homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie in timpul pilulei si eu o nelamur

#1 2013-10-28 12:58:12

nisiparualice
New member
Inregistrat: 2006-12-13

menstruatie in timpul pilulei si eu o nelamur

buna ziua, am si eu o nelamurire. am inceput sa iau marvelon de o luna si am uitat sa iau o pilula in saptaman a doua de administrare au depasit cele 12 ore  pana mi-am amintit si atunci am luat 2 pilule . in aceeasi zi a inceput sa am scurgeri maroni pana ieri cand mi-a venit si menstruatia ,  dar problema este ca mai am de luat inca 2 pilule. care este cauza ? este normal sa iti vina menstruatia in timpul administrari pilulelor?? si inca o intrebare am avut contact sexulat neprotejat in prima zi a acestei menstruatii sunt protejata ?? multumesc.

#2 2013-10-28 13:48:01

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: menstruatie in timpul pilulei si eu o nelamur

esti protejata dupa primele 7 zile de administrare, daca ai uitat sa iei o pastila si au trecut cele 12 ore trebuie protectie suplimentara iar cu menstruatie nu stiu ce sa zic ca nu am patit niciodata asa dar poate fi o dereglare. Mai asteapta si parerea fetelor.

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2013-10-28 16:54:49

nisiparualice
New member
Inregistrat: 2006-12-13

merci

#4 2013-10-29 20:07:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

referitor la report, ai sti daca ai citi regulamentul.

in plus, esti libera sa ceri lamuriri suplimentare aici sau sa astepti ca cineva in cunostinta de cauza sa aduca completari.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.