homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima pastila Karissa

#1 2013-11-30 11:44:40

punks not dead
New member
Inregistrat: 2011-05-08

prima pastila Karissa

Buna. Iau anticonceptionale Karissa de ceva vreme, insa cu pauze de cateva luni din cand in cand. Acum, dupa o pauza de trei luni, am luat prima pastila in ceea ce cred eu ca a fost prima zi de menstruatie (in data de 28). Insa, mi-a venit mai devreme de 28 de zile si de obicei intarzie, a venit putin si rosu deodata, apoi mai maroniu, iar astazi, pe 30, nu mai am nicio scurgere. Si acum, ideea este ca nu stiu daca aceea a fost menstruatie sau o sangerare intermenstruala, si daca ar trebui sa ma protejez suplimentar 7 zile in cazul in care nu a fost sangerare menstruala si am luat prima pastila intr-o zi nepotrivita de fapt. Nu am cum sa fiu insarcinata caci nu am avut contact sexual in ultimele trei luni iar menstruatiile au fost prezente in fiecare luna. Multumesc

#2 2013-12-03 07:28:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: prima pastila Karissa

Stai linistita. E posibil ca menstra sa fi fost Asa si din pricina ca te-ai reapucat de pastile. Eu cred ca ai luat pastilele corect

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.