homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-29

#533 2013-10-17 08:50:43

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#534 2013-10-17 09:20:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata.

Janis nu la mine era problema cu lovitul copilului. Slava domnului n-am in familie pers care sa agreeze genul asta de educatie.

Rose, noi suntem bine, papa si ea cam 70 ml piure de fructe. Ar manca mai mult dar o iau si eu treptat. Ea nu se taraste dar se intoarce singurica de pe spate pe burta si invers, inclusiv noaptea. Mai mult sta in brate. Cred ca de asta nu progreseaza f mult. Iar de cand a fost bolnava nu pot sa merg nici la baie ptr ca plange. Am ajuns sa-i pun 2 cantecele la comp ca sa merg si eu la toaleta smile
in rest e ok, e o perioada faina ptr ca e f activa.
Ah in schimb face copiii sa planga sad mai ies la plimbare cu 2 prietene cu bebei si Sara e incantata de ei, dar ea cand se bucura tipa. Saracuteke fetite amandoua au inceput sa planga sad nu stiu cum sa fac...

#535 2013-10-17 09:45:41

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

iannis dupa 6 zile a ajuns la spital sad, nu ti se ofera prea multe detalii in legatura cu ce a facut copilul in ziua respectiva, etc...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#536 2013-10-17 09:46:32

timean86
Addicted member

Be kram e doar o faza, lasa fata sa chiuie. Asa era si al meu, se speria de copilul prietenei, dar pe urma s-a obisnuit

#537 2013-10-17 09:54:17

be_happy
Platinum member

Time puss nici nu prea am ce sa fac, e prea mica sa inteleaga ca-i sperie pe bebelusi...si parca nici n-as vrea s-o feresc de copii.
Pe de alta parte le inteleg pe fete daca o sa iasa mai rar sau deloc cu noi...
Voi cum sunteti? Ce mai face A? S-a acomodat bine cu bona?

Publicitate

loading...

#538 2013-10-17 10:02:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
cum sa nu priceapa copilul daca ii explici? evident, nu va inceta sa faca ceea ce ii explici tu ca nu are voie din prima, dar cu multe explicatii, intr+un final, va ceda. nici nu trebuie lasat sa continue sa faca acea prostie, va fi luat de acolo si i se va explica, dar nu cu bataia sad exact cum au spus fetele, cum s-ar simti sora ta daca la fiecare greseala sau nemultumire pe care o provoaca cuiva ar fi altoita? militam impotriva celor care agreseaza femeile, ca le calca demnitatea in picioare, in schimb dam peste maini copiilor cand umbla prin pamantul de la flori....si eventual, le mai dam apoi inca una, pt ca dupa ce au fost loviti au inceput sa planga.... sad m-am infuriat teribil!!!!

fetelor, de ce sa fortati copii cu pus intre perne, etc? lasati-i in ritmul lor, vor sta ei cand se vor simti pregatiti! eu pe R nu l-am pus o secunda intre perne, si la 6 luni si un pic a stat perfect, s-a balanganit vreo 2 zile si apoi gata. stiu in schimb copii care au fost fortati sa exerseze si se balanganeau si cadeau cu saptamanile....
happy puss lasa fata sa se bucure. toti se mai sperie, le va trece lor. e normal si plansul dupa tine, noi si acum avem zile cand nu vrea sa ma lase sa ma departez de el si cere doar in brate.dar....ei cresc si trebuie sa profitam. mie deja imi e groaza ca se apropie momentul cand nu va mai vrea sa stea lipit de mine. deja a inceput sa faca 'fitze' si sa vrea caca cu tati ca baietii amri, sa vrea sa ii dea tati ceaiul, sa il plimbe tati cu trici, etc....

apropo de dragalasenii, ieri s-a trezit din somnul de pranz ft devreme si pana la 5 cand am ajuns noi acasa cred ca i s-a parut ca a trecut prea mult timp, ca cica se tot ducea la geam si ii spunea maica-mii: 'nu ine(vine) mamiiii'....iar cand a auzit masina, statea la usa si astepta hjarta
si apoi am plecat la auchan, la locul de joaca si ne-am destrabalat p ora jumate, de nu mai puteam.

nu vreau sa va povestesc de un tatic, cu un baiat de vreo 3 ani, care l-a lovit, pt ca dupa 15 ture la tobogan, probabil se saturase copilul si a vrut sa intre pe alt traseu. si dupa ce l-a strigat de vreo 3-4 ori, copilul n-a raspuns ci si-a vazut mai departe de drum, s-a dus si l-a luat taras 'te dai pe tobogan, ai inteles?' si i-a si dat peste fund....apropo de discutia de mai inainte

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#539 2013-10-17 10:08:53

be_happy
Platinum member

Poke sad f trist ca sunt parinti care isi lovesc piticii. Si unii o fac ptr nimicuri. Pe mine ma dispera sa vad ca dupa ce ca un copil cade su se loveste, ii mai da si mama o palma bang

eu o pun sprijinita ptr ca nu mai vrea deloc sa stea culcata...o sprijin si asa mai sta si ea cate putin jos.
Sigur ca e normal sa planga dupa mine, o sa treaca si asta. Important e sa fie sanatoasa..in rest nici nu mai conteaza, poate sa vrea in brate toata ziua.

Ce dragut e R! F frumoasa varsta la care e el acum!

#540 2013-10-17 10:14:41

pokemon
Diamond member

duci un copil la un loc de joaca si te pui sa il bati ca nu se da doar pe un tobogan. intr-adevar, e solicitant sa alergi dupa el si sa il lasi sa se distreze. e mai simplu sa urce singur, isi da drumul, iar tu stai si doar il urmaresti cu privirea. cata energie iti trebuie sa te bagi dupa el prin tuneluri, samd.absolut de inteles taticul raspectiv!!!
si pe mine ma altoia maica-mea cand eram mica fix pe motivul pe care l-ai zis tu. ca de ce n-am fost atenta si am cazut lol acum rad, atunci stiu ca mi-as fi dorit doar sa ma ia in brate sau...sa ma lase macar in pace!
asa e de inteles, cand il ridici ca sa vada si el mai multe, sau il pui intr-un leganus, dar sa il pui sprijinit ca sa exerseze statul in fund, nu cred ca are rost. fortezi ceva ce nu e pregatit, cred eu.

#541 2013-10-17 10:17:57

timean86
Addicted member

Be par da s-a acomodat foarte bine. Suntem bine, crestem... lucram tare multe lol

Poke kram

#542 2013-10-17 10:20:30

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

La locul de joaca urmaresti copilul pas cu pas??? wow
Credeam ca il lasi sa se joace...mi se pare aberant sa te duci dupa el...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#543 2013-10-17 10:45:08

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

rose, sunt locuri de joaca unde pe cei sub 3 ani nu ii primesc singuri pt ca se pot lovi asa ca mama intra cu el

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#544 2013-10-17 10:50:45

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

E posibil sa.mi adoarma mult mai greu somnnurile de zi ca l.ar deranja gingiile?

Ce dulce mi.o imaginez pe Sara bucurandu.se de copii prin chiot hjarta

Poke, R e hjarta

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#545 2013-10-17 10:53:05

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#546 2013-10-17 11:04:16

timean86
Addicted member

Neata Kate kram

Maje, posibil

#547 2013-10-17 11:12:46

pokemon
Diamond member

Rose, il urmaresti, pt ca sunt copii de toate varstele care alearga si nu stiu sa il fereseasca,pe de alta parte Razvan de ex nici nu poate trece singur prin toate traseele, nu ajunge sa se urce peste tot, plus ca toboganele sunt ft inalte si e greu pt un copil de pana in 2 ani sa ajunga sa se aseze. apoi, vin altii mai mari din spate, care nu au rabdare si te trezesti ca il imping, etc. nu e pericol real, sunt plase de protectie, dar abia dupa 2,5 ani cred ca il poti lasa singurel.
iar pana la 5 ani e obligatorie supravegherea parintilor.
Maje e posibil, dar o posibilitate este si sa vrea cumva sa isi scoata vreunul din somnuri. La razvan asa a fost de fiecare data.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-10-17 11:22:17)

#548 2013-10-17 11:41:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

Maje, pe mine m-ar interesa gradinita asta de care zici ca iti place, cum se cheama, daca n-o fi foarte departe de noi.

#549 2013-10-17 11:47:24

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Rose, bineinteles ca-l urmaresti, ba chiar mai atent decat in rest
exact din motivele spuse de poke

sa va povestesc una
intr-o dupa-masa eram cu A la locul de joaca din parc
era sus pe tobogan si vroia sa se aseze ca sa-si dea drumul
in timp ce se lasa in jos, a venit un copil in fuga din spate si a impins-o cu picioarele lui
s-a dezechilibrat (practic i-au plecat piciorusele aiurea) si norocul nostru ca am fost acolo si am prins-o ca altfel cadea de sus
m-am speriat teribil si n-am stiut ce sa fac, m-am blocat
asa ca am fixat copilul respectiv cu privirea cateva secunde dar nu i-am spus nimic
copilul a stiut ca a gresit si imediat s-a intors si a plecat
reactia tatalui care era aproape, pe un ton ofuscat: la 3 ani nu are discernamant, doamna!
atat de tare m-a infuriat replica lui
in loc sa ia copilul imediat si sa-i explice ca a gresit, ca se putea intampla o nenorocire, el imi tine mie teorii?!
gresesc eu?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#550 2013-10-17 11:58:39

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Dupa 6 sapt de raceala crunta, de luni am fost mai bine, credeam ca e pe trecute, azi iar m-am trezit fara voce si cu gatul visiniu grater

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#551 2013-10-17 12:13:00

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Deno, cum iti vezi gatul? Ca si eu am vrut sa vad uneori daca am rosu in gat.
Bubu, ai foarte mare dreptate, eu i-as fi zis cateva taticului respectiv, e inadmisibil asa. Si i-as fi zis si copilului ca nu e bine ce face, trebuie sa aiba grija sa nu loveasca alti copii, iar daca taticul ar fi reactionat, i-as fi zis ca daca nu este in stare sa isi educe copilul sa nu se mire ca o vor face altii.
Eu la loc de joaca interior nu cred ca il voi duce vreodata, am trecut de cateva ori pe langa astfel de locuri si mi se parea ceva la limita nebuniei...si daca lucrurile sunt asa cum ziceti voi, nu cred ca e sanatos pt copii...As incerca sa gasesc un grup de joaca, niste copii cu care sa stabileasca o relatie si cu care sa se vada regulat...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.