homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-28

#514 2013-10-16 18:42:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

am fost pana la urma la logopedie. i-am dat cu un gel si a avut efect destul de bun, nici nu ma asteptam. si a mai invatat si el sa evite sa se uite spre stanga dar tot mai uita.

Janis, doc ma tot intreba daca a stat in frig, curent...  posibil sa fi fost curent ca era foarte cald in casa si am tinut diverse geamuri deschise... sau de la faptul ca aseara a adormit transpirat de la cat a topait... l-o fi prins frigul in timpul noptii desi era foarte cald dupa parerea mea, nu stiu. ideea este ca de la ceva s-a contractat foarte tare un muschi. si e al naibii de dureros, ca un carcel.
e foarte, foarte bun pretul la gradi. eu am gasit cel mai putin cu 750lei program scurt. program lung e peste 1200 de regula.

Deno, o saptamana? sad da, ar trebui sa fie bune alea de le-ai spus tu. si un gel care sa contina un antiinflamator. da-i ca e nasol rau sa stea asa sad da, e foarte bun novocalminul, e supozitor cu agocalmin, stii. si-a facut efectul foarte repede. dar e cu droaia de efecte secundare si la copii e de evitat pe cat posibil.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-10-16 18:43:38)

#515 2013-10-16 18:52:30

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Pe mine o contractura musculara m-a tinut o luna...Eu nastere naturala nu am experimentat, dar durerile alea au fost mult mai atroce decat cezariana...Ideea este ca atunci cand ti se raceste spatele ca urmare a curentului - adica tu dormi incalzit si trece peste tine o briza- ai reflexul de a zgibuli, de a te face ghem, de a-ti ridica umerii spre urechi, sau ma rog, de a-ti baga urechile in umeri, si raman muschii blocati. Eu am facut gimnastica medicala si masaj, altfel nu ma lasa...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#516 2013-10-16 19:40:53

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Poke, poate se razgandeste sotul tau. Tin pumnii!

Gaega, sa se faca bine cat mai repede Stef!

Cmin, am inteles, deci va mai tine un pic..

Rose, eu am la cosmote net insa folosesc pe cel wireless din casa.

Janis, te.ai convins ca ai luat decizia corecta? smile Nu a avut sotul timp azi sa ajunga la posta.. El trebuie sa se duca in timpul serviciului sa fie deschis hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#517 2013-10-16 19:44:57

Rose
Hero member

Maje, nu folosesti deloc netul mobil? Sunt curioasa daca fundctioneaz ok si cat te tin Mb aia inclusi in abonameny

www.pisicamov.ro

#518 2013-10-16 19:49:26

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Garga, da. Si eu stiu ca trece greu. Cand pateam ma tinea mult si pe mne.
Mai am advil, e ibuprofen, vad eu de care ii dau cand vine.

Azi s-a trezit la 9 si acum doarme al doilea somn lol de la 8 luni nu a mai dormit de 2 ori pe zi, mi se pare ciudat acum.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-10-16 19:50:51)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#519 2013-10-16 19:51:23

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

fetelor, am neovie de un sfat de la voi. v-am mai citit si stiu ca pot sa primesc sfaturi f bune smile

sora mea are un baitele de 1 an si 10 luni..e frumos, sanatos si f vioi. de cand a inceput sa se miste prin casa, adica sa mearga ( an) sa traga de lucruri adica sa faca prostioare, sora mea i-a mai dat o palmuta la pampers (el nu intelegea nimic, doar radea), daca facea prostioare cu manutele, ii dadea palmute usoare peste maini... nu a functionat, el in continuare face prostioare, trage de ce apuca si arunca.

acum, a aparut ceva dubios la el..cand sora mea il cearta (fii cuminte, iti dau la fund, obraznicule, raule etc.) el a inceput sa ridice manuta la maica-sa, uneori o trage de par, sau da in ea (desigur cat poate el de tar ela varsta lui)..i-am explicat surorii ca el face asta pt ca a vazut asa, adica palma ridica si debut de violenta..nu nu, ca nu e adevarat, fiecare copil are perioadele lui de violenta si razvratire.

am indemnat-o sa citeasca carti sau pe net, sa afle de ce face asa ca sa se convinga..nu, ea zice ca copii nu se cresc dupa carti, ci prin metoda clasica sad

ce parre aveti..exista aceasta perioada " normala" de violenta la toddlerasi? exista educatie dupa carti?

eu cred in carti, in psihologi..cred in informatie...ma ingrozesc gandul ca si mama si sor mea o sa ma frece la cap cand o sa nasc si o sa ma puna sa aplic metodele clasice..eu acum stau cu nasu in carti si citesc...bine macar sa sotul e cooperant si crede in carti

2 ani +

#520 2013-10-16 19:51:58

Rose
Hero member

De la ce varsta il pot pune pe bebe in fund. Am  luat un scaunel special de antrenamenmt pt statul in fun d, dar nu stiu cand sa incep sa-l pun...

www.pisicamov.ro

#521 2013-10-16 20:14:13

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Buna mamici
Janis e f ok ca pret , eu cat am cautat nu am gasit sub 1200 zona mea tineretului unirii.
Eu astept week sa dorm cat vreau. Va pup

Mamica de 2 pui scumpi

#522 2013-10-16 20:26:59

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mamici puss

janis puss succes, sa se acomoeze rapid Janis. E gradi particulara, nu?

Rose eu o pun deja pe S in fundulet, sprijinita sau cand sta la mine in brate. Am citit intr-o brosura a unui chirurg pediatru ca ar  fi ok dupa 5 luni. N-am incredere ca e foartte corect dar n-am varianta..e singura modalitate in care mai stau si eu jos.
Imi pare rau ptr ce a patit C. Cum merge diverisifcarea? Ce cantitate papa acum? Si cat aveti de cand ati inceput?

Adelina sad imi pare rau ptr nepotelul tau. Eu as intreba-o pe sora ta cum s-ar simti daca ea ar fi lovita cand greseste cu ceva. Sunt convinsa ca daca uun copil e lovit atunci el va intelege ca asa se rezolva o problema..

#523 2013-10-16 20:40:09

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Adelina, orice comportament se invata, nu ne nastem cu el invatat. Daca nu vedea nu avea de unde sti sa imite. Si eu citesc carti dar stiu si ca fiecare copil e unic si deci nu i se potrivesc toate metodele care au dat roade la altii, Si copilul tau va primi educatie de la tine nu de la bunica sau matusa.
Janis la noi in orasel pretul la singura gradi parti e de 600, deci nu foarte departe de ce ai gasit tu in Buc. Pana la urma, cand il duci, in dec sau ian?

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#524 2013-10-16 20:41:37

adelina_1985
Full member
Inregistrat: 2010-04-06

i-am spus ca chiar daca e toddleras si nu prea intelege, trebuie sa ii explice de ce gresesc.ea crede (si mama la fel..nu e de mirare ca eu am pb la varsta asta si am ajuns sa merg la psiholog cu mici probleme din copilarie - nu va imaginati ca am fost batuta rau, dar mi sa aplicat si mie corectie ca mai toti din generatia noastra) ca el la 1- 2 ani nu intelege ce ii explici si doar palmuta il educa sad

2 ani +

#525 2013-10-16 20:49:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

KAtey dar ce s-a intamplat?

Janis foarte buna decizie ai luat; o sa vezi cum se schimba si nu o sa mai alergi (macar un timp:) cu mancarea dupa el.

Garga
multa sanatate lui Stef.

Adina nu am apucat sa ctesc chiar tot dar ce s-a intamplat cu Ana? De ce ia atat de multe antibiotice?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#526 2013-10-16 21:19:07

Rose
Hero member

be_happy a scris:

Mamici puss

janis puss succes, sa se acomoeze rapid Janis. E gradi particulara, nu?

Rose eu o pun deja pe S in fundulet, sprijinita sau cand sta la mine in brate. Am citit intr-o brosura a unui chirurg pediatru ca ar  fi ok dupa 5 luni. N-am incredere ca e foartte corect dar n-am varianta..e singura modalitate in care mai stau si eu jos.
Imi pare rau ptr ce a patit C. Cum merge diverisifcarea? Ce cantitate papa acum? Si cat aveti de cand ati inceput?

Adelina sad imi pare rau ptr nepotelul tau. Eu as intreba-o pe sora ta cum s-ar simti daca ea ar fi lovita cand greseste cu ceva. Sunt convinsa ca daca uun copil e lovit atunci el va intelege ca asa se rezolva o problema..

Happy, si eu il pun la mine in poala, si in bouncer. Dar i-am luat si o jucarie ca un scaunel cu o tavita in fata, care cred ca e varianta mai scumpa a pusului 'intre perne', ca mi-a zis bunica sotului sa il pun intre perne, dar noi avem perne din alea flescaite de la ikea, iar intre ale lor iti dai seama ca nu-l pun, ca sunt pernele de puf pe care le-a avut ea (bunica) ca zestre...iti dai seama ce mizerie...
Diversificarea merge bine , doar ca am intrerupt-o cateva zile pt ca facea caca des si moale, si cu problema lui, il spal de fiecare data cand face, efectiv nu puteam sa il spal de cateva ori pe zi. cand mananca lapte face doar o data pe zi.  Pana acum a mancat morcov, pastarnac, patrunjel si dovlecel. Mananca cam 120 ml, atat i-am dat eu deocamdata , el ar manca mai mult. De maine cred ca ii dau 200 ml, daca vrea. Eu nu am un calendar, ii dau ce am in casa, desigur fara sa ii dau mai devreme de 4 zile un aliment nou, dar de exemplu i-am dat acum ceva vreme morcov cu dovlecel vreo doua zile, apoi n-am mai avut dovlecel, si i-am mai dat azi. La noi morcovul e baza, ii place mult.

Cand am facut ecografia, acum vreo doua saptamani doctorita l-a pus in fund sprijjinit in maini si a stat.
Nu ma mai inteleg cu el , alearga prin tot patul ca o rama, se propteste in cap si picioare, se taraste...
Voi cum mai sunteti?

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-10-16 21:22:59)

www.pisicamov.ro

#527 2013-10-16 21:46:04

majestik
Addicted member

Rei, o sa poti sa dormi de copil? chicot Eu iti doresc sa da puss

Rose, noi din cauza asta ii zicem "rama mica" de ceva timp lol Eu ii pun jucariile in pat si el se joaca cu ele, nu mai are timp sa se plimbe prin tot patul.

#528 2013-10-16 23:09:57

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hey
Maje am inteles,e timp....

Adelina spune-i cum a zis happy..daca ea greseste si sotul ii da una peste maini cum e?
Si mai ales,daca iubesti pe cineva,ii faci rau,voit? Doamne fereste.spune-i ca o sa creada copilul ca nu+l iubeste daca se comporta asa....

Da maje,particulara. M-ati linistit daca e asa...
Als din ianuarie,la program mediu(pana la 14) om vedea...ca el se culca daca se trezeste asa devreme..si la ei la 14 e program de somn la grupele peste 2ani,la grupa baby(cresa) pe la 12-13....dar pe el daca-l trezesc devreme(8) la 12 ii pica ochii in gura.. sad
El acasa se trezeste la 10..mi-e milutza de el sa-l schimb acum...

Ahh mai e una,mai ieftina,pe linia lui 178, 560ron program lung - king george se numeste,garga daca esti amatoare. Pe mine nu ma coafeaza ca e ptogram pana la 18..

6 ani de dragoste  hjarta

#529 2013-10-16 23:23:41

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

janis, nu recomand absolut deloc king george!! Iannis a fost acolo, horror....

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2013-10-16 23:26:12)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#530 2013-10-16 23:57:42

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

De ce e horror? sad nu stiu ca o vecina abia a dat fata,de vreo 3saptamani...era destul de multumita...

6 ani de dragoste  hjarta

#531 2013-10-17 07:53:46

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#532 2013-10-17 07:59:56

majestik
Addicted member

Neata!
S.a trezit copilul la 07.00 disperat Acum deja a adormit din nou

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.