homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau cateva sfaturi...

#1 2013-10-22 13:16:24

miracle
Full member
De la: Londra
Inregistrat: 2009-04-21

vreau cateva sfaturi...

Buna fetelor...nu am mai intrat de multa vreme pe forumul asta...vreau sa va impartasesc cateva lucruri care le-am trait in ultima perioada...simt nevoia sa va impartasesc...toate sunteti niste scumpe..
In luna lui februarie,am ajuns sa cantaresc aproape 150 de kile...eram deprimata...plangeam si mancam non-stop...ma despartisem de barbatul cu care am trait 6 ani de zile...eram pe punctul de a renunta la viata...ma simteam singura si uitata..
cu multa multa durere,m-am trezit din prostie si..m-am apucat de slabit...am inceput cu dieta dukan pe care am tinuto 2 luni de zile...am fost incantata de ea...dar au inceput problemele digestive...am renuntat la ea si apoi am inceput sa urmez ''dieta mea'' care consta in infometare..si mult sport...am reusit sa slabesc pana in prezent 50 de kilograme...am putin peste 100 sunt fericita..singura mea problema este piele lasata...care as vrea sa va intreb in afara de operatie mai am vreo sansa sa scap de ea???in 7 luni de zile am dat 50 de kile fetelor...sunt bine..sunt fericita...sunt increzatoare...am inceput sa privesc in fata si nu in pamant cand merg pe strada...vreau sa va transmit un mesaj...indiferent de ceea ce vi se intampla in viata si considerati ca nu mai aveti nici o sansa de scapare,eu va spun ca se poate...ma consider o norocoasa...Dumnezeu ma iubeste si ma ajuta sa trec peste orice..vaa multumesc ca ati citit aceste randuri si va rog...sa imi spuneti cateva metode pron a scapa de pielea asta care ma ingrozeste ..dar in acelasi timp ma face si fericita ca am reusit sa slabesc...va multumesc smile  smile  smile  smile

I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN...

#2 2013-10-22 13:22:07

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: vreau cateva sfaturi...

applause te felicit pentru rezultate, insa cred ca nu ar trebui sa te infometezi. am si eu o prietena care a tinut dukan 2 luni si a ajuns la urgenta nu prea e de gluma cu dieta asta (prietena mea avea 187 kg si dupa 2 luni 150 kg si probleme cu ficatul, bila, etc.) Nu stiu catre ce sa te indrum dar banuiesc ca prin mult sport pielea se va retrage(ma gandesc nu stiu ce sa zic repet). Nu iti pierde speranta dupa nor iese mereu soarele wave

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2013-10-22 13:25:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sport + masaj + sauna smile depinde si de tipul de piele pe care-l ai.

infometarea nu-i o solutie, in momentul in care te vei reapuca sa mananci normal, pana si o unghiuta de carne se va depune pe tine (ca sa nu mai zic de faptul ca-ti distrugi organismul).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2013-10-22 13:28:49

miracle
Full member

multumesc de mesaj...cu siguranta totul va fi bine...crede-ma dietele astea mi se par inutile..consider ca daca nu mananci prostii si mananci putin..pana nu simt ca iti ghioraie stomacul nu slabesti...si bineinteles mult sport...mi-am propus sa ajung la 65 de kg avand in vedere ca am 1.75...Doamne ajuta

yoyolina...nu depasesc 6-700 de calorii pe zi...am o masa pe zi +o gustare ce consta in iaurt degresat si eventual un fruct...stiu..e ciudat..imi e greu..dar m-am obisnuit...

Ultima oara a fost editat de miracle (2013-10-22 13:30:54)

#5 2013-10-22 13:48:32

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

ai mare grija cu stomacul, eu am ulcer si nu-i prea comod sad

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Publicitate

loading...

#6 2013-10-22 14:54:27

miracle
Full member

mersi de sfat..puss

#7 2013-10-22 18:41:37

ifonly
New member
Inregistrat: 2013-10-19

Miracle, mare grija la Dukan, iti recomand sa renunti definitiv la dieta asta si la orice dieta in general. Am tinut si eu Dukan 1 luna-2 si m-am dereglat de tot, din cauza asta aproape un an de zile nu mi-a venit ciclul.. pentru ca mancam multe proteine si putini carbi.

Pentru un corp armonios iti propun sa mananci cat mai sanatos, din toate grupele de alimente ( proteine, grasimi, carbohidrati ). De asemenea, te rog sa mananci mai mult, nu ai voie sa te lasi flamanda, organizeaza-ti mesele si respecta-le. La o greutate de 100 de kg, mananci extraordinar de putin, crede-ma, te imbolnavesti.. Pentru cine sau ce iti dai tu sanatatea? Pentru niste kg ? Iti spun prieteneste, creste numarul caloriilor treptat pana ajungi si tu la 1500-2000 ( dar atentie, calorii luate din alimente sanatoase ), altfel corpul se obisnuieste cu putin, si nu vei mai slabi deloc.

As putea sa iti vorbesc toata ziua despre asta.. Ma rog, revenind la problema ta initiala. Pielea lasata este normala dupa o slabire prin infometare, intr-un timp asa scurt. Ai slabit 50 de kg, este normal. Stiai ca este de preferat sa se slabeasca 500-1000 gr/saptamana ?? Asa este sanatos. Acum te sfatuiesc sa faci sport, sa iti faci masaj, sa bei multe lichide si sa mananci sanatos! Te pup.

Ultima oara a fost editat de ifonly (2013-10-22 18:41:51)

#8 2013-10-23 00:14:12

miracle
Full member

mersi mult de sfat...voi urma sfatul tau...referitor la consumul mai multor calorii sunt sceptica..imi este teama..pentru ca numai eu stiu prin ce am trecut sa slabesc atata...imi e teama sa nu ma ingras...voi manca mai mult...dar cu muuuuulta grija..mersi puss

#9 2013-10-23 08:46:19

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

am citit si eu topicul deschis de tine si in primul rand vreau sa te felicit pt vointa!

1. Nu mai tine diete de capul tau! mergi la un endocrinolog sa vezi daca nu cumva pb e de ordin hormonal si daca nu, iti va recomanda si un regim ok (tu mananci mult prea putin zic eu).

2. Sportul sauna si masajul sunt foarte bune pentru oricine dar tu daca mananci asa cu sa poti rezista? pai la sauna pierzi o gramada de apa dar o data cu ea si nutrienti si poti sa ajungi sa ametesti sau cine stie ... la sport mai ales la exercitiile cardio tot asa pierzi destul de mult ... unde mai pui ca ai nevoie de proteine ca sa poti face spor smile

3. creme din astea de la farmacie poti sa incerci , cred ca ajuta smile

4. un sport care ajuta sigur la asa ceva este innotul! din experienta unei prietene care a dat jos destul de mult si aramas cu piele ...
Sanatate! sa ne tii la curent!

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#10 2013-10-23 21:40:11

miracle
Full member

mersi ciresica de sfaturi...la endocrinolog am fost..am facut tratament cu tiroxina 3 luni de zile...
ametesc...muuult...iau magneziu in fiecare zi si...fac sport...sunt fericita..nu mai tin cont de ameteli sau altele..rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.