pun pe spate si il  fac pod, sustinandu-i cat mai putin spatele, pentru intarirea muschilor spatelui si gatului
- il tin cu spatele la mine de picioare, si cu capul il imping sa cada cu manutele pe pat, apoi el se forteaza sa se ridice din trunchi.
- NU ii mai ofer amandoua mainile la umblat, numai una, si de azi nu vreau sa mai merg in spatele lui(asa are stabilitate mai mare), ci doar pe langa el, adica sa mearga in dreapta sau stanga mea, de o manuta.

in rest il stimulez in toate felurile sa se ridice pe langa pat, mobila. dar inca nu vrea.

glen, m-ai intrebat daca sunt bine, am avut o zi de tot... sad

deci, m-am straduit din rasputeri sa ii ofer o petrecere frumoasa, cu toti prietenii lui de suflet de aici, am fost 25 de persoane, n-a fost tocmai floare la ureche factura...
pe langa asta, el isi dorea niste papuci de la o anumita firma, costau in jur de 100 de euro, si eu m-am agitat sa ii ofer ceva mai bun si mai frumos(el cu gusturile e praf, mereu il imbrac eu) si i-am luat o pereche superbi, finuti, de la o alta firma, pe care am dat 140 de euro.
i i-am dat sambata dimineata in speranta ca va merge cu ei la petrecere.  i-a deschis, mare bucurie nu i s-a citit pe fata, si a zis ca trebuie un nr mai mare.
azi ne-am dus sa-i schimbam si ce sa vad...direct a luat in mana ceilalti papuci si a cerut sa-i aduca sa probeze, si i-a scimbat cu aia...m-a durut asa tare gestul lui, mi-au dat lacrimile instant, am iesit afara...apoi el a mers la munca trist, mda...

pai sa nu-ti vina sa divortezi tongue lol nu e asta motiv de divort, dar sunt lucruri care pe mine personal ma dezamagesc si ma dezgusta.

ca si cum nu era destul, am intrat intr-un magazin si i-am luat lui yann caciula, mie niste agrafe, si cel mai important singura pereche de ciorapi cu talpa de silicon ce am gasit-o, am lasat si 30 de euro acolo, si pe drum spre casa dintr-o data vad ca nu mai e punga in cosul de la carucior, mi-o fi cazut, m-am intors inapoi dar nici urma de ea grater

imi vine sa plang.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1409 2013-09-30 17:50:02

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Deno, la multi ani, ca m-am luat cu altele si am uitat sa-ti zic! goodluck
Exercitiile astea sunt din capul tau, sau cum ai ajuns la ele? Sunt f elaborate, sunt sigura ca vor avea succes.

Ai fost suparata, ai atras energia negativa si ai pierdut plasa. Asta sa fie toata paguba ta! Acum a trecut si vor veni lucruri bune, o sa vezi. E de inteles ca ai fost suparata, dar, cum zici si tu, nu-i motiv de divort.  smile

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1410 2013-09-30 17:55:06

denorah00
Insomniac member

rose, multumesc!

nu sunt din capul meu, nu m-as fi gandit la ele veci lol
am studiat netul, youtube-ul, cu kineto la copii.cam atat se poate face fara aparate. mi-ar trebui o balanta, pt mentinerea ecilibrului, si o minge de-aia mare pt intarirea musculaturii. macar astea. daca o sa gasesc o sa-i iau.

da clar, nu e o paguba plasa, oi lua altele.
cat despre sot, nu a facut-o cu intentia de a rani, dar uneori se gandeste numai la el (de-aici vin motivele de divort lol )

#1411 2013-09-30 18:37:34

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Deno...puss

Eu la chestii d-astea las de la mine...dc lui i-au placut aia si a vrut sa-i schimbe lasa-l sa se bucure de ei chiar dc nu iti plac tie. Uite,sa nu te superi pe mine, dar aici il inteleg ca sotul face ca tine: imi ia altceva ce ii place lui poate mai scump dar pt mine nu asta conteaza si eu tb sa ma prefac ca sunt incantata ca sa nu sufere el si ajung sa nu port lucrul ala niciodata dc chiar nu-mi place si sa il dau asa de nou peste 1-2 ani. Ce ti-ar placea mai bine: sa se prefaca sau sa iti spuna adevarul cum a facut? Stiu ca oricum am da-o e motiv de "divort" da eu as prefera sa imi raneasca un pic feelingul si sa poarte lucrul ala totusi. smile

1z+ de fericire

Publicitate

loading...

#1412 2013-09-30 18:40:07

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

deno, ?ţi ?nţeleg şi ţie supărarea dar ?l inţeleg pe soţul tău
dacă lui aia i-au plăcut, ce să facă
cum adică tu ?l ?mbraci? cred că are v?rstă la care e capabil să aleagă ce-i place lui, chiar dacă ţie nu-ti plac

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1413 2013-09-30 18:52:42

denorah00
Insomniac member

daca ar fi dupa el s-ar imbraca numai in maro si negru.
in tricouri si blugi gen hip-hop si aia ar fi...
ori eu il vreau imbracat finut si elegant. urasc persoanele jlampete si delasate.
si daca eu nu as interveni, el ar fi unul de genu.

eu nu am inteles de ce mi-a dispretuit cadoul... mai ales in conditiile in care si fratele lui i-a adus o camasa, si a zis "iti dau si bonul daca vrei s-o schimbi" si el a zis nu. ajunsi acasa a zis, nu imi place dar cum era sa ii iau bonul s-o schimb?
bine ca pe fra-su n-a vrut sa-l jigneasca dar pe mine nu a contat... forgetit
azi cand i-a schimbat, nici nu m0a intrebat daca e ok, pur si simplu s-a inteles cu vanzatoarea sad

ca sa va faceti o idee, eu i-am luat pe astia:
http://www.march23.be/en/15939/shop/cat … eaker.html
si el i-a schimbat cu uratii astia
http://www.kikietgalou.com/marque-121/1 … -19566.htm

#1414 2013-09-30 19:12:19

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Deno...lu barbati'miu ii plac aia negrii lol

1z+ de fericire

#1415 2013-09-30 19:14:37

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor am fost la medic; am o infectie la vezica urinara ft urata; imediat m-a pus pe antibiotic. Mi-au facut pe loc niste teste de urina si maine o sa mai primesc niste rezutate.

Ce dureri pot sa am cand ma duc la baie, vai steaua mea smile. Trebuie sa beau multe lichide si mult suc de merisoare. Mi-am luat merisoare din acestea si proaspete si fac smoothie cu ele si cu capsuni. Am si la gat raceala. Copilul are muci si plange prin somn ca nu poate sa respire. Exact ca la voi.

DEno mie imi plac mult papucii alesi de tine dar si papucii pe care el i-a ales. Daca as fi in locul tau as lasa pe el sa isi ia ce ii place. Noi asa facem, macar stiu ca poarta ceva ce ii place lui. Nici mie nu-mi place ca poarta sapca mereu si nici ochelarii lui de soare si ft scumpi si ft urati dar daca lui ii place asa...il las sa fie cum vrea el ca nu mor din asta. Spor la exrcitiile cu Y. Sunt tare complexe

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1416 2013-09-30 19:35:32

denorah00
Insomniac member

glen, toti barbatii sunt praf in materie de moda lol ?

flower, sa ne intelegem...pe mine m-a durut faptul ca pe fra'su n-a vrut sa-l jigneasca scimbandu-i cadoul, dar de mine nu i-a pasat.
oricand am fi putut cumpara si papucii ceilalti.
sau sa nu fi zis de cadoul lui frasu ca nu-i place dar nu il schimba sa nu il jigneasca.
deci dupa spusele lui, clar pe mine m-a jignit si a si stiut asta sad

#1417 2013-09-30 19:49:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fetelor  puss

deno, sper sa nu te superi ca ma bag si eu ca musca-n lapte : nu e vorba ca pe tine te-a jignit, cu tine poate sa fie sincer si sa fie el insusi (inca), sa-ti spuna ce ii place si ce nu, esti probabil una din putinele persoane, daca nu singura, cu care poate face asta
vrei ca pe viitor sa te minta, ca sa nu te simti tu jignita ? vreti sa aveti o relatie bazata pe conventii si politeturi? ca la asta se ajunge de obicei si oamenii se indeparteaza pe zi ce trece, fiindca le e teama sa spuna celui de alaturi adevarul
nu ai vrea sa-ti poata spune oricand ce simte si ce vrea ?
cum sa va certati pentru niste obiecte ? e om in toata firea, are si el dreptul sa poate ce-i place, cum ar fi daca ti-ar impune el tie garderoba (una care nu ti-ar placea) ? te-ai imbraca cu lucrurile alea ca sa nu-l jignesti ? nu cred smile
sunt sigura ca nu datorita modului de a se imbraca l-ai luat de barbat  puss si sorry, dar nu m-am putut abtine, gandeste-te la ce ti-am zis

#1418 2013-09-30 20:02:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Deno, al meu clar i-ar fi luat pe aia negri. lol La ceilalti nici nu s-ar fi uitat. Chiar o sa-i dau link-urile, de curiozitate, sa vedem ce zice. Are o singura pereche de adidasi albi pe care ii poarta ... cand are ceva de munca la tara.  nustiu

Am fost la doc si ne-am intors cu plasa.
Nati: Sumetrolim sirop, Eurespal si Fucitalmic. Are conjunctivita. sad
Eu: Sumetrolim tablete, Tusin Forte, Parasinus, Propolis C. Cica am amigdalita.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1419 2013-09-30 20:16:35

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

deno, te rog să nu te superi pe mine dar mie mi se oare aiurea sa-i impui sotlui un stil diferit de ceea ce ?i place lui
?n rest, sunt de acird cu heim

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1420 2013-09-30 20:27:40

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Deno, eu te inteleg cumva de ce te-ai suparat pe el, dar sa stii ca heim are foarte mare dreptate. E foarte bine ca fata de tine nu trebuie sa se prefaca, si isi permite sa fie sincer, sa fie el insusi. E mare lucru. tummenupp
Si apropos...tocmai i-am aratat si eu sotului ambele perechi si i-am zis sa aleaga, si i-a ales pe aia negri. lol Insa si mie tot aia albi imi plac mai mult.. big_smile

Si noi avem muci. sad Deocamdata nu e rau, acum s-a culcat fata, sa vedem la noapte...sper sa nu se agraveze.

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-09-30 20:34:24)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1421 2013-09-30 20:58:33

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Deno,sotul tot modelul negru l-ar alege rotfl Insa pe alb, lui nu ii place incaltamintea neagra.

Of, Cris, iar? Santate!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1422 2013-09-30 21:04:52

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Si al meu tot negri...Deci, Deno, nu o lua personal...asa le functioneaza lor creierasul.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1423 2013-09-30 21:10:27

denorah00
Insomniac member

fetelor, multumesc de raspunsuri.

va inteleg pe toate, modul de gandire e ok, dar fapta lui nu. in contextul care s-a intamplat.

heim, problema la el e ca in viata noastra a fost un eveniment urat, cand ai lui s-au bagat intre noi si sotul meu i-a pus mai presus de mine. era cat pe ce sa nu se casatoreasca cu mine din cauza alor lui.
apoi cu maxime insistente si regrete si si si noi ne-am casatorit. cu promisiunea ca o sa fiu mereu prima si ma va apara de ai lui prin orice mijloace.
daca cadoul din partea altei persoane nu i-ar fi placut si nu l-ar fi schimbat din politete, as fi inteles si nu as fi reactionat asa.
apreciez ca ti-ai luat din timpul tau sa imi raspunzi puss

bubu, pune un santierist pe langa o fashion addicted si vezi de s-ar potrivi. si nu e vorba de fite.
eu cand l-am luat pe el, avea 2 tricouri sifonate, un blug si o pereche de adidasi rupti. si nu era vorba ca nu si-ar fi permis mai mult. e vorba ca este acel gen de persoana careia nu-i pasa ca e sifonat/rupt/carpit, el asa mergea si la o nunta. nebarbierit, etc.
eu i-am spus de la inceput ca aspectul asta nu imi place si imi doresc sa il schimbam.
de cand e cu mine, e total alt om, dpmdv, si aina face pe om, si eu vreau sa am langa mine un barbat finut, elegant, aranjat. iar el stie asta.
despre asta e vorba, nu despre altceva.

noi avem niste conventii impreuna, in care el incepe sa nu-si mai respecte partea, tinde a redeveni omul care nu avea familie si se gandea numai la el. si eu asa ceva nu accept. i-a trebuit familie, o are, s-o tina!
el mie mi-a gresit de cateva ori f grav(dpmdv), si pt asta l-am instiintat ca daca vrea a 2-a sansa, i-o acord, dar va plati toata viata pt ea. si a fost de acord. problema e ca uita tare repede dupa incidente ca a gresit si e cam cocos...
de curand a fost un astfel de eveniment si eu in situatia lui, nu mi-as fi prmis sa fac asa ceva.

problema e mai complexa, nu  se rezuma doar la un simplu schimbat de cadou, dar n-am cum s-o expun aici, si probabil sa nu ma intelegeti de fapt.
dar credeti-ma ca nu-s defel absurda, sunt chiar ingaduitoare cu el.
nu merita tot ce a avut parte in ultima perioada, dar i le-am oferit fara sa tin cont de nimic. si el imi face asa ceva... sad

Offff, fetelor iar a umblat yann la calc si cică "touch pad Off" si nu mai merge mouse-ul. Ce apas?

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-09-30 21:26:37)

#1424 2013-09-30 21:34:12

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Deno, cred ca Fn.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1425 2013-09-30 21:36:51

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Deno la mine se activeaza/dez prin combinatia Fn+F9 (la altii Ctrl+F9)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.