|
Nu esti logat.
A fi sau a nu fi?#1 2013-10-11 15:04:52
a fi sau a nu fi?Fetelor, am nevoie de ajutor. I-am facut oral prietenului meu, apoi am avut contact, dar a ejaculat afara. Precizez ca sambata trecuta a fost ultima zi de menstruatie. Ar trebui sa ma ingrijorez si sa iau pastila de a2a zi? Nu stiu sa calculez perioada fertila. Ma poate ajuta cineva? Offline #2 2013-10-11 15:19:58
Re: a fi sau a nu fi?daca dupa oral a ejaculat, nu s-a spalat si nu a urinat de macar doua ori inainte de contactul vaginal, exista risc de sarcina din cauza lichidului pre-ejaculator care in cazul asta ar fi putut contine spermatozoizi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-10-11 15:31:14
Re: a fi sau a nu fi?nu am un ciclu chiar regulat. dar din cate am calculat, azi ar fi ziua cu risc maxim... Offline #4 2013-11-28 18:54:39
Re: a fi sau a nu fi?revin cu problema mea. dupa experienta descrisa mai sus, la cateva ore am luat postinor. menstruatia mi-a venit cu vreo 3-4 zile intarziere. luna aceasta pe 9 noiembrie am avut ultimul contact protejat. intre timp m-am despartit de prietenul meu si nu am mai avut niciun contact. luna aceasta iar mi-a intarziat vreo 3 zile. am programare la ginecolog pe 5 dec, dar sunt prea stresata sa astept pana atunci. e vreo posibilitate sa fiu gravida sau doar o dereglare? precizez ca am fost foarte stresata si suparata in perioada asta si am slabit mult... Offline #5 2013-11-28 19:04:11
Re: a fi sau a nu fi?mai asteapta vreo 2 zile si fa un test ca sa te linistesti, dar nu ai cum sa fii insarcinata in conditiile astea; de fapt poti face si acum, ca doar contactul de pe 9 a fost protejat Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-11-28 19:04:47) Offline Publicitateloading...
#6 2013-11-28 19:17:44
Re: a fi sau a nu fi?mi-e frica sa fac testul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|