|
Nu esti logat.
Se ?nt?mplă?#1 2013-11-10 19:04:53
Se ?nt?mplă?Am 37 de ani, iau de 16 ani anticoncepţionale variat, nu acelaşi tip [Marvelon, Desorel şi acum Artezia]. Artezia iau de 3 luni şi am ?nceput să mă simt rău...Se poate ?nt?mpla ceva rău? Ar trebui să mă opresc, să iau o pauză, iau de 16 de ani şi nu am făcut nicio pauză. Ce pericole sunt? Mulţumesc. Offline #2 2013-11-10 19:52:43
Re: Se ?nt?mplă?de la o varsta ar cam trebui oprite daca fumezi, daca iti iasa prost analizele, mergi la un medic si investigheaza. eu cand luam, luam marvelon si mi-au spus sa iau maxim pana la 35 daca nu ma las de fumat, dar corpul a protestat pe la vreo 33 si le-am intrerupt. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #3 2013-11-10 23:44:20
Re: Se ?nt?mplă?pai eu stiu asa : ca trebuie sa faci vizita la medicul ginecolog o data la 6-12 luni ,daca iei ac atunci trebuiesc facute si analize de sange + anameza ,este bine sa iti faci analizele acestea ,dupa 35 si asa stiu ca nu prea mai este indicat sa iei ac ,sunt mai multe riscuri . este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|