Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-33
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
De tantrumuri ce sa mai zic... Orice nu-i convine se arunca pe jos si urla isteric si/sau musca. Foarte rau ma musca, mai mult pe mine. Orice am incercat, sa ma fac indifenta, sa ma fac ca plang, l-am muscat si eu pe el dar el o ia de joaca, musca si rade.
Viata mea, desprinsa din povesti
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Fetele maine plecam.... a iesit bine si copro si mai ramanen sa mai facem o zi de tratament sa fim siguri... de abia azi s a rezolvat cu caca... Ramanem singuri in salon ... eu de luni mananc maxim 2 sandwiciuri pe zi de dormit de abia aswara am reusit... nu va pot povesti....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Deno, Garga, Geo, Bubu
Cmin, ma bucur ca sunteti mai bine
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Ne bucuram cmin ca e mai ok
Garga,te cred,bine ar fi sa il duci la gradi cateva ore sa te mai linistesti si tu...chiar si la stat il poti duce..nepotelul meu a avut in grupa un copil cu boala lui S pe la 3 ani jumate..
6 ani de dragoste
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
geo, d-zeu stie daca ii verifica sau nu, ei zic ca da , ii verifica, nu la intrare, dupa ce se strang cred ca trece assistenta si se uita, dr am impresia ca vine saptamanal...recunosc ca si eu o mai duc cu mucii si tuse si ,,bobicul,, (asa spune ea la cele homeopate) dupa ea, dar nu am incotro, deja sunt la limita si cu zilele de concediu medical pe care mi le pot lua anual, iar de concediu de odihna nu mai poate fi vorba, mai am 1 singura zi ....offff e foarte nasol cand nu ai pe nimeni disponibil pe langa tine.
poke , parca tu intrebai zilele trecute de gradi : eu una ti-as recomanda sa-l mai tii acasa, cu mama ta, chiar daca nu-ti ocnvine tot , dar e mai bine, macar pana la 2 ani, desi eu zic ca e ok pana la 3 ani sau chiar 4....tu te ocupi destul de bine de el, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji, in schimb in colectivitate ai pus-o cu el asa mic, ai zis ca intr-o luna a facut de 3 ori mucisori, gandeste-te cum ar fi foat la gradi, sta non stop cu ei, abia ii trec , sta 2-3 zile fara ei si ii apar altii...are dreptate sotul tau.
noi maine mergem la botezul baietelui verisorului meu primar, de la predeal....initial am zis ca nu o luam pe ana, caci na era nasol, dar acum e aproape refacuta, asa ca prefer sa o iau cu mine, acasa as lasa-o cu cumnata-mea si cu nepotele mari, pe care ea le adora, dar totusi sunt aproape 2 zile, paote mai sta in curent, desculta, etc ...stiu ca par prea grijulie, dar cumva e si mai sensibila acum dupa antibiotic, pe care oricum nu l-a terminat, macar eu stiu langa mine, chiar daca e frig acolo, ne imbracam bine , vb de afara, ca in rest nu va fi .....ne vom intoarce duminica caci bitezul e de noapte sa zic asa,dar stam exact langa rest la o pensiune. ma duc acum sa ma apuc de epilat, si de facut unghii, urmeaza mai pe seara sa ma vopsesc, si maine dimineata sa ma coafez si eu putin....de cand nu am mai fost la coafat nici nu mai tin minte.
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Buna
Fetelor, stiti vreun sirop fff bun pentru tuse seaca, foarte iritativa. Nimic nu-l calmeaza pe Vlad si nu stiu ce sa mai incerc. Efectiv nu poate dormi, tuseste non stop. Mi-a zis cineva de revigrip ca ar fi bun, stiti ceva de el?
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Ruxy eu de tuse am fol doar koflet. Fetele spuneau de biosept, nu stiu despre cel care zici tu Nu am avut timp sa imi laud fata. Ieri mi-a zis pt prima data "besc" care inseamna "te iubesc". M-am topit toata...
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Cmin, ma bucur ca sunteti bine . Pana la urma s-a stabilit ce a avut? Ce tratam primeste?
Adina, ce bine ca s-a refacut Ana! Nu ar fi mai bine sa stea la mama ta la tara? (zic si eu ca decat s-o iei cand inca nu e perfect refacuta la botez, mai bine sa stea in liniste, sau la cumnata ta, daca ai incredere in ea. Sa nu te superi, tu stii cel mai bine!)
Si al meu e cu crize, istericale daca nu-l tine tacsu in brate cand conduce sa conduca si el, daca il iau pe sus de-afara cand face chestii deliberat sa-mi testeze rabdarea si o gramada de alte alea. Nici nu mi-l pot inchipui linistit.
Rux, eu ii dau bioseptul ala sirop, asta e a doua zi si cred ca a scapat de muci (cred) , dar in gat inca se mai aude. Pe prospect scrie ca e si expectorant. Acum nu stiu de ce ai scris tu, dar poate o merge si asta.
Sa va cer un sfat : stiti de scandalul cu cez, nu-l mai expus ca-s satula de el. Acum 3 sapt au venit sa citeasca contorul pt facturare si au constatat ca nu mai afisaza decat atunci cand apesi butoanete si trebuie schimbat (avea fix 1 an de cand il schimbasera, deci era practic nou.) Vine nenea asta dupa vreo 2 sapt sa-l schimbe si notam frumos indexul afisat, care era cu peste 100 kw in minus fata de cat aveam deja platit (la noi vine o data la 3 luni cate o fact, ce cumuleaza un consum estimat pe baza acelorasi luni din anul trecut) . Motivul pt care am consumat mai putin este ca nu am folosit ac-ul ca si anul trecut cand a fost mai mult timp foarte cald. In fine, il schimba nenea asta si pe bonul de miscare scrie : " schimbare contor fara afisaj. Contorul afiseaza numai prin apasarea butonului. " Ok, semnez, ma asigura ca nu se percepe taxa de chimbat contor si toata lumea pleaca fericita. Ma pomenesc acum cu o factura de la cez (iar!!!!!) , unde diferenta aia care trebuia scazuta in favoarea noastra nu mai exista, deoarece cez a consemnat in arhivele sale, contrar ceea ce semnasem eu : "contor defect" . Si mai mult, mai avem inca 67 lei de platit, caci ei considera ca fiind blocat, n-a mai consumat. si-mi zice tanti de aici de la ghiseu, ca ar fi venit aia de 3 ori la citire si au gasit acelasi index. Minciuna curata, ca n-a venit nimeni. Nu e vb de o suma mare, e vb de o suma in jur de 150 lei, dar e vb de banii mei, pot cu ei de ex sa-l iau incaltari copilului in loc sa-i dau unor cretini care una scriu in fata ta si alta scriu separat. Intrebarea mea, ca m-am lungit ca placinta, are rost sa le mai dau mail sa-i bestelesc (probabil depunem si asta la dosarul deja pe rol) cum ca una a fost la fata locului si alta au scris la sediu? Voi din ce-am relatat eu, intelegeti ca mine sau ca ei?
Als
Ultima oara a fost editat de smart lady (2013-10-18 15:19:33)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
smart cere foaia care a avut-o nenea ala ,ca sigur trebuie sa aibe un nr de intrare si vezi ce a mai scris ala acolo si ,da ceartate cu ei,dar nu cu tanti de la ghiseu care oricum este total pe dinafara ci cu aia de la birouri care fac actele
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- smart lady
- Addicted member
Nu m-am certat Ginuta cu tanti aia, desi ar fi meritat la cum le tine partea astora (daca la mine scrie ca era defect, inseamna ca era defect. Pai tanti, ia uita-te tu aici ce-am semnat eu si ce scrisarati voi! S-a uitat si n-a mai comentat.) . Le scriu acum un mail la reclamatii (bleahhhh, ce-am urat reclamatiile toata viata) si vad ce mai scriu ei. Dar am un vag sentiment ca tot ca ei ramane :=j . Si nu mai pot umbla pe drumuri ca n-am cu cine lasa copilul. Am stat de dimineata vreo 40 min cu el la coada ca era cu bon de ordine
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
offf ruxy, noua nu ne-a trecut cu nimic, exact vinerea trecuta asa am patit si eu cu ana, tusea sec non stop , am scris pe aici i-am dat de toate : de la homeoapte si alopate la sirop de brad , sirop de ridiche, biosept, alt sirop numai din plate de la plafar, nimic, nimic nu a calmat-o ...seara ii mai incalzeam o perna de sare si i-o tineam pe piept si parca aia a mai linistit-o , noroc ca a tinut numai o zi si parca de sambata s-a mai redus, nu de tot clat ca nici acum nu e gata tusea, dar macar nu mai era in halul ala...
smart , eu sunt la buc, mama e la tara la peste 140 km, si noi trebuie sa ajungem in partea opusa la botez tot la 140 km, deci nici o sansa...cumnata e ok, dar totusi tot stau cu grija, stai linistita nu ma supar.
smart idotii de-a dreptul, pe bune, eu as innebuni cu iar alta problema...si iar bani de dat, clar ar trebui sa mergi in audienta, cineva trebuie sa se ocupe si de reclamatii....cu suma aia imensa veche ce ati facut, sa inteleg ca inca va judecati daca ai scris ca e inca dosarul pe rol?
9 ani de copilarie ....
- smart lady
- Addicted member
Da Adina, am facut recursla tribunal. Asteptam acum sa vedem cand e termenul. Am trimis acum un mail cu reclamatia, caci unde puteam sa merg in oras am facut-o si sefii sunt la TG Jiu unde e sediul. Daca imi zicea careva ca pe la 30 ani o sa bat judecatile si tribunalele pt asa ceva le radeam in nas
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
smart sa iti povestesc ce am patit noi ca e asemanatoare situatia:
cand am venit in 2010 de la facultate inapoi acasa am constatat ca nu se mai invarte contorul deloc. Am anuntat la ei, dupa vreo luna au venit si au schimbat contorul, au scris ca-i defect pe procesul verbal si au plecat. In timpul asta cat nu a functionat noi am platit facturile care au venit si de citit nu a citit nimeni pentru ca nu locuia nimeni acasa si contorul era in curte deci nu avea cine-i primi. Dupa o luna de la schimbare mi-a venit o factura estimativa de vreo 4 mil Evident ca dupa 1000 de drumuri si certuri am inteles si algoritmul lor de gandire: Cand se anunta ca fiind defect un contor (indiferent daca nu se invarte deloc, se invarte mai lent etc) ei considera ca acesta a fost defect in ultimele 3 luni (ptr ca o data la 3 luni au datoria de a veni si citi) si iti estimeaza consumul din astea 3 luni luand ca interval de referinta primele 3 sau 5 zile dupa schimbarea contorului. Deci daca tu in primele 3 zile dupa schimbarea contorului ai consumat 5 kw, prin regula de trei simpla iti calculeaza ca in ultimele 3 luni ai consumat 5 kw x 30 = 150 kw, ceea ce iti vine pe factura de "regularizare".
Si noi le-am facut reclamatii atunci si a ramas ca in plop si a trebuit sa platim
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- Emilya
- Platinum member
- Site
janis pai cea mai simpla metoda de a face caciula e sa tricotezi un dreptunghi pe care sa il cosi apoi in parti si ii pui 2 moturi
iese ceve de genul
Caciulile rotunde nu sunt greu de facut, trebuie sa stii cum se scade si cam atat
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- smart lady
- Addicted member
Emilya, il bag undeva de contor, nu era defect, asta incerc sa spun. Nici macar nenea care l-a schimbat nu a scris ca-i defect ca nu era. Eu tot urmaream consumul de kw ca avem un meci vechi cu cezul si eram curioasa si daca ne-a redus consumul masina cea noua de spalat. Pe asta ma oftic, ca nu era defect si acum apare defect. Caci de era defect, asta era, plateam si gata. Oricum o sa platesc factura asta ca de nu imi taie astia curentul
- Emilya
- Platinum member
- Site
eu am inteles dar ptr ei nu conteaza ce anume nu merge la el, nu stau sa analizeze, ei il pun defect si la revedere
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|