homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENTTTT

#1 2013-11-09 13:54:49

anne marrie
Membru
Inregistrat: 2013-11-09

URGENTTTT

Buna ziua, am nevoie urgenta de un sfat , o parere . Mi-a intarziat menstruatia o luna , am facut 3 teste de sarcina si au iesit negative.
Ultimul contact sexual a fost in octombrie cu o saptamana inainte sa imi vina menstruatia si nici pana acum nu a mai aparut ... ideea e ca dinainte am tot avut dureri de picioare ... intre timp ma doare si spatele ff rau, imi intepeneste pur si simplu ... si ovarele ma cam dor, in special cel drept si imi pleaca durerea pe piciorul drept.. mentionez si ca urinez destul de des . ce ar putea fi ?? sunt fff speriata si disperata , prima zi de la ultiMA menstruatie a fost pe 22 septembrie.
Sunt ff speriata deoarece nu as vrea sa fie vreo sarcina deoarece o menstruatie destul de reguaata , adica imi vine lunar si acum dintr-odata sa fie absenta parca acum am si sanii mai sensibili , exista vreo sansa sa imi iese 3 teste negativ si totusi sa fiu insarcinata ?? e posibil sa am simptomele astea si datorita vreunui chist ? mult ma doare ovarul drept si durerea parca ma strapunge pana in spate ....

#2 2013-11-09 14:02:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: URGENTTTT

pai sarcina nu e daca ti-au iesit testele negative, dar nu inteleg de ce nu te duci la medic
poti avea un chist, sau o anexita avand in vedere ca ai si dureri

#3 2013-11-09 14:03:26

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Re: URGENTTTT

daca testele au fost facute corect si cand trebuia si au iesit negativ atunci NU esti insarcinata insa ar trebui sa iti faci un control, e posibil sa ai o problema de ordin medical, un chist cum ai spus si tu, sa fi racit.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.