Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27-77
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 27
Neata!
Happy, asta e cea mai mare ingrijorare a mea, sa nu ia si el ca mor eu sunt rau de tot, febra nu cedeaza si ei ma trateaza cu paracetamol. Un sistem mai tampit decat aici nu am vazut, te lasa pana in ultimul moment, te trateaza cu adevarat doar daca mori in secunda 2, daca mori in 5 minute, n-ai parte de doctor, ci de o asistenta habarnista.
Fetele ce cunoasteti homeopatele, ce stiti de Dulcamara 5 CH? O amigdala e aproape de necroza, are o zona neagra+ multe albe peste si pe partea aceea am ganglionii submandibulari inflamati vizibil nu doar palpabil. Si asistenta a zis ca intr-adevar arata foarte rau, dar nu poate chema doctorul ca era 10:00, e tarziu Mi-a luat exudat si-a venit si a zis ca si asta e negativ, nimic bacterian, e viral. Eu simt ca ma daraburesc la fiecare inghititura. Antibiotic de la mine putere mi-e frica sa iau daca zice ca e viral, dar eu stiu daca sa am incredere in analiza.. Am gasit ca dulcamara asta face minuni, ati luat careva?
Happy, eu si acum gasesc in pampers mancare nedigerata, e clar ca nu asimileaza tot. Pana pe la 8-9 luni gaseam mancarea in pampers aproape cum a mancat-o.. E drept ca de vomitat mancare, niciodata nu a vomat.
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2013-11-02 06:15:35)
Viata mea, desprinsa din povesti
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Deno, stai linistita, meningita virala e data de un virus altminteri obisnuit, problema e sistemul tau imunitar etenuat, nu este un virus al meningitei. Deci daca ia Y, face o raceala obisnuita.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Maje , pass multumesc Deno, multa sanatate! Sa te faci bine, cred ca e greu tare si cu Y asa micut Happy, sprr sa nu fie nimic !
Noi azi suntem nasi de botez , maine facem petrecerea copilului de 1 an, ii taiem motul , nu o sa ii mai zica lumea ca e fetita Am obs zilele trecute ca ii da o masea, are gingia varza inflamata, rosie-vanata , se trezeste de cel putin 20 ori pe noapte. Week placut tuturor!
Mamica de 2 pui scumpi
- denorah00
- Insomniac member
Rose, multumesc de raspuns. Stiu ca teoretic meningita virala nu e grava, dar cum zici, eu sunt extenuata + am luat antibiotic o luna, si daca toata treaba e virala, e clar ce tare mi-a scazut imunitatea
Reina, petrecere frumoasa!
- Rose
- Hero member
Happy, si C a regurgitat odata morcov dupa ce mai mancase o masa de lapte. Si mancase chiar bine lapte, deci ii fusese foame. Eu cred ca nu se tranziteaza chiar tot continutul stomacului intre o masa si urmatoarea...cand mananca urtmatoarea masa mai are totusi ceva din precedenta. Cat despre legumele in pampers, sunt la ordinea zilei.
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Hey.neata!
Deno,ce bine ca te lasa cu el! Sanatate multa!!
Happy mult timp copii nu digera alimentele Morcov i+am gasit in pamprrs pana la 1an.la inceputul diversificarii cand inca mai regurgita si eu m-am mirat ca a vomat ceva de mult mai devreme - nu te ingrijora! Ce te sfatuiesc eu din ce am mai citit,lactatele(sau alergia la lactate) strica flora si fac sa nu se asimilieze alimentele.i-as da cat mai tarziu- minim la 1an primul lactat. Nu i-as da lp niciodata,diar branzica sau iaurt la 1an. Nu zic ca toti copiii care nu digera au alergie,ca n-are cum caci niciinul nu digera la inceput,dar combinat cu refluxul ei eu una as fi prevazatoare
Daca va zic ce am patit acum nu stiu daca radeti sau plangeti stiti ca urasc pisicile,nu? N-am crescut cu animale,si mi-e frica de majoritatea...
6 ani de dragoste
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Rose, e vb de 6 ore totusi..in timpul asta nu ar mai trebui sa disting marul ala. Iar in cele 6 ore ea a mai avut cam 3 mese de lapte si a vomat de peste 10 ori.
Reina petrecere frumoasa.
Deno bine ca ai mers la spital.
Janis si eu ma tot gandesc la alergie. Pediatra mi-a zis sa mai testam alwrgiile o data inainte sa introduc lactatele. Dar ce pot sa-i introsuc drept a treia masa in loc de lactate?
Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-11-02 07:21:10)
- Rose
- Hero member
Janis, sa nu zici ca te-a atacat o pisica! Deno, ai vazut tu, in avion ti se zice ca in caz de urgernta intai sa iti pui TU masca de oigen si dup-aia sa o pui copilului. Eu tot timpul m-am gandit ca eu, una, as pune-o intai copilului. Dar NU e asa! Daca tu nu esti bine, si zici ca te sacrifici, mai rau ii faci lui. Eu am racit acum a treia oara de cand am nascut, in conditiile in care eu nu mai racisem de cativa ani, nici macar in sarcina, cand se zice ca fiziologic imunitatea e la minimum. Pentru ca nu mananc fructe, nu beau apa, umblu cu picioarele goale, ca nu am timp sa imi iau fructe, sa imi pun ciorapi si sa ma imbrac cand ma duc, de 20 de ori pe zi, la bucatarie unde sunt cu 7 grade mai putin decat sus, sunt obosita, etc. Si ce am castigat? Am racit si a luat si C raceala de la mine! Mai rau i-am facut!
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-11-02 07:40:25)
- denorah00
- Insomniac member
Rose, solutia la odihna ar fi intarcatul. El chiar se trezeste de 15 ori pe noape in fiecare noapte, nu e o gluma, nici o exagerare. De o saptamana se trezeste de minim 30 de ori, ca sa doarma mai mult legat, dorm cu el in brate. Dar o singura noapte din viata lui a fost fara mine, si tata a venit cu lacrimi in ochi cu el in brate la spital, si mi-a zis fa-te bine te rog, ca e mort copilul fara tine. A zis ca a plans rau rau de la 3 la 7 dimineata aproape fara incetare. Apoi a adormit de epuizare sigur, la 7 jumate erau la mine si era ca un bolovan(el care doarme f iepureste) La fel plange si daca noaptea intarzii cu sanul.
Cum as putea sa-l intarc?
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- denorah00
- Insomniac member
Janis, de vreo 2 luni nu mai mananca iaurtul si branza aproape deloc, sa zic daca a gustat de 5 ori, e mult. Si nici eu nu mananc. Dermatita lui atopica(di. Jurul guritei) e tot la locul ei, pana la 7 luni eu n-am consumat deloc lactate si exact la fel facea, cu dermatita la fel. Nu stiu ce sa zic, chiar nu stiu, ma simt atat de depasita de situatie ca imi vine sa plang.
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
buna,
deno ce ai tu am avut eu cand avea Dami cam aproape un 1 an
numai ca eu am stat asa cum cum ai stat cu vreo 3 zile
tot amigdalite necrozate,febra 40,dar eu ma simteam bine
mi-au dat penicilina,un spray cu antibiotic si nurofen pt febra
pot sa zic ca primele injectii facute nici nu m-au durut, ca sa-ti inchipui ce infectie aveam, am purtat o masca ca sa nu ia Dami si l-am alaptat in continuare,am intrebat doctorul si a zis ca nu ii face nimic ca ste destul de mare
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Happy, am o prietena care nu ii da inca lactate copilului de 10 luni iar la a treia masa ii da tot mancarica de legume (alte legume decat la pranz), fara carnita pt ca i-o da la pranz. Insa mi se pare o idee buna si cu cereale..
Eu nu am gasit niciodata legumele in caca.. e doar caca, mereu pastos, de culoare diferita in functie de ce a mancat, dar nimic intreg..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Da, e o idee buna cu cerealele. oricum mai avem pana sa diversificam si a 3a masa.
In scaun n-am gasit nici eu niciodata fructe nedigerate.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
hello Deno, poti incerca dulcamara aia, insa remediile homeopate nu sunt precum medicamentele alopate, acelasi remediu nu are acelasi efect la persoane diferite, e nevoie sa ti se prescrie ceva TIE; oricum in cel mai rau caz nu va avea efect; dulcamara se da in general pentru probleme provocate de frig umed, nu stiu daca e cazul tau
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|