|
Nu esti logat.
Problema Qlaira#1 2013-12-04 13:53:02
Problema QlairaBuna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am 43 de ani, la recomandarea medicului ginecolog (menstra destul de abundenta, lichid in Sac Douglas) am inceput acum 2 luni sa iau Qlaira, din prima zi a ciclului menstrual. Sunt astazi la ultima pastila din ce-a dea doua folie, am luat fara nicio intrerupere si cu respectarea orelor. Ciclul mi-a venit abia acum 4 zile(deci in ziua a 24-a din cea de-a doua folie); intre timp nu am avut absolut niciun fel de scurgere, am facut si test de sarcina- negativ. De aproape 4 zile insa am ciclu, sange de culoare rosie, foarte putin(pot folosi tampoane tanga noaptea ca nu este nicio problema), insa sunt speriata ca nu se mai opreste. Nu sunt momentan in tara. Va rog daca se poate sa-mi spuneti daca este cazul sa incep a treia folie si daca trebuie sa ma duc acum la medic. Multumesc Offline #2 2013-12-06 09:06:27
Re: Problema QlairaEu zic sa nu te stresezi. In principiu menstra a venit cu vreo 2 zile inainte de ziua cind ar fi trebuit sa vina, ceea ce nu e vreo problema. Deasemenea faptul ca singerezi foarte putin nu e o problema, doar de asta le iei pe aceste anticonceptionale, fiindsa reduc dramatic fluxul menstrual. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2013-12-06 13:45:26
Re: Problema QlairaMultumesc frumos pentru raspuns! O zi buna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|