|
Nu esti logat.
Sarcina sau alarma falsa?#1 2013-11-20 19:50:00
Sarcina sau alarma falsa?Buna,ma confrunt cu o problema...Am 8 zile de cand imi intarzie menstruatia,mi-am facut saptamana trecuta un test de sarcina,dar a iesit negativ,simptome nu am nici de menstruatie nici de sarcina,in afara faptului ca ma doare putin burta,nu e o durere constanta,sunt crampe de cateva secunde care ma lasa si revin,asemenea celor de dinaintea instalarii menstrei...Oare sa mai fac un test de sarcina,idee e ca tare trista as fii daca ar iesi din nou negativ?:'(( Offline #2 2013-11-20 20:07:17
Re: Sarcina sau alarma falsa?Pai teoretic, testul de sarcina e relevant la 7 zile de intarziere a menstruatiei, deci tu l-ai facut prea devreme saptamana trecuta. Fa maine unul cu prima urina si bafta sa fie bebe! Offline #3 2013-11-20 21:48:18
Re: Sarcina sau alarma falsa?Multumesc,Doamne ajuta!!! Offline #4 2013-12-19 10:06:04
Re: Sarcina sau alarma falsa?Buna, stau ca pe ghimpi de 2 saptamani Menstruatia mi-a venit ultima data pe 9 noiembrie; pe 9 decembrie testul de urina mi-a iesit pozitiv (2 tipuri diferite). A doua zi am fost la medic si mi-a facut eco vaginala si nu s-a vazut nimic, mi-a zis ca e prea devreme... Mi-a recomandat sa fac testul de sange beta Hcg o data la 48 ore sa vedem cum iese. Zis si facut. Prima valoare care mi-a iesit la Hcg a fost 847 mUI/mL. La 48 de ore valoarea a fost 1920 mUI/mL. Inseamna ca sunt insarcinata? Maine ar trebui sa ma duc din nou la medic sa vada daca apare ceva la ecograf. Sunt tare stresata de incertitudinea asta. Oare se va vedea ceva maine la ecograf, un punctulet cat de mic... Vreau din suflet sa fiu insarcinata!!! Va rog lamuriti-ma si pe mine ca pana maine simt ca mor incet ( Multumesc mult!!! God bless me soon as He has blessed all you mommies Offline #5 2013-12-19 10:10:28
Re: Sarcina sau alarma falsa?Buna, esti insarcinata. dupa 6 sapt se vede si inimioara, daca am socotit bine (asa pe fuga) doar sambata ai sase saptamani. dar oricum saculetul se va vedea. multa sanatate. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#6 2013-12-19 10:13:11
Re: Sarcina sau alarma falsa?Sarumana multttt m-am mai linistit God bless me soon as He has blessed all you mommies Offline #8 2013-12-19 14:51:46
Re: Sarcina sau alarma falsa?Multumesc! De-abia astept maine sa ii aud inimioara God bless me soon as He has blessed all you mommies Offline #9 2013-12-19 18:05:39
Re: Sarcina sau alarma falsa?sa nu fi maine dezamagita daca nu-i auzi inimioara, inca nu ai nici 6 sapt pline, te va mai chema peste vreo sapt-doua. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #10 2013-12-19 19:40:22
Re: Sarcina sau alarma falsa?Da...sunt constienta ca se poate sa nu ii aud inca inimioara, tot ce vreau este sa se vada ceva la ecograf...sa trec si eu sarbatorile linistita si implinita... pt ca de luni doctorita intra in vacanta pana pe 6 ianuarie...si pana atunci mai e... God bless me soon as He has blessed all you mommies Offline #11 2013-12-19 20:57:51
Re: Sarcina sau alarma falsa?se va vedea cu eco intravaginal sigur. la mine s-a vazut un punctulet mic la 4 sapt spre 5. la 7 cand am fost iar s-a vazut si activitatea cardiaca. sa ai parte de sanatate si Sarbatori fericite. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2013-12-19 20:59:01) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #12 2013-12-20 13:23:25
Re: Sarcina sau alarma falsa?S-a vazuuuttttt!!! God bless me soon as He has blessed all you mommies Offline #13 2013-12-20 14:24:22
Re: Sarcina sau alarma falsa?felicitari! sa creasca mare bulinuta si sa fie sanatoasa! Offline #14 2013-12-22 12:58:30
Re: Sarcina sau alarma falsa?buna Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #15 2013-12-22 13:45:55
Re: Sarcina sau alarma falsa?E posibil sa fie o dereglare datorita faptului ca ai lasat de curand pastilele. Insa nu era mai omeneste sa te fi protejat? Dupa ce lasi pastilele pot aparea ovulatii aiurea si nu ai de unde stii cand poti folosi metoda asta sa te retragi. Two souls don't find each other by simple accident Offline #16 2013-12-22 14:11:24
Re: Sarcina sau alarma falsa?da era normal....dar m-am lasat dusa de val...am mai avut intepeturi usoare a ovarelor si le simteam aiurea...dar cam atat Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #17 2013-12-27 10:22:53
Re: Sarcina sau alarma falsa?am revenit cu inca o intrebare...Tot nu mi-a venit (am 13 zile de intarziere)...as putea face un test de sarsina luni(sunt 2 saptamani de la contactul cu risc si 16 zile de intarziere)?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #18 2013-12-27 10:32:48
Re: Sarcina sau alarma falsa?e cam devreme, asteapta sa treaca 3 saptamani de la contact mai bine Offline #19 2014-01-02 14:34:36
Re: Sarcina sau alarma falsa?revin cu aceeasi problema...deja am aproape 3 saptamani de intarziere si nu apare nimik...am facut un test de saricina la 2 sapt de intarziere si tot 2 de la contactul sexual si a iesit negativ...am avut un alt contact pe 1 ianuarie tot neprotejat si am luat cam la 5-6 ore escapelle(desi nu si-a dat drumul in mine dar am vrut sa am o siguranta)....am sa mai fac un test sapt viitoare , la 3 sapt de la contact si in caz ca iese negativ ce ar trebui sa fac sa imi vina? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|