Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-65
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27
Neata,
Khristall, cand simti ca o iei razna gandeste-te cum ar fi fost sa nu il ai...sa nu ai parte niciodata de plansul unui bebelus in casa, gandeste-te ca sunt milioane de femei care ar da orice sa fie in locul tau acum, chiar asa cu tot greul.
Eu cred ca daca ai reusi sa te linistesti putin, ar fi si el mai linistit. Eu sunt convinsa ca le transmitem starea noastra. fata mea si acum, daca o clipa eu sunt agitata, imediat incepe si ea sa fie maraita. Nu trebuie sa te enervezi pe el, gandeste-te ca nu de bine ce se simte plange, si doar nu iti face inadins. O sa treaca si perioada asta. Gandeste-te ca esti printre norocoase, doar prin simplul fapt ca esti mamica. E cea mai mare bucurie a vietii.
Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-10-30 08:20:57)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
la ultimele analize am avut LDL-ul bine peste limita si HDL-ul ok. cam asa mi-a iesit in ultimii ani, nu stiu de ce
Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-10-30 09:06:07)
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
doamne, eu de mult nu am mai fost in halul asta de racita am o saptamana deja si parca e mai rau, nu mai bine tusesc ceva de speriat dar la doctor n-am ajuns si nici nu vreau sa ajung
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Bubu sanatate.
Eu cateodata ma gandesc ca mai bine ar fi avut colioci Sara si as fi tinut-o atunci numai in brate decat sa fie acum asa mataita. Sincer speram ca pe masura ce creste sa se mai joace si singura. Ma rog, singura se joaca si acum dar de la noi din brate. Ma intreb cum ar fi daca as fi obligata sa ma intorc la munca. Pe de alta parte zicem si noi asta e, sanatoasa sa fie..mai aiurea e cand e maraita orice i-am face...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata doamne eu seara ma culc si adorm odata cu fii-mea adica la 9-9.30 dupa ora noua...
aseara am fost la dentist, si eu si ana, am astpetat cam mult ca am ajuns mai devreme, si aveam si tarziu programarea la 20.30( nu as fi acceptat , dar fiind premiu nu prea mai puteam schimba).
la inceput a fost reticenta desi ii spusese inainte si a zis ca sta, in fine, i-a controlat toti dintii : nu are nici o carie, putin deformati cei de sus de la suzeta probabil(bine ca am scapat de ea), si ceva depunere dar de la nespalat constant si corect. a stat sa-i curete cu peria rotativa cu pasta cu argila...mi-a zis sa-i iau periuta electrica ca e cea mai ok pana la 6 ani, cand va reusi sa spele singura corect si ca si 1 secunda daca o tine in gura tot indeparteaza mai bine decat cum se spala ea.pasta fara flor de alternat cu cea cu argila , daca o accepta. control anual, ca sa preintampinam orice cariuta din faza incipienta....ceea ce clar voi face ( adica tot ce nu s-a facut cu mine in copilarie , voi face clar cu copilul meu ): control anual la dinti, la picioruse, la spate, analize anuale de sange.
in schimb la mine e cam jale : multe carii si cariute pe sub plombe, 2 implanturi, dintii din fata foarte fragili...in concluzie, multi banii pt tratament de care nu dispun acum...si pt ca ana nu mai avea rabdare nu a apucat sa-mi faca mie detartrajul, asa ca ma duc vineri fara copil.
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. adina si eu trebuie sa ma duc la detartraj dar tot asa ...sa vad cum imi fac timp. mi-a reparat cariile, etc, dar tot fara detartraj am ramas.
noi n-am fost niciodata la dentist, ma refer la Natiuta, sunt taaare curioasa cum va reactiona cand mergem prima data.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- timean86
- Addicted member
Deci aseara am scapat de scosul nervului. Mi-a zis ca nu e stricata asa de tare maseaua ca sa necesite asta. Mi-a curatat si facut 2 plombe plus detartraj, fara injectie, doar cu spray ( Lidocaina cred )
Saptamana viitoare ma mai duc la 2 plombe, plus ca am un molar crescut aiurea, cam in cerul gurii si mi-a spus ca trebuie scos pentru ca ii face rau la un alt molar de langa. Deci cred ca va trebui scos si ala.
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
si eu mari probleme cu dintii, bine ca nu ma doare nimic deocamdata...prea tare
eu sunt intr-o stare avansata de oboseala, simt cum mi se inchid ochii.. nu stiu ce ar trebui sa fac sau sa iau sa imi revin ... cand voi merge cu alex la analize peste 3 sapt o sa imi fac si eu hemograma ca simt ca iar sunt anemica (de fapt cand nu am fost ca ies deloc din ea).
adina voi la ce ora plecati dimineata de acasa ? noi acum plecam la 8 dar ar trb sa plecam si mai devreme ca e orasul blocat la ora aia si mereu ajung tarziu la munca
- timean86
- Addicted member
Da Maje
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Andreea, ii dau in lapte medicamentele, antibioticul, ca astfel nu mi ia nici cu siringa nici cu lingurita, plange si imi da afara. urla, nu plange. imi bea lapticul, ii fac mai putin si imi bea tot si aia e. voi ce faceti? Matei? Maria? ii dai lp lui sau il alaptezi?
Mie mi ies maselel de minte.
Cmin incearca sa dormi mai mult noaptea, sa te culci mai devreme. eu daca ma culc la 11 e perfect, ma odihnesc pana la 7. ia niste magneziu , Calciu.
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-10-30 11:28:04)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cmin la 7-7.10 ...facem ~1h , adica la 7.50-7.55 suntem la gradi si la 8 la serv... daca am pleca la 7.15-7.20 clar sarim cu mult peste 8 din simplu motiv ca se aglomereaza super super mult. la fel si la intoarcere : la 17 de la serv la 17.20 de la gradi(pana o aduce , pana o imbrac) si la 18 suntem la noi in dr taberei (asta daca nu mai trecem prin drum sa mai luam ceva de pe la mega sau profi care sunt in drum), daca sarim de 17.30 prindem clar super aglomeratie (cum era aseara dupa 18 si cand am plecat spre dentist).
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata Am fost la eco mamar.am sanii buni,fara chistuti sau nodule DAR mi-a zis ca normal nu se face eco in timpul alaptarii decat daca am mastita..si e obligatoriu eco la 3 luni dupa intarcare sa vezi ce mai e pe acolo,caci atunci cand se retrage laptele pot aparea chisturi and co. Poate intrereseaza pe cineva....
Apoi ne-am plimbat prin oras cu carutul..am mancat in centrul vechi..apoi mi-am luat blugi de la h&m apropo cine e fan caciulite haioase,e una ca un brontozaur,cu tzepi,colti,f draguta,24 lei parca. Acum la metrou a adormit e lemn (l-am trezit la 8.40 sa mergem la medic,dar totusi,prea devreme a adormit parca..la gradi ce-o sa faca,ca nu-l culca asa devreme..)
6 ani de dragoste
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|