|
Nu esti logat.
Intrebare pentru Doctoressa-5#77 2014-06-22 13:25:03
Re: Intrebare pentru Doctoressanu cred ca e motiv de panica, dar nici nu-ti recomand sa procedezi asa in continuare Offline #78 2014-06-22 15:22:57
Re: Intrebare pentru DoctoressaNormal ca nu o procedez asa, exceptia care intareste regula. Dar totusi, m-am speriat putin, ma bucur daca spui ca nu are nimic, multumesc Offline #79 2014-06-22 19:31:17
Re: Intrebare pentru Doctoressa
A fost inteleg protejat contactul in cauza....poate nu printr-o metoda perfect eficienta dar totusi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #80 2014-07-06 06:30:58
Re: Intrebare pentru DoctoressaBuna dimineata, as avea 2 intrebari in legatura daca mai sunt protejata sau nu. 1. Daca trebuie sa iau pastila in mod normal la ora 21 si am luat-o la ora 04 dimineata in aceasta dimineata este vreo problema? 2. Daca am terminat tratamentul cu antibiotice in cadrul saptamanii a 3a de anticonceptionale..si au urmat cateva zile nesuprapuse + pauza normala de 7 zile dintre folii, iar acum am ajuns la a 2a pastila din noua folie..e in regula, sunt protejata? Offline #81 2014-07-06 10:28:15
Re: Intrebare pentru Doctoressa2.inca nu esti protejata, ai nevoie de 7 zile consecutive in care sa iei pastile ca sa se reinstaleze protectia. deci abia dupa pastila a 7-a vei fi protejata. Offline Publicitateloading...
#82 2014-12-08 20:35:02
Re: Intrebare pentru DoctoressaAm urmarit prin magazine diametrul prezervativelor si am vazut ca au intre 52 si 56 mm. Pe mine ma strang si imi deranjeaza erectia in sensul ca nu poate fi completa. Pentru ca pertenera mea e departe si s-a adancit in munca pentru ca a contractat un credit bancar inrobitor, as dori o alta prietena mai aproape si mai tanara. Imi este teama de sarcini nedorite sau infectii si m-am saturat de papusi gonflabile. Am vazut ca se vand Durex extra largi la pret de specula pa internet, adica 12 euro pentru o duzina de condoame. Nici nu scrie ce diametru au! Cand am fost tanar si proaspat casatorit erau acceptabile cele obisnuite. Acum ma simt strangulat de condoamele din comert. Am fost si la sex- shop. Oamenii nu se pricep! Offline #83 2014-12-10 18:45:22
Re: Intrebare pentru Doctoressa
puteti incerca prezervativul feminin, se introduce in vagin si e foarte larg. eu imi iau de pe amazon http://www.amazon.com/FC2-Female-Condom … B001GKK4AY Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #84 2017-07-16 12:15:38
Re: Intrebare pentru DoctoressaBună dragelor, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|