|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-157#2965 2014-02-22 12:11:56
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rona este cea mai buna veste! Ma bucur din tot sufletul pt tine! Sa-ti de Dzeu tot binele din lume, sa ai un copilas sanatos si vesel si o sarcina usoara. M-am tot gandit la tine si nu stiam ce s-a intamplat, dar uite, ca ai aparut cu cea mai frumoasa veste. Cum ii spuneam Cristinei DD e acolo sus si vegheaza si nu lasa pe nimeni deoparte. N-am cuvinte sa-ti spun cat ma bucur pt tine! Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #2966 2014-02-22 12:41:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cris, rozi, va pup Offline #2967 2014-02-22 13:43:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93IOnela Offline #2968 2014-02-22 14:01:28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionela, spor la bebelit. Doamne ajuta. probabil te-ai reglat. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2969 2014-02-22 14:11:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just, e posibil Offline Publicitateloading...
#2970 2014-02-22 14:21:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Fete va pup dulce 08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡ Te rugam mult Doamne ajuta-ne sa fie bine ... Multumim pentru aceasta minune! Offline #2971 2014-02-22 14:32:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionela eu pot sa-ti spun doar cum e la mine, nu stiu daca intru in standarde. de 3-4 zile am avut egg mult, ieri m-a durut spre seara insuportabil piciorul, testul de aseara a fost pozitiv, astazi am avut doar o usoara secretie egg si nu ma mai doare picirul. mai fac un test diseara sa vad cum arata. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2972 2014-02-22 14:40:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Cris, acidul folic nu e complex de b uri? Asta e a doua luna de cand iau. Offline #2973 2014-02-22 14:40:03
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Blue, multumesc mult, draga mea. Si le multumesc tuturor fetelor pentru urari. Am stat putin departe de internet in perioada asta, am avut emotii mari, ba la beta, ba apoi sa vad ca se dubleaza...Si acum am... “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #2974 2014-02-22 14:45:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rona, de marti incep duphastonul. Atunci e ziua 16. Si voi lua pana in ziua 25. Am cutit rugaciunea, sa de a dumnezeu sa fie bine pentru toate. Tare mult ma bucur pt tine ca ai reusit. Nici nu mi imaginez ce e in sufletul femeilor care incearca ani de zile sa siba un copil. Offline #2975 2014-02-22 14:46:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rona, ce rugaciune frumoasa! Am salvat-o si eu Offline #2976 2014-02-22 15:25:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rona multumesc de ganduri,cu toate ca pentru moment stam cumintei,simt ca anul asta voi veni si eu cu vestea cea mare si ca de data asta va fi bine,am un sentiment de liniste in suflet in privinta asta...pana atunci va tin pumnii voua celor care ati invins si astept in continuare numai vesti minunate. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #2977 2014-02-22 16:27:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93kristinica te pup si ms de cafea...ne cafelim pana or sa ne sara capacele...dar eu sunt moarta dupa cafea .te pup " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2978 2014-02-22 16:58:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93LA MULTI ANI mamei tale Rozi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #2979 2014-02-22 18:37:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ionela, azi Z16 f putina secretie, linia de test aparuta la 2 sec f intensa. acum nici nu stiu, astazi ovulez sau maine? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2980 2014-02-22 20:34:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Just se poate sa ovulezi in noaptea asta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #2981 2014-02-22 22:41:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rozi, imi face placere sa stau aici, cu voi. Dimineata, primul lucru pe care il fac la serv e sa intru pe forum si sa citesc ce mai spuneti. Eu ma rog pentru noi toate sa nu stam prea mult pe aici, sa ne cracanam si noi spre mamici. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #2982 2014-02-22 22:52:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Noapte buna fete Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2983 2014-02-23 09:07:54
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna dimineata, dragelor! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|