|
Nu esti logat.
Pitiriazis Rozat#1 2013-12-03 20:29:10
Pitiriazis RozatBuna! In urma cu 10 zile mi-au aparut pe corp mai multe bubite mici si rosii, intai pe burta, apoi pe maini si picioare. Initial am crezut ca aveam pojar, dar mi-am facut o analiza si a iesit negativa. Am fost la dermatolog saptamana trecuta si mi-a spus ca s-ar putea sa am pitiriazis rozat, sfatuindu-ma sa iau pastile xyzal si sa folosesc crema Advan pentru zonele afectate. Problema este ca nu mi-au disparut deloc. Astazi am fost din nou la dermatolog si mi-a spus din nou de pitiriazis rozat si m-a sfatuit sa nu mai iau niciun tratament pentru ca aceasta boala se vindeca de la sine. As vrea sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta boala si daca a folosit vreun tratament care a dat roade. Multumesc. Astept raspunsurile vostre!! Offline #2 2013-12-07 21:00:45
Re: Pitiriazis RozatIn realitate, fie trece de la sine, fie cu xyzal.....ar mai putea fi ceva topice locale cu eficienta inconstanta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|