homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-93

#1749 2013-10-04 08:18:21

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

Neata
Multumesc de raspunsuri fetelor. Rose nu e chiar teambuilding specific e maai mult o iesesla cu colegii. Vom vedea ce facem.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1750 2013-10-04 08:44:53

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata

maje nu vreau sa-i mai dau antibiotic, vreau sa evit pe cat posibil....
deno, da are simptome, ii curge nasul si tuseste.
oricum m-am decis sa astpet pana marti cand mergem al homeopata....
mucii nu prea par a mai fi, dar inca tuseste, ieri destul de rau si aseara, azi noapte s-a trezit odata tusind, pana la urma i-am dat o lingurita de ketof si s-a mai linisitit, dimineata a ami bagat o tura si aprca se simte ceva cum se desprinde mucusul...offf, sper sa ne revenim.

cmin si eu l-as lua, noi am cam luat-o pana la 2 -2 ani si pe ana cu noi peste tot, din simplu motiv ca nu am avut cu cine sa o lasam, acum am curaj sa o mai las la cumnata-mea, sta si ea, dar na nu pot exagera nici la ea cu lasatul...are grija impecabil, dar ....spre ex avem sambata seara bilete la un spectacol , si ce sa facem cum sa mergem, de la 19, initial am zis ca o luam si pe ea, e spectacol de comedie, dar pana la urma o lasam tot la cumnata-mea , dar unde credeti, la ei la restaurant la o nunta, e o nunta a fetei care lucreaza acolo la rest, vin si nepotele, asa ca va avea cu cine sa stea.

9 ani de copilarie ....

#1751 2013-10-04 08:54:21

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!

Adina, am inteles.

8min, si eu l.as lua, zic din prisma mea. Eu nici o ora nu sunt in stare sa.l las cu altcineva lol

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1752 2013-10-04 09:19:01

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata.

Cmin si eu as lua-o pe S cu mine. Cat era mica mica am mai lasat-o cate o ora cu mama mea, de cateva ori. Acu nu stiu daca ar mai sta. Dar una-doua zile n-as lasa-o.

Deno sanatate!

#1753 2013-10-04 09:27:19

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Neata
Si eu tot asa,l-am luat unde era nu un teambuilding propriu zis ci o iesire la munte platita de firma.platea si sotiilor,deci....nu eram singura.eram singura cu copil,dar toti erau innebuniti dupa el tongue

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#1754 2013-10-04 09:31:12

majestik
Addicted member

Eduard are o perioada in care daca nu ma vede incepe instantaneu sa planga. Era la soacra mea,nu ma vede, ca eu eram in fata curtii el in partea din spate a curtii.si pana a venit cu el la mine, dupa ce l.a dus sa vada dulaul si puii vecinului, cand mi l.a data avea lacrimile pana in barba grater Am detestat.o in momentul acela pe soacra mea!

#1755 2013-10-04 09:41:12

JanisJoplin
Platinum member

Maje,are anxietate de separare.stiam ca pe la 8 luni e prima faza,dar se poate si mai devreme. In jur de 1an si jumatate e cel mai crunt...Rares tzipa : mamaaa mamaa si cand ma duceam la baie,daca eram la maicamea(ca acasa ii las usa deschisa si stie unde sunt/vine dupa mine)era in jur de 1an si 5luni
toti aveau impresia atunci ca l-am crescut prost,si cand l-au vazut acum,la 1an si 7luni...am plecat la tuns peate 1ora,nici n-a intrebat de mine,a prins o super siguranta de sine....mama era incantata lol

Ahh am citit in cartea aia de la cris ca intre 1 an si 2ani e o perioada de echilibru..pfuu ce bine m-am inteles cu el anul asta,toata lumea-l lauda de cuminte si intelegator,sa vedem cum o fi la anul la mica adolescenta

#1756 2013-10-04 09:51:41

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
cmin, eu nu l-as lua.
in cazul lui janis mi se pare super ok ca l-a luat pe rares cu ea, dar ea nu lucra acolo. ma gandesc ca ideea e sa sudezi relatiile cu colegii, sa va distrati impreuna, etc, ori daca tu esti cu copil sigur vei fi acaparata de el si vei ignora restul de activitati. plus ca nu stiu cum le va cadea sefilor sa te vada continuu cu alex. pe de alta parte, daca stii ca isi mai aduc si altii copilul, ia-l cu tine.
maje, e exact ce zice janis puss nu te supara pe soacra, nu e vina ei. am povestit si eu cand nu puteam pleca nici a sting becul ca se punea pe urlat lol
si noi am avut un an de echilibru hjarta ieri l-am scos pe afara, ne-am plimbat putin si apoi l-am pus pe tricicleta si m-am apucat sa culeg nistepere, ca anuntasera sun 0C pt asta-noapte si am zis ca daca le ingheata adio. n-am stat mult, o ora, dar el a mancat struguri si i-au inghetat manutele. cand am intrat in casa, ne-am dezbracat si isi baga mainile la subsorile mele sa si le incalzeasca hjarta
deno, ana, kate, sanatate tuturor puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1757 2013-10-04 10:00:27

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

eu nu-mi amintesc sa fi avut perioada de echilibru cu A
cel putin, intre 1,8 si 2 ani a fost cam crunt, cu tantrumuri, urlat si dat cu fundul de pamant
mie acum mi se pare fain, ma inteleg cu ea (in mare parte din timp), port conversatii cu ea, poate sa-mi spuna de ce are nevoie fara frustrari ca nu o inteleg
ma astept sa fie din ce in ce mai frumos lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1758 2013-10-04 10:07:15

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetele,

eu sunt acasa cu Claruta(asa o striga Dami,mai nou) si ea incepe sa planga dc dispar din raza ei vizuala,in rest este ok

noi pe 12,acu, avem o nunta si nu prea stiu dc sa ii iau cu mine sau nu, ca la 21 este ora de nani a Clarei,as lasa-o la socrii dar imi este ca se va trezi si va plange,sunt in dilema

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1759 2013-10-04 10:07:54

pokemon
Diamond member

razvan nu face tantrumuri, mai plange cand nu il las sa faca ceva, sau ii iau ceva din mana (surubelnita, cutie de farduri, etc), ii curg lacrimioarele de crocozaur, dar in 2 minute e gata. de obicei, inainte sa ii iau un lucru din mana ii spun: ti-l dau, te uiti la el, apoi mi-l dai inapoi si il pune mami la loc. si cand i-l iau imi zice 'tie, tie' (adica sa i-l dau lui) ii zic ca asa ne-a fost intelegerea si pun la loc lucrul ala. si apoi incepe siroiul, si ii spun iarasi ca asa ne-am inteles, ca i-l dau putin si gata....
se enerveaza mai tare cand vrea sa faca ceva si nu poate, si atunci tipa din toti plamanii 'mergeeeee' si eu ii spun ca trebuie sa fie calm si sa incerce pt ca poate. si poate in final lol
sper ca am scapat si nu vor veni tantrumurile mai tarziu, ca tare nu-mi plac tongue lol
ah, si acum invatam ca mami respecta cand ii spun 'ti-am promis'. lol de multe ori cere tel-ul cand vorbeste sotoi la el, si ii zic promit ca ti-l dau tie dupa ce termina tati de vorbit. si nu scapa o sec telul din ochi, cum il pune iub jos, fuge sa il ia si zice 'promit,promit' rotfl

#1760 2013-10-04 10:07:56

JanisJoplin
Platinum member

Pe bune Bubu?tare big_smile
si tantrumurile sub 2ani erau in mare parte de la faptul ca nu-ti putea spune ce vrea?
Nici R nu face propozitii,dar un cuvant sa inteleg ce vrea il zice,de-asta nu stiu la ce sa ma astept.frustrari sunt daca stiu ce vrea dar nu-l las ca-i periculos lol dar intelege repede ce-i spun,e periculos,te tai,etc etc

#1761 2013-10-04 10:10:24

pokemon
Diamond member

mai janis, ce bine seamana copchii astia ai nostri lol zau!
r a inceput sa progreseze, ieri aproape continuu a legat cate 2 cuvinte. hjarta

#1762 2013-10-04 10:14:07

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

tantrumurile sub 2 ani erau din multe motive, bine stiute de ea, mai putin de mine lol
de aceea zic ca de frustrare
bine, parte din ele erau pt ca nu o lasam sa faca ce vroia ea, atunci cand consideram ca nu e cazul
cat mi-a mai sters cu pantalonii trotuarele si casa scarii ...
se uita lumea ca la nebuni la mine pt ca eu o lasam pe jos, stateam langa ea si-i spuneam ca sunt acolo daca are nevoie de mine dar nu ma apucam s-o iau cu forta de jos sa faca scandal mai mare
cand se calma, plecam in treaba noastra

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1763 2013-10-04 10:15:38

pokemon
Diamond member

bubutadana a scris:

tantrumurile sub 2 ani erau din multe motive, bine stiute de ea, mai putin de mine lol
de aceea zic ca de frustrare
bine, parte din ele erau pt ca nu o lasam sa faca ce vroia ea, atunci cand consideram ca nu e cazul
cat mi-a mai sters cu pantalonii trotuarele si casa scarii ...
se uita lumea ca la nebuni la mine pt ca eu o lasam pe jos, stateam langa ea si-i spuneam ca sunt acolo daca are nevoie de mine dar nu ma apucam s-o iau cu forta de jos sa faca scandal mai mare
cand se calma, plecam in treaba noastra

rock

#1764 2013-10-04 10:18:47

majestik
Addicted member

Da, i.am zis si eu sotului ca e anxietate de separare. Am detestat.o pe soacra mea ca putea sa mi.l aduca de prima data cand a inceput sa planga, nu sa.l plimbe prin toata curtea, sau cand a vazut ca ii lacrimeaza ochii. E ok femeia, nu am minic cu ea forgetit

Dilema am si eu, ca avem un botez pe 20oct, iar cu Eduard se culca la 20.00 max nu stiu cum sa fac.. As lua cu mine carutul, as incerca sa il tin cat mai mult si apoi,cand nu mai vrea sa ma duc la ai mei, sa sunt la 3 min de restaurant, si sa ramana sotul al botez. Mie numai de tort imi pare rau ca.l pierd lol

#1765 2013-10-04 10:21:56

pokemon
Diamond member

maje, daca sunt ai tai langa restaurant nu poti sa te duci sa il culci tu si apoi sa stea mama ta cu eduard, iar in caz ca se trezeste ori e nevoie de tine sa te sune?

#1766 2013-10-04 10:53:44

majestik
Addicted member

Mami e in stare sa il tina plangand si o jumatate de ora in speranta ca il adoarme ea, sa ne lase pe noi sa ne distram hmm Sunt constienta ca asta ar face si eu as sta numai in stress.. Si nu vreau sa.mi adoarma copilul de obosit de prea mult plans..
Nici sotul nu stie sa.l adoarma la loc lol Eram la budish, s.a trezit copilul si m.a batut sa vin sa.l readorm ca se perduse cu firea sotul si nu stia ce sa ii faca lol Am venit eu in budigai sa.l sasai si sa il mangai pe caput roll Alteori readoarme doar daca il iau in brate, sau doar sa ii bag suzeta sau la san.. Depinde de toanele lui Eduard.

#1767 2013-10-04 11:10:58

pokemon
Diamond member

am inteles,maje
eh, si eu am patit la fel...au fost, cred ca, zeci de ori in care am iesit din baie, cu spuma in cap sa ma duc sa il readorm lol eu si acum, desi el nu se mai trezeste noaptea, imi iau interfonul cu mine in baie big_smile cred ca o sa tin interfonul pana la 15 ani rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.