Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 28-98
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 28
buna fetele. eu mi-am terminat treaba si astept sa se trezeasca C sa ii scot afara, mai tarziu tai un pui ca s-a facut cam mare, parca sta sa pocneasca, este din ala de carne mai am doar 2 .
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
uff, nasol, janis. asa macar aveai un back-up deno, sanatate! R a avut si el mucisori ieri, dar l-aam tratat -homeopat- aseara i-am facut a doua seara inhalatia si de dimi icea mami ca doar un pic era infundat, dar s-au potolit mucii. imediat l-a luat vandtul duminica, desi am stat foar juma de ora. si era pliiiiiiin de copilasi toti or avea probleme asa imediat?
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Poke ma bucur ca a reusit sotul tau sa se angajeze.Legat de vant, e cel mai nasol...eu ii feresc de vant pe amandoi.
Deno sanatate multa!
Cand au inceput bebelusii vostri sa isi lege somnurile? Matei are acusica 5 luni si doarme dimineata 30 de minute pe ceas. Apoi mai are un somn pe la 2 tot de 30 de minute. Daca sunt langa el si il mangai adoarme la loc, daca nu, atata doarme. Si apoi mai are unul seara in jur de 5-6 tot de 30 de minute. Nu pot sa fac nimic in jumatatea aia de ora
Maje felicitari pentru primii pasi!
Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-12-11 14:55:33)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Andree in leagan nu doarme, eu pe C o puneam in leagan si dormea mai mult ca altfel se trezea
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Janis, e ciudat ca tuseste foarte latrator si ragusit. Dar cand gangureste nu este atat de ragusit. Nu e vocea lui, dar nici chiar asa ca si cand tuseste... Mi-e frica rau rau de ce s-ar putea intampla Fara reteta imi da?
Viata mea, desprinsa din povesti
- pokemon
- Diamond member
andreea, R tarziu si le-a legat. dar el s etrezea dupa 45 de min si daca eram acolo readormea
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ginutza el nu mai sta in leagan.
Poke si el adoarme daca sunt langa el dar nu tot timpul. Oricum dimineata doarme 30 de minute ca suntem acasa, ca suntem afara...nu doarme mai mult.
Deno tocmai aia e "specificul" laringintei..tusea latrataoare.
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- pokemon
- Diamond member
maje, poate inainte, poate dupa sarbatori unde vreti sa plecati? asa as pleca si eu, dar nu stiu unde sa fie si ieftinel si frumos si cu zapada
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
offf andreea, a mea a dormit legat de la inceput sa zic asa, adica clar la varsta lui matei avea somn de dimineata de la 10-12, apo de la 2-4 si inca pe seara unul pe care ulterior si l-a scos singura, dar clar erau legate, la mine niciodata , dar niciodata de cand s-a nascut pana acum( nici cand a fost bolnava) nu a dormit sub 1h(cand era bolnavioara) sau mai bine zis sub 2h ( ) .
janis e de retinut cu dexa, desi e de dorit sa nu avem probleme. happy , poke , janis si eu tot in conta lucrez, si da iti trebuie si inlocuitor, ma rog la mine aici nu prea imi trebuie, dar sunt convinsa ca intr-o multinationala iti trebuie...de acasa sa lucrez eventual daca as ramane singura, as putea face plati&co..si un lucru e clar, depinde clar de noroc cum nimeresti,dar na si de sefii...fratele meu lucreazala o companie de asigurari mari pe it si fff rar sta peste program,la masa sta si 2h, dr asta pt ca are un sef de treaba si merge cu el la masa (chiar zilele trecute imi zicea ca s-au sesisat unii de la alte departemente ca astia de la it pleaca cu orele la masa).
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Stiu andre... Am stiut de azi-noapte ca asta e diagnosticul ca d l-am auzit. L-am pazit toata noaptea de frica.
Viata mea, desprinsa din povesti
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Fetelor,
Sunt...shocata?. Copilul nostru, care in cateva zile o sa implineasca 4 ani, este un mic entrepreneur. In primul rand am ramas fara cuvinte, si eu si tati, cand ne trezeam cu bani (centi) pe banca din fatza casei. Carol cum ii vedea spunea: "sunt ai mei". Si asta timp de o saptamana pana cand am luat-o la intrebari de unde sunt banii aceia. Raspuns:"de la Lina, mami. I-am spus ca am nevoie de bani sa imi iau niste dulshiuri . Daca ea vrea sa fie in my team, trebuie sa ma plateasca".
In al doilea rand, triseaza la jocuri. JUcam aseara toti trei un joc cu zaruri. Ea lua zarurile si le aranja in manuta cum vroia ea si apoi mima ca le zbate si le punea jos dar asa, cu o dexteritate de om mare. I-a zis tati ca nu trisam si a facut-o "dezinteresat" dar am ramas masca de ce ii poate capul la varsta asta.
Cat despre "taxa de joaca"...am intrebat-o pe vecina daca stie ceva si a zis doar ca Lina cere bani de acasa sa ii dea lui Carol ca are nevoie de ei. Saraca Lina venea mereu si ii lasa pe banca.
Am mai intrebat (dar l aun topic gresit): ce luati cadou sotilor vostri? Eu am niste bani pusi deoparte dar ma tenteaza niste haine PENTRU MINE si nu am idee ce sa ii iau lui ca inafara de cateva chestii nu este interesat de nimic. Si chestiunile acelea (computer, jocuri din astea de logica) si le ia singur ca eu nu stiu de unde si ce anume vrea.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Deno mie imi e frica de laringita asta
Adina stiu ca voi sunteti somnoroase Si Maria imi dormea o ora jumate la primul somn, ora la al doilea si apoi vre 30 de minute seara. Matei de exemplu daca reusesc sa il fac sa doarma 2-3 ore la pranz nu il mai culc pana la 8-9 cand o culc pe Maria. Bafta cu jobul! Eu nu stiu cum e sa lucrezi intr-o multinationala, dar sotul meu care lucreaza intr-o multinationala are numai beneficii
Flower ii duce mintea , si Maria triseaza
Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-12-11 15:33:19)
- pokemon
- Diamond member
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
bravo carol, esti deja o mica afacerista .... eu tocmai i-am luat de la maje, o caciula coif,sper sa-i placa . ceva de zapada, ca parca ziceati ca skiati sau va incurc, o casca, o pereche de manusi super, o pereche de ochelari, un parfum la care viseaza el demult (desi nu cred ca e cazul la voi, la mine sotul e mort dupa givenchy si stiu ca , cu asta tot timpul l-as da pe spate), ceva de mancare deosebit, o sticla de vin veche,
9 ani de copilarie ....
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Credeam ca deja i-a dat in aerosol.dexa este cortizon...
6 ani de dragoste
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Deno sanatate lui Y
De ce e asa de speriat laringita?
Andreea, Sara cam de cateva saptamani si-a legat mai bine somnurile. Are 3 pe zi. Primele 2 de 1h40 - 2 h, cel de dupa amiaza de 40 de minute.
Adina eu lucrez in IT, nu conta. Lucram pe echipe si puteam fi lejer inlocuita.
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- Andreed
- Addicted member
- Site
Happy voi aveti tot 3 somnuri inca? Tin minte ca Maria in jur de 6 luni renuntase la cel de seara
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|