|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-107#2015 2014-01-25 15:44:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Pisi, nu stiu nici eu ce influenta au.. insa eu am T4 scazut pe sarcina, si nu e cel mai ideal.. Sunt importante in special in trimestrul 1, la dezvoltarea sistemului nervos al copilului parca, asa ca e mai bine sa fie rezolvata problema cu tratament si apoi sa vina sarcina. Dar iti va zice doctorul mai exact ce si cum. Offline #2016 2014-01-25 18:32:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just nu stiu daca secretia egg exista si in cazul in care nu e ovulatie...eu as tinde sa spun ca nu, dar nu stiu sigur.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2017 2014-01-25 18:49:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93multumesc Cris, eu nu m-am interesat de problema niciodata, o sa fac de curiozitate ciclul urmator teste de ovulatie si in ziua cand imi arata testele ca ovulez merg si la o ecografie, dar nu ma stresez ca nu-i cazul. am ramas f usor insarcinata, prea usor, dintr-un singur contact in ziua potrivita bag seama, cand o sa consider ca o sa fac fata la cele 9 luni ne apucam de treaba, fara stres cu monitorizari. ce-i al nostru e pus deoparte. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2018 2014-01-25 19:15:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Da Elena, oral o iau. Dar nu e gresit nu? ca am citit ca daca incepi oral sa continui asa pana la capat iar apoi la urmatoarea menstra daca vrei sa schimbi, mergi pe temperatura vaginala. Oricum, in prima mea luna cand am inceput sa imi iau temperatura, parca cea mai mare (tot oral) a fost 36,8. Dar in caz ca e sarcina, temperatura ar trebui sa ramana la un anumit stadiu, nu? Luna trecuta s-a mentinut ceva timp la 36,6 apoi cu o zi inainte de menstra a scazut la 36, 2 si am stiut ca nu e bebita. Ultima oara a fost editat de Gabi Matei (2014-01-25 20:30:48) ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #2019 2014-01-25 20:59:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Gabi, daca e sarcina, e posibil sa scada temperatura in jurul 7DPO si apoi creste la loc. Offline Publicitateloading...
#2020 2014-01-25 21:16:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93gabi are piuit si ma anunta cand e gata , dar ca sa fiu sigura ca aud fac asa;Deschid termometrul il bag la scorbura si ma bag toata in plapuma cu capul sa aud ca asta are un piuit mai putin intens si nu aud dar chiar daca nu il aud dupa vreo 3 minute e scris temp , scrie pe prospect ca se inchide singur dupa 10 minute .Dar partea naspa e ca nu retine ultima temperatura , cam asa sunt astea cu doua zecimale . " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2021 2014-01-25 21:17:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, e f bine asa, nu are rost sa te stresezi , mai ales daca ai ramas usor. Clar nu sunt probleme in a concepe.. Doamne ajuta ca atunci cand va veti simti pregatiti, sa ramai la fel de usor, si sa mearga totul perfect pana la final. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #2022 2014-01-25 21:45:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, eu am 5 luni de la operatie, ieri la control mi-a spus ca e asa bine vindecata operatia ca ar putea sustine o sarcina fara probleme. asta din punct de vedere fizic. psihic nu consider ca pot, ieri mi-a crescut tensiunea la 15 cu 10 numai la ideea ca merg la control, toata noaptea n-am putut sa dorm. deci, o sa mai astept un pic. dar pe de alta parte dupa martie cand se intoarce sotul daca e sa se intample cumva o sa-mi gestionez frica. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2023 2014-01-25 22:19:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, mie personal mi-a fost mult mai bine psihic odata ce am aflat de sarcina... A aparut speranta, ceva de ce sa ma agat ca sa merg mai departe. Nu pot sa zic ca nu e greu, frica e uriasa dar cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine baietelul in brate la inceputul primaverii. Acum ca sunt tot mai aproape de termen frica e si mai mare... NU cred ca as mai rezista unei pierderi .dar nu am ce face, doar sa sper. Offline #2024 2014-01-25 22:28:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Elena o sa fie bine. eu am crezut ca sunt ok si cand mi s-a facut rau asteptand la ecograf am realizat ca inca nu sunt suficient de puternica. poate in sarcina reusesc sa ma controlez mai bine. oricum pana in martie, cel mai probabil aprilie n-am sot acasa...asa ca ma pregatesc psihic pana atunci. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2025 2014-01-25 22:38:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just pt amandoua Offline #2026 2014-01-26 12:07:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93ce fac fetele pe zpada asta?Hibernati?Eu astept...nu stiu cum o sa ma duc maine la scolita ....uff..duminica frumoasa va doresc:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2027 2014-01-26 12:40:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna fetelor, ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #2028 2014-01-26 15:54:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna ziua dragi aspirante .... mult timp nu am mai intrat pe aici 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2029 2014-01-26 16:37:56
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristinici ce mai faci? Offline #2030 2014-01-26 16:44:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cristina " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2031 2014-01-26 17:48:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi Offline #2032 2014-01-26 18:17:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Multumim Cristina ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #2033 2014-01-26 18:34:24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93O sa avem dragele mele, atunci cand Dumnezeu stie ca e momentul potrivit.Sa privim cu incredere, multa rabdare si incredere.Pupicei. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|