homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-58

#1084 2013-10-28 13:48:17

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27

Deno puss ti-e rau ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1085 2013-10-28 13:57:06

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Deno mai mult ca sigur esti si anemica. sper sa fii bine sa iei ceva vitamine si sa incepi sa mananci cum trebuie.
par  sua poate o cadere de Ca?  eu am caderi de calciu.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1086 2013-10-28 14:49:30

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza.

adina, daca e vreo consolare si noi suntem la fel cu tuse de numai/numai de de-abia reusim sa dormim noaptea.
am incercat de toate, sper sa ii treaca in curand ca daca intra in iarna asa slabita nu stiu ... o sa ne tina asa tot sezonul ma tem.

puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1087 2013-10-28 15:19:37

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Si noi tusim de vreo luna dar asta este...nu pot s ao indop cu pastile ca s anu o mai aud tusind. O sa ii treaca dar greu in conditiile in care toti de a scoala tusesc.
Deno fa-ti o analiza pt anemie. Am avut exact aceleasi symptoms ca si tine si am valori mici ale ferului. Eu am fost si in tranzitie spre o dieta cruda si astazi este prima mea zi fara nimic gatit. Faptul ca mi-am schimbat dieta m-a ajutat (desi mi-a fost si rau de la dezintoxicare) mult. Am mai multa energie, mi-a trecut raceala... Multa sanatate.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1088 2013-10-28 15:23:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Deno sanatate, sa nu ai si ceva lipsa de calciu, colega mea ametea si lesina des din cauza lui.

Carra sanatate lui Nati.

Flower  puss  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#1089 2013-10-28 15:47:49

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

gargarita a scris:

kristal, noaptea cum doarme? noi suntem trecuti prin asta dar la noi a fost alergie la proteina laptelui de vaca. vorbeste cu un gastroenterolog/ alergolog pediatru, poate considera de cuviinta sa faceti un test cu un lapte cu proteina extensiv hidrolizata dar sa stii ca efectele se vad greu, dupa 2-4 saptamani de cand sunteti exclusiv pe laptele respectiv. asta daca este alergie.
si eu am zis ( si toata lumea) ca sunt colici si ca or sa treaca la 3-4 luni dar la 6 luni copilul tot intr-un chin era. abia atunci am mers la medic. sper la voi sa nu fie asta.

Noaptea doarme... de vreo 2 saptamani numai la ora 1-2 se culca...ca are program de bocet... dupa ce mananca 1 ora jumate face circ... si doarme pana dimineata la 9, 10 uneori... dar de cateva zile mai da sa planga prin somn... ma ngrijoreaza ca face scaun la 4 zile... si ma gandesc ca poate de asta plange asa... el ragaie mai mult... si ragaie mult... si greu...si il port si cate jumate de ora pe sus....stau numai cu uscatorul de par pe burtica sa mai taca...maine merg la un echograf, sa vad ce si cum. Medicul de familie a zis ca nu e problema ca face scaun la 4 zile... dar mie totusi nu mi se pare in regula. Poate laptele e mai slab si mult consuma si nu mai raman reziduri pt scaun. de pe 4 octombrie pana acuma mi-a luat 250 grame in greutate... are 3 luni jumate si 6 kg, l-am nascut la 3,600 iar la iesire din spital avea 3, 400. Imi creeaza mii de stari de nervi... nici din casa nu prea pot iesi decat fff putin ca urla. Nici in carut, leganut electric nu vrea sa stea. De regurcitat nu stiu ce sa zic, mai scoate lapte dar cand ragaie...asa din senin nu prea.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1090 2013-10-28 15:57:28

LikeIt
Sr. member

Kristall, asa am patit si eu cu David si la 6 luni nu mai avea nimic. la el nici nu stiu ce a fost cred ca au fost colici  de la lactaza prea putina pe care o avea...citeste despre lactaza si lactoza.
Tot asa ii dadeam la un moment dat si lapte fara lactoza..le am incercat pe toate. cu Colief ii mai trecea. Colief contine lactaza asta care ei nu o dezvolta cat trebuie.
Stomacelul lor e prea putin dezvoltat si lactoza din lapte nu este dizolvata de lactaza care este produsa de stomacel si din cauza asta ei fac asa ca si cum ar avea colici. Lactoza din lapte reprezinta de fapt zaharurile din lapte ori laptele tau ori laptele praf.
La David  credeam ca are ori intoleranta la lapte ori nu mai stiam nici eu, oricum l am tinut numai in brate pana la 6 luni de la o luna... e mult 4 zile sa stea sa faca kk. nu e bine! cum sa l lasi atat? doamne, pai intestinele lui saracutul pot avea de suferit.maxim 2-3 zile trebuie lasati daca nu fac kk. dar il alaptezi? sau lapte praf? D. era pe lapte praf. de asta te am intrebat. si el tot asa dormea noaptea dar se culca tarziu tot asa plangea pana pe la 12 -1 noaptea..am scapat la 6 luni nu mi venea sa cred.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-10-28 16:01:20)

#1091 2013-10-28 16:01:24

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

flower, poti sa-mi zici ce anume ai mancat la dextoxificare?ma bate gandul sa ma apuc de un regim mai curatel sa zic asa, caci trebuie neaparat sa slabesc.

carra, noua ne-a trecut tusea de data trecuta, dar acum sper sa nu revina....eu incerc sa-i dau siropuri cat mai naturale : de ridiche neagra cu miere, de muguri de brad, homeopate.

9 ani de copilarie ....

#1092 2013-10-28 16:06:01

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Va salut si eu, fetelor.  wave
Zilele trecute puiul meu se uita in oglinda si ii dadea suzeta "bebelui" din oglinda si spunea "papa"  rotfl2
Katey, am vazut pozele cu Nati pe fb de zilele trecute.  hjarta Rochita e minunanta si modelul care o imbraca scump fooooc!  hjarta In ce sat stau bunicii tai? Este superba Marginimea Sibiului. Noi am fost cazati o data in Cisnadioara, alte dati in Sibiel si in Saliste.
Deno, sanatate multa. Incearca sa mananci banane - au magneziu si potasiu, nuci si alte seminte hidratate (le lasi cateva ore in apa), salate verzi, fructe & legume... plus apa multa. Trebuie sa te pui pe picioare!
Khristall, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa ai rabdare pana trece perioada asta grea!  puss Plimba-l cat mai mult tinut la verticala cand ti se pare ca are colici si incearca cateva remedii pt. colici - la unii merg, la altii nu- noua ne facea bine Bonisan (care contine apa de marar) alternat cu Espumisan. Ma gandesc ca uscatorul ala ii sperie, nu stiu... am mai auzit de asta si la o prietena, dar zgomotul ala e cam puternic dupa parerea mea, iar ei au nevoie de calmul mamei, de liniste, mai bine ii pui o carpita calda pe burtica sau chiar un saculet din ala care se incalzeste si patreaza caldura, sau sa masezi usor burtica in sensul acelor de ceasornic. Incearca si sa ii canti (ii linisteste vocea mamei) si sa fii tu insati calma si linistita (bebelusii simt starea sufleteasca a mamei).  wink

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-10-28 16:07:19)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1093 2013-10-28 16:10:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Bunny, multumesc! Initial nu am vrut sa-i dau rochita aia ca sa nu fure spotlight-ul.  rotfl  Dar l-am pus pe tati sa aleaga si a zis ca ce, fata lui nu e vedeta?! tongue
Nati pupa pe bebe din oglinda. Din TOATE oglinzile la care ajunge.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1094 2013-10-28 16:13:35

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Da, ii da si pup uneori, dar sa ii dea suzeta lui... asta e prea de tot (cata darnicie!)  rotfl2

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1095 2013-10-28 16:21:14

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Honey rotfl kram

Khristal, Like la copii alaptati exclusiv nu este ceva anormal sa aiba scaun la 4-5 -7 zile, si mai mult.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1096 2013-10-28 16:33:21

LikeIt
Sr. member

Pai da Time, la copii alaptati. eu n am fost pe faza, n am fost atenta , alapteaza sau ii da lapte praf? cred ca il alapteaza.

#1097 2013-10-28 16:34:10

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea   puss Iti vad copii pe FB si nu-mi vine sa cred cat au mai crescut. Amandoi! Si-s frumosi de numa!

Kristal
cat sunt mici este cumva normal sa aiba scaun mai rar (desi la noi nu s-a intamplat asta). Masaj pe burtica asa cum a spus si Bunny si stai calma, linistita. O sa treaca si perioada asta in care te simti coplesita cu toate.

Adina inca sunt in perioada de detoxifiere insa astazi sunt complet pe raw. Sau, sa fiu mai explicita, 99% raw pt ca trebuie sa beau ceaiuri si fierb apa.
Am renuntat total la lactate, tot ce este cu gluten (paine, paste etc), cafea (am baut numai una pe zi ceea ce este imens de putin pt una ca mine care bea cafea cu tona), alcool (un paharel de vin caci altceva nu-mi place) si carne.
Am mancat 80% nepreparat termin si 20% preparat. La preparate termine am inclus broccoli si conopida la aburi si rar de tot un pic de peste sau un cartof fiert.
Cam asta am mancat eu 1 1,5 luni. Am mai si gresit caci am mai gustat (doar gustat din cate ceva).

Din cele raw vegan, adica vegetariene nepreparate termic: multe fructe: mere, pere, pepene galben, rosu, honey watermelon, capsuni, mango, ananas, mure, portocale, grapefruit etc etc - foarte, foarte mute fructe. Majoritatea sunt bio sau culese local de noi. Legume: kale verde si rosu (nu stiu cum se spune in romana) BIO, patrunjel, marar, busuioc, rosii (asta-s fructe, stiu), usturoi, ceapa, mix bio de tot felul de frunze, papadie de am curatat gradina lol, praz, sfecla rosie, telina radacina, tulpina (apio), flori care se mananca...orice leguma, orice este cu viata. Le fac salate sau smoothies.

Seminte si nuts: migdale pe care le inmoi 12 ore ca sa faca un fel de muguras, chia, canepa, nuci, alune de pamant, unt de macadamia. Plus uleiuri de cocos, canepa, masline de ft buna calitate, flaorea soarelui si bostan (tot asa, le inmoi dar le mai mananc si crude).

Imi fac singura iarba de grau si am masina speciala de scos sucul din ea. Imi fac singura mladite de floarea soarelui si din alte plante. Cumpar sprouted alfalfa, broccoli etc.

BEau apa alcalina cu suc de lamaie proaspat stors sau cumparat organic/bio

Multe condimente din care turmeric este pe primul loc.

Din categoria superfods: spirulina praf (bio), chlorella,   maca, cacao,carob, lucuma. Plus alte supliment recomandate de naturopata mea. NU iau homeopaticele pe care mi le-a recomandat pt ca nu cred in homeopatie. Am incercat, m-am informat si nu cred in asta asa ca nu iau ce mi-a dat sa iau si sunt homeopartice.

Ceaiuri: galbenele, tei, coada calului, salcam, menta.

Pot sa vorbesc/scriu pana maine dimineata si tot nu termin. Ma simt mai bine si sunt fascinata de "domeniul" asta.
Dar mi-a fost si rau cand am trecut pe mancare curata. Am avut niste dureri in zona rinichilor ft aiurea; ma duceam la baie pt nb2 (sorry) de 4-5 ori/zi, pe fatza si corp am avut niste bubite, parul mi-a cazut un timp. acum s-au mai reglat toate. Inafara de sampon si mastile de par care inca mai sunt chimizate si pe care le mai folosesc o luna pana imi dau seama cum as putea sa le inlocuiesc sa fie naturale, am schimbat tot pe naturale. Creme bio, sunt scumpe si nu as indrazni sa dau atatia bani pe ele dar le-am primit de ziua mea, si imi fac in casa creme de corp pt mine si restul. Am zeci de uleiuri esentiale si carriers.

Daca nu deranjeaza pe nimeni o sa pun poze deseara cu ce am mancat eu astazi. Daca pot sa ma tin pe treaba asta un timp o sa imi cumpar dehydrator. Cand o sa ma hotarasc la bb 2 o sa incep sa mananc peste. Insa numai somon salbatec si nu de ferma caci are numai porcarii in el.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1098 2013-10-28 17:49:22

Khristall
Insomniac member

Nu sta nici in brate, nici la verticala, nici la orizontala, nici mangaiat pe burta, nici nimic.
Am citit de colief, practic elimina lactoza din lapte, e cam acelasi lucru ca si laptele fara lactoza.
E hranit cu Nan, de maine il trec pe Humana cred.

#1099 2013-10-28 18:36:06

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Khristall, bebe are tre luni , nu ? daca se constipa , acesta este un motiv destul de puternic sa il doara burtica ... Si Nati tot NAN 1 a mancat, si am avut probleme cu constipatia .. si noi i-am dat si Humana  si lapte pentru reflux .. diverse .. ce iti pot spune din proprie experienta :  a functionat sa aiba cat de cat  un program de masa (nu e vorba de refuzat un copil flamand, dar nu orice plans inseamna foame ) , a functionat ceaiul de musetel , slab, neandulcit cu nimic, sau putin babydrink - laptele praf nu hidrateaza asa bine si scaunul se poate sa fie mai uscat . De asemenea, un "program " de exercitii - mai ales dimineata cand bebe e mai receptiv - bicicleta, intors pe burtica, masaj - toate astea nu sunt elemente minune, nu ii trece subit daca il masezi, dar in timp trebuie sa se amelioreze, pana la disparitie , adica pana atunci cand tranzitul intestinal functioneaza  normal . Incearca sa eviti supozitorul , dar nici nu il lasa prea multe zile, ii face rau .Cam asta am facut noi, acum tu vezi mai multe pareri si alege ce e bine pentru bebelusul tau .

sanatate smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1100 2013-10-28 19:34:04

Khristall
Insomniac member

merci geo... constipat nu stiu daca e pt ca nu plange cand face scaunul si nici nu e tare, e verde mai inchis, probabil de la fier.
imi mai spunea cineva de biberoane avent... refuza sa manance in cele cu gat larg din pacate... am o droaie cumparate acasa... folosim dr browns anticolici model standard.

#1101 2013-10-28 19:40:13

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Cata chinuiala...traiasca alaptatul!

6 ani de dragoste  hjarta

#1102 2013-10-28 20:11:38

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Am scris ditamai postul si am apasat gresit pe ecran si la revedere ce.am scris bang

Deno, mananca ceva dulce pe seara, sa ai energie cat sa nu lesini sad

Copilul meu da din maini si din picioare si rade cu gura pana la urechi atumci cand e in brate si se vede in oglinda lol

Khris puss

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.