|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93-20#362 2013-11-21 22:20:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93mi-am fct ieri,sa incep sa imi iau temperatura de luna asta. Offline #363 2013-11-21 22:20:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Rona cred ca as renunta la sotul meu daca ar fi capabil sa imi spuna sa stau cu ele,nu as suporta....nu spun ca sunt o sfanta nici eu dar pe langa ele sunt ...nu le permite nici el prea mult sa se bage intre noi dar nici nu reuseste sa le impuna sa se departeze de deciziile noastre,nu stiu de ce poate ca din cauza gurii lor mai bine spune ca ele decat sa se simta rau dupa....nu de alta dar acu ceva timp era cat pe ce sa aiba un atac de panica dupa o cearta cu mama lui si eu de multe ori prefer sa tac,sa nu intru prea mult in discutie cu ele doar pentru ca nu reusesti sa ai o conversatie normal,fiecare cu idea lui si atat,trebuie sa fie doar ca ele si e tare greu. De exemplu daca imi arata culoarea alb si spun ca e alb ele spun ca nu,e gri si daca ma gandesc sa zic ca ele ca sa nu mai fie alte discutii ca e gri ajung sa zica ca nu..e alb deci sunt momente cand ori taci si faci pe prostul ori intri in gura lupului. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #364 2013-11-21 22:29:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Pisi, am verificat mai atent si da, este cumva mai tare, parca mai plin de mucus cervical..inca nu-mi dau seama prea bine dar o sa fiu atenta pe parcurs pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #365 2013-11-21 22:34:47
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Kristinika, imi imaginez ca e destul de greu si pentru sotul tau... Probabil ca autoritatea din partea mamei este foarte puternica, din moment ce are asa ecou si la varsta asta. Sigur nici nu-i place sa fie coordonat de mamica..dar Nu prea poti lupta cu asta si nici nu are sens. Incearca sa le ignori... Cand poti. Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2013-11-21 22:38:38) “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #366 2013-11-21 22:43:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Ce frumos, rona nu am stiut de obiceiul acesta si asa mai invatam lucruri noi sunt sigura ca minunea va aparea si in viata ta toate care ne dorim cu ardoare, toate toate vom avea parte pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Publicitateloading...
#367 2013-11-21 22:49:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Asa cred si eu, Iulia ! Ca vine o zi cand visele se implinesc! “Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca” Mamica fericita de gemenasi Offline #368 2013-11-21 23:26:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Faza cu scorpionul o spun despre mama mea ca sincer are momente cand inteapa dar stie sa isi vada de treaba ei fara a se baga unde nu ii fierbe oala,cat despre sotul meu in seara asta ne-am impacat,stiu ca nu are rost sa fim noi certati pentru personaje care nu au nimic....chiar in seara asta mi-am adus aminte niste faze care ma fac sa rad pot spune...nu stiu daca este vorba de invidie,prostie sau lipsa de respect pentru ele dar asta vara imi cumparasem o bluza superba roz si pantaloni albi,nu spun ca soacra mea s-a dus imediat si i-a luat si fii sei,in primavara am schimbat masina si am luat o alta marca mai buna nu spun ca in vara cumnatica mea cu toate ca au 3 masini si-a luat si ea aceeasi marca numai ca alt model, acum 2 saptamani sotul si-a luat un telefon pe negru,a doua zi cumnatica a luat la fel dar pe alb si de atunci tot il suna pe al meu si ii spune ca nu e bun ca de ce in continuu o anunta ca e pe windows,ca nu ii place de parca el iar fi spus du-te si ia-l,acum dupa ce ca ea a stat acasa 6 ani fara sa munceasca o zi a gasit ceva si aseara il suna pe al meu si ii spune ca daca avem ceva probleme cu banii de ce nu ma duc sa lucrez si la un batran non stop ca na vin sarbatorile si mai toate pleaca in concediu si poate inlocuiesc pe careva,dar asta frumos spus nu cu cuvintele ei,la care eu ma enervez..da cum eu care de cand ne cunoastem nu m-a interesat niciodata sa iti spun ce sa faci pentru ca e casa ta si tu stii mai bine ca mine vii sa imi spui mie ce sa fac si am intrebat-o daca ea ar fi stat de sarbatori la munca si nu cu familia si ea spune ca nu...atunci de ce vii sa imi spui mie????Da oare eu sunt mai proasta??? DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #369 2013-11-21 23:40:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Pft, Kris, ?mi pare rău că ai o așa soacra urate cuvinte ți-a spus, trebuie sa te detașezi de cuvintele ei, las-o sa vb, cunosc stilul, ele vorbesc doar sa vorbească, nici ele nu cred tot ce spun. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #370 2013-11-21 23:54:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Eu cred Ano ca sunt cuvintele ei din cauza ca o vad cat este de disperata pentru bani,pe cumnata mea a aranjat-o e maritata cu un italian,nu prea avut dar se descurca,mai ramasese baiatul dar care a ales cu inima nu cu buzunarul si vad si comportamentul ce are fata de ei cand suntem in companie...dar aste e si asta ramane....m-am descarcat si eu putin mai mult pe aici ca sa ii spun toate cele sotului nu prea vreau ca sunt constienta ca el este intre ciocan si nicovala sa spun asa... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #371 2013-11-22 00:02:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Doamne, kris, da' femeia asta de unde gasise curaj sa spuna asa ceva?! Ce oameni sunt unii, sau mai bine zis, nu sunt imi pare rau ca ai parte de asa 'rude', dar tu ai grija de viata ta cu sotul, rade-le in nas si nu le da satisfactie pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #372 2013-11-22 08:01:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neata Offline #373 2013-11-22 08:59:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Neatza! Ionela s-a terminat menstra? pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #374 2013-11-22 09:42:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Buna dimineata dragele mele. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #375 2013-11-22 10:13:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93Kris, da, e bine sa te descarci si ai dreptate ca sotul e intre ciocan si nicovala. Si noi am trecut prin asta si e nevoie de mare putere de comunicare si sa faci abstractie ca e vorba de ai lui/ai tai cand celalalt se plange de ei. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #376 2013-11-22 10:14:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93krisulet, aici te poti descarca in voie face bine pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #377 2013-11-22 10:23:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93iulia, s-a terminat. azi e prima zi fara. a tinut 6 zile, m-am saturat de ea Offline #378 2013-11-22 10:26:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93bun, ionela peste 4 zile poti incepe testarea desi daca ma uit la mine, tocmai cand nu m-am testat s-a intamplat sa vezi ce repede o sa treaca zilele pentru ca mai apoi sa astepti minunea mica pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #379 2013-11-22 10:36:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93neata fetelor.mi-am fct test,sunt z32 si e negativ deci sigur nu e bebe ci imi intarzie k m-am dereglat...abia astept controlul d maine.va pup .o zi buna Offline #380 2013-11-22 10:39:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 93pisi, sa fie bine maine la control macar afli despre ce este vorba eu am avut o dereglare f mare cand am lasat AC, 3 luni nu am avut menstra iar cand am mers la medic intr-un final, mi-a spus ca a fost doar o dereglare hormonala in urma AC si ca se vedea ca urmeaza sa vina rusii... e, si a doua zi m-au navalit asa ca sigur vei sti mai multe dupa vizita la dr pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|