homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila uitata rezultat in ciclu dereglat?

#1 2013-10-05 14:56:41

diana7
New member
Inregistrat: 2008-07-25

Pastila uitata rezultat in ciclu dereglat?

Buna, iau anticonceptionale Yaz de cateva luni. Am uitat o pastila in a doua saptamana de pe blister, si nu am vazut decat ieri cand trebuia sa o iau pe urmatoarea. Am folosit instructiunile de la pastile, spunea sa le iau chiar daca inseamna sa iau doua deodata. Dar in dimineata asta am o sangerare si arata ca si cum mi-a venit ciclul. Este normal? Ce fac, continui blisterul normal chiar daca sunt pe ciclu? Daca continui normal o sa am un inca un ciclu la sfarsitul pastilelor precum era normal?
Va multumesc, Diana!

#2 2013-10-05 14:59:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Pastila uitata rezultat in ciclu dereglat?

Da, e normal fiindca ai intarziat cu pastila, ia pastilele in continuare si ar trebui sa ai menstra si in pauza (depinde cat sangerezi acum)
Ai grija sa te protejezi suplimentar 7 zile dupa pastila aceea uitata

#3 2013-10-05 15:30:09

diana7
New member

Ah ok mersi mult de tot! M-am speriat ca nu am mai uitat pastila atat de mult timp pana acum si nu stiam de ce am menstra. Deci o sa vina normal si in pauza de la anticonceptionale! In prospect imi scrie ca daca e un comprimat uitat in a doua saptamana( al doilea rand) protectia contraceptiva nu este redusa si nu trebuie luate masuri suplimentare..

#4 2013-10-21 01:08:21

diana7
New member

Buna, as mai avea o problema in continuare. De cand am inceput sa sangerez dupa ce am uitat pastila nu sa mai oprit sangerarea... Acum practic ar trebui sa imi vina ciclul in mod normal dar sunt practic pe menstra de doua saptamani jumatate.. Nu stiu ce sa fac, multumesc!

#5 2013-10-24 12:27:16

zetasj55
Membru
Inregistrat: 2013-10-24

Nu ma bazez pe ea mai mult sunt curioasa sa vad ce zic persoanele care au incercat-o
Stiu k depinde de noroc.

Testking testking
mcat review mcat review

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.