homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contracept-m

#1 2013-11-28 14:48:35

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

contracept-m

Salut fetelor.  A folosit cineva ovule Contracept-m? sunt bune? as dori sa aflu cate o parere inainte sa cumpar. Am renuntat la anticoncept in februarie iar de atunci folosesc pelicule+ metoda calendarului  iar in zilele fertile prezervativul, insa in ultima vreme am observat k si dupa prezervativ si dupa pelicule raman cu o senzatie de usturime.

#2 2013-11-28 14:50:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: contracept-m

pai e acelasi principiu ca la pelicule, e un spermicid local, deci protectie redusa (cam 65%) care poate da si el iritatii locale
eu nu as folosi datorita eficientei scazute

#3 2013-11-28 14:59:38

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

Pana acum nu am avut probleme  pt k  am avut si cm regulat insa in ultima vreme s-a dereglat un pic, nu stiu ce anume sa folosesc pt protectie  sad  insa peliculele  imi dau niste usturimi de imi vine sa ma urc pe pereti , ink o  intrebare?  de vreo 4 zile am dureri de cap, in special fruntea, sprancenele si  tample, uneori si in ceafa, am luat aulin, paduden, de toate si cam degeaba, doct de fam zice k ar fi o sinuzita si mi-a dat eritromicina, mi-e teama de meningita insa ca m-au speriat unele prietene.  oare ce sa iau pt durerile de frunte? am uneori si ameteli si nu prea vad bine. Revenind la contraceptie, as dori sincer sa imi pun sterilet insa nu am copii si stiu k doctorii refuza in asemenea cazuri sa puna

#4 2015-01-22 12:39:38

Ioana95
New member
Inregistrat: 2015-01-22

Am folosit contracept-m la recomandarea medicului ginecolog, eu nu am manifestat reactii adverse sau orice tip de problema insa prietenul meu s-a oprit in timpul actului sexual din cauza unei usturimi foarte puternice a penisului(mai exact in varf) usturime care a incetat la un interval de timp dupa curatarea cu apa si sapun dar in ziua respectiva a avut usturimi in timpul fiecarei urinari, usturimi foarte puternice!(am incercat aceeasi metoda acum un an dar cu ovule de la alta firma, la primul contact sexual cu ele am avut aceeasi problema dar la intensitate mult mai mica care a trecut imediat dupa curatare apoi la alte 2-3 contacte nu am avut nimic ca dupa aceea sa avem probleme din nou). Care ar putea fi cauza ???Ce metode as putea folosi in afara de prezervativ si anticonceptionale daca nu voi mai putea lua contracept???

#5 2015-01-22 18:24:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai alte metode sigure in afara de AC sau prezervativ nu vad... niciuna nu va convine ?

Publicitate

loading...

#6 2015-01-22 18:33:08

Ioana95
New member

pai AC nu am voie sa folosesc din cauza unor probleme de sanatate si prezervativele nu-i plac lui iar ovule nu mai vrea sa le vada...... sad

#7 2015-01-22 23:38:34

daenarys
Vizitator

ioana 95 ce probleme de sanatate?intreb ca poate totusi poti sa iei ac depinde ce probleme ai sau ai avut

#8 2015-01-23 19:53:00

Ioana95
New member

Am  avut sindrom nefrotic, glomerulo nefrita acuta, edem pulmonar,......etc....
In prezent am in continuare sindrom nefrotic, hipoproteinemie si hipercolesterolemie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.