homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-160

#3022 2014-02-24 12:57:38

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93

Ionela, pe tine te astept imediat cu liniute duble. kram. ieri ziua 17 deja linia de test era mai slaba decat linia de control. cred ca ovulatia a fost in 16 atunci cu linia super intensa si durerea mare de picior.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2014-02-24 12:58:16)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#3023 2014-02-24 14:57:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

just, daca ai sti cat astept eu liniutele alea duble...
pe mine m-a durut iri un pic burta, azi un pic mai mult si cam atat.
ce-o fi o fi.
acusi intri si tu in asteptare smile

#3024 2014-02-24 16:34:12

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Buna fete, sunt fericita
Azi am fost cu o prietena sa -l vada pe bebe la eco...bate inimioara si e bine varsta 7 saptamani si cateva zile smileA ramas din prima si e uimita ..auzind atatea cazuri  de la mine smile
Am dus-o la dra mea care mi-a monitorizat sarcina si m-a incurajat.M-a intrebat de fsh si mi-a zis ca e f bine si ca e posibil sa functioneze si ovarul drept...exact cum banuiam...din timp ce eu o luna am ciclul de 30 zile si o luna de 40 .Nu se poate acelasi ovar sa aiba dereglari dinastea.Luna viitoare incerc cu ea o monitorizare ...daca va mai fi cazul...poate ..poate bebe se va hotari sa vina si la mine smile
va pup pe toate si succes
Kris , multu de cafeluta , excelenta  chicot
Ma bag la un joc.pupicei

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#3025 2014-02-24 16:35:52

ionela
Insomniac member

Rozi, ce emotii cred ca te incearca cand auzi inimioara...hjarta

#3026 2014-02-24 16:44:47

Missy005
Hero member

Da, ma uitam la prietena mea , se abtinea sa nu planga , eu o tineam de picior chicot ii mai bagam cate un ghiont lol
Ma bucur mult pentru ea, i-am si zis..fata bucura-te ca ai 36 de ani si ai ramas fara sa vrei si fara sa te gandesti la asta....e greu sa te chinui atatia ani ca mine smile

puss puss puss

Publicitate

loading...

#3027 2014-02-24 17:03:23

ionela
Insomniac member

Cea mai grea e asteptarea si incertitudinea, dar vine si randul nostru, numai maine nu i poimaine smile

#3028 2014-02-24 17:16:01

elena2014
New member
Inregistrat: 2014-02-19

Dragelor, o sa iau doar acid folic, momentan nu iau progesteron fara recomandarea dr. Pe 26 ar trebui sa imi vina menstruatia si tot atunci am si programarea la ginecolog; sper sa ma elucideze; in sens pozitiv bineinteles. smile Toate semnele imi arata ca as fi gravida, dar nu inteleg de ce am dureri menstruale foarte dese in conditiile in care pana acum nu aveam asa ceva decat foarte rar. Va multumesc oricum pentru sfaturi, chiar nu am cu cine sa ma sfatuiesc.

#3029 2014-02-24 17:22:03

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Elena, cateun nospa de 40 mg poti sa iei daca ai dureri, e permis, nu e bine sa stai cu dureri. sanatate. asteptam vesti pozitive.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#3030 2014-02-24 17:28:11

ionela
Insomniac member

Elena, mai toate gravudele au dureri ca la menstra la inceput.
Fa cum zice just!

#3031 2014-02-24 17:47:06

Missy005
Hero member

elena la cate zile de la ovulatie ai facut testul si cand a fost ultima menstra ?
si ce test ai facut..ce marca?poti sa atasezi o pozica sa vedem si noi?
Incearca sa te linistesti...usor de zis greu de facut...dar incerc si eu sa te incurajez .Sunt cu gandul la tine si ma rog sa fie bine .Pupicei

puss puss puss

#3032 2014-02-24 18:09:42

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Elena exact asa cum ti-a recomandat si Just... poti lua nospa, nu e indicat sa stai cu dureri.
Iar dureri ca si cum ti-ar veni menstra sunt perfect normale acum.
Tin pumnii si astept vestile bune  rugaciune

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#3033 2014-02-24 18:09:51

elena2014
New member
Inregistrat: 2014-02-19

Multumesc mult Rozi pentru incurajari, am facut testul cu exact 4 zile inainte de menstruatie, testul Barza. Liniuta a iesit vizibila, dar nu la aceeasi intensitate cu cea de control. Pe test specifica ca liniuta nu va avea aceeasi intensitate, dar testul este pozitiv. Incerc sa ma linistesc, dar este foarte greu...iar durerile de sani, ametelile cam incep sa-si faca de cap. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este durerea aceasta ca la menstra si faptul ca este destul de persistenta, iar sambata am si sangerat putin.

#3034 2014-02-24 18:18:22

Missy005
Hero member

Elena asa am simtit si eu cand am ramas insarcinata, dureri groaznice credeam ca fac pe mine....nu mai puteam si sanii nu mai zic...dar stai linistita, bebe face tunel sa se lipeasca bine in noua casuta :)Ia un nos-pa si stai linistita.Ai incercat sa faci un test de sange?Succes si fii fericita ...esti pe drumul cel bun:)
eu am ce am cu testele Barza ...noi le numim varza lol dar ...nu e nicio problema

puss puss puss

#3035 2014-02-24 18:56:03

ionela
Insomniac member

Elena, daca ai sangerat nu ar trebui sa stai fara sustinere. Ai putea lua ceva pana te vede un medic. Zic si eu...
Si stai linistita ca bebe e bine smile

#3036 2014-02-24 20:20:40

Missy005
Hero member

fete sa va povestesc faza.azi m-am trezit suparata pe viata si razvratita impotriva domnului ca nu am copil.Mi-am bagat si mi-am scos  toate cele in ceata lui de sfinti si in viata nedrepta...ma hotarsem sa nu mai cred in El pentru ca nu mai pot.PE la patru m-am intalnit cu prietena mea sa mergem la dr si-mi zice ca a primit o rugaciune de la cineva foarte puternica pe care ea a spus-o si i s-a indeplinit marea ei dorinta ..si mi-am zis..uite ca nu doarme ma!
M-am gandit sa v-o dau si voua si sper sa ne intareasca si sa putem sa ne razbatem cu aceasta suferinta pana cand dorinta noastra se va implini
va pup smile
SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLINA DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU.
SPER A-TI ARATA RECUNOSTINTA MEA. ITI FAGADUIESC SA FAC CUNOSCUTA SI ALTORA ACEASTA RUGACIUNE. TE ROG CU UMILINTA SA IMI ADUCI LINISTE IN TRISTETEA SI DURERILE MELE.
IN NUMELE NEGRAITEI RUGACIUNI SI BUCURII CATE TI-A CUPRINS INIMA CAND AI OFERIT ADAPOST MANTUITORULUI LUMII IN CASA TA DIN BETLANIA, TE IMPLOR ROAGA-TE PENTRU MINE SI FAMILIA MEA CA SA-L PASTRAM PE D-ZEU IN INIMA ASTFEL INCAT SA NE INVREDNICIM A PRIMI AJUTOR IN NEVOILE NOASTRE, MAI ALESIN DUREREA CARE MA COPLESESTE ACUM...(SE SPUNE DORINTA). TE IMPLOR, AJUTATOAREA CELOR AFLATI IN SUFERINTA, INFRANGE ORICE GREUTATI PRECUM AI INFRANT BALAURUL CARE SADE LA PICIOARELE TALE.

SE PUNE RUGACIUNEA TATAL NOSTRU.

BUCURA-TE MARIE CEA PLINA DE DAR,
DOMNUL ESTE CU TINE !

BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU CARE A NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE IISUS HRISTOS.
SFANTA MARIE, MAICA DE D-ZEU, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN.

Aceasta rugaciune se spune de 10 ori.
Se va spune timp de 9 marti avand o lumanare sfintita aprinsa.
Rugaciunea este ata de puternica incat inainte de terminarea noveniei se va primi lucrul cerutoricat ar fi de greu.

Sursa: rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte

VA PUP

puss puss puss

#3037 2014-02-24 20:49:59

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Raveca a scris:

Buna dimineata, dragelor!

Cristina si Rona, felicitari si toate urarile de bine din lume! Ma bucur nespus pentru implinirea voastra! Reusitele voastre ne fac fericite pe cele care poate uneori ne pierdem speranta.  smile
Sa aveti sarcini usoare si puiuti sanatosi!  rugaciune

mikado a scris:

Hello fetele!  smile

Crisule, Rona, ce vesti frumoase  hjarta  smile  felicitari si sarcini usoare si la termen, sa aveti !!  par  kram
Rave, te imbratisez  par  kram

succes tuturor aspirantelor !! smile

Rave si Mika, v-am simtit mult lipsa! Va multumesc din suflet pentru urari si stiu ca va veni curand ziua cand vi le voi intoarce cu tot sufletul! Mai devreme sau mai tarziu, cu toate o sa fim mamici! Doamne ajuta! rugaciune

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#3038 2014-02-24 20:55:39

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Rave hjarta  cat timp , esti bine ? par  ... multumesc mult si Doamne ajuta! rugaciune
Mikule  hjarta saru`mana  par

Fete va pupp dulcee puss  puss  puss  puss  puss  puss

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#3039 2014-02-24 21:31:03

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

rozi eu stiam ca aceea e rugaciunea Sfintei Marta si eu o spun in fiecare marti.par

After all,tomorow is another day!!

#3040 2014-02-25 07:33:39

ionela
Insomniac member

Neata
Azi incep duphastonul, am niste emotii de zici ca s gravida lol
Beau o cafeluta, mananc, ca de azi m am hotarat sa iau micul dejun, si plec la munci.
O zi frumoasa, va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.