homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglari hormonale sau protectie scazuta? ce parere aveti?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » dereglari hormonale sau protectie scazuta? ce parere aveti?

#1 2013-10-05 12:58:43

marina marinescu
New member
Inregistrat: 2013-07-26

dereglari hormonale sau protectie scazuta? ce parere aveti?

Buna fetelor!

Iau anticonceptionale Yasmin de 4 luni...ultimele doua folii le-am unit, deci nu am mai facut pauza de 7 zile. miercuri mai aveam de luat 6 pastile din a doua folie si surpriza: a aparut un soi de spotting. oare sa fie dereglari hormonale sau o protectie scazuta? in perioada asta am avut contacte sexuale neprotejate si ma gandesc sa iau postinor. ar fi recomandat sau nu?
vreau sa mentionez ca in ultimele 3 saptamani am consumat seminte de chia si pulbere de orz verde. am cautat pe net informatii despre ele si am gasit cum ca orzul verde ar creste fertilitatea femeilor insa nici o informatie referitoare la interactiunea lui cu anticonceptionalele. stie cineva daca interactioneaza sau nu? daca e posibil sa fi scazut protectia ac din cauza orzului sau a semintelor chia atunci ar trebui sa iau postinor?

#2 2013-10-08 19:12:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: dereglari hormonale sau protectie scazuta? ce parere aveti?

cel mai probabil e din pricina ca ai unit foliile...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » dereglari hormonale sau protectie scazuta? ce parere aveti?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.