homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29-14

#248 2013-12-17 12:49:31

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 29

Du-te in magazinele de cadouri..ceva simbolic pt sarbatori.. e ciudat ca e din scurt.noi trageam cu e3 sapt inainte sa avem timp de gandire. De obicei cunosteam bine pe cine trageam.am primit lumanari de Cracun decorative..cutie de bijuterii..plusuri.am dat globuri cu poza mea si a colegei...poti lua coarne de ren, caciuli funny...nu stiu.tu iti cunosti colegul. Noi nu am avut limita..sau ba da..intr-un an la birou..

6 ani de dragoste  hjarta

#249 2013-12-17 12:52:27

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno nu stiu daca e patologic dar cred ca in general, majoritatea copiilor alaptati mananca solide mai prost. Subliniez, nu toti!
Eu am observat ca si Sara tot din cauza suptlui haotic nu mananca uneori, desi ea e mancacioasa de felul ei. Dar normal ca daca suge cu 30 de minute inainte de masa n-o sa mai ia decat cateva bucatele.
Zilele trecute am fost plecati vreo 2 ore, apoi pana i-am pregatit piure-ul a mai trecut ceva. Deci aproape 2h30 fara supt si mi-a mancat tot.

La voi stiu ca e putin diferit. Nu stiu daca solutia e sa-l intarci, dar poate macar sa-i dai mai rar. Desi stiu ca e tare greu, nici eu nu-i rezist cand o vad ca vrea.

Cmin -un fular, ceva ornamente de Craciun, poate o carte

#250 2013-12-17 12:58:12

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

al meu si acum manaca prost si cere ne-ne (lapte) cateodata ... asa ca nu cred ca are legatura cu suptul

multu de raspunsuri

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#251 2013-12-17 13:14:04

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Janis perioada e foarte frumoasa, intelege tot, comunica tot mai mult, repeta tot, face asocieri dar si nazbatii. Cauta peste tot, se baga in sifonier,intre scaune, sub masa. Eu inca astept momrntul de care ziceai tu cu somnul neintrerupt noaptea sau macar cu putine treziri.
Cu aruncatul lucrurilor nici eu nu stau prea bine.noroc ca stau la casa cu multe camere, pod spatios, magazii destule.

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#252 2013-12-17 13:17:16

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

a mea are 2,7 ani si alimentatia ei este formata 70% din lapte
si e intarcata de hat hat ...

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#253 2013-12-17 13:18:45

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Atunci poate ma insel eu. dar in jurul meu asa am observat: multi dintre copiii care mananca prost solide sunt alaptati. nu e regula, evident

#254 2013-12-17 13:21:06

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Eu am ajuns in punctul in care ma enerveaza atat de rau incat mi-e egal daca cere. Stiu ca poate f bine si fara si e doar moft. Ca numai suzeteaza. Dar urla asa de groaznic incat imi vine sa-l las singur si sa plec. Si cand nu mai suport sa urle cedez si ii dau ca stiu ca tace imediat.
Daca tip la el, tipa si mai tare. Efectiv racneste si se arunca pe jos.
Nu stiu cum sa il mai iau. Cine il vede da din umeri. Abia acum ma inteleg si pe mine rudele, ca pana acum m-au judecat ca nu stiu ce.
Chiar au zis, copil mai dificil cu mancarea n-au vazut...

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#255 2013-12-17 13:24:42

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Nici Rares nu mananca cu oricine. Ii place mazarea..dar cand l-am lasat la soacra cica a umplut covorul de boabe de mazare. Zicea ca "nu voie" sa ii dea si arunca mazarea rotfl

Als Rares iar se trezeste noaptea lol aseara a stat de la 3 pana la 9 cu ea in gura.eu am adormit asa si m-am trezit anchilozata de maini.groazniccc

6 ani de dragoste  hjarta

#256 2013-12-17 13:26:33

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu am observat in jur acelasi lucru cu copilasii alaptati pana tarziu.
dar cred ca e si chestie de noroc nustiu si de cat de mancacios e copilul.
deno sad si R plange mai tare daca ridic eu tonul la el.
la noi merge mult mai bine 'pedepsirea'. cand il vad ca il apuca nervii, il asez pe canapea sau pe scaun, eu stau in fata lui si ii tot spun ca mami te ajuta, dar spune-mi frumos ce vrei, ca nu inteleg daca tipi si urli. mai tipa el de 2-3 ori, dupa care printre suspine spune ce vrea. asta acum, mare. cand nu vorbea, la fel procedam, ca eu oricum stiam ce vrea el si de ce plange, nu trebuia sa verbalizeze.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#257 2013-12-17 13:32:09

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Eu sunt multumita de cum mananca si e alaptat. Are si el zile cand mananca mai putin dar de obicei cand il freaca gingiile. In general e ok.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#258 2013-12-17 13:33:37

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Poke nu merge. De obicei e la mine in brate. Si daca il iau sa in pun jos pe canapea, in picioare etc. Urla si mai tare. De fapt atunci incepe urlatul efectiv. Cand mi-e on brate doar maraie enervant si se zbate cu capul de pieptul meu, se mai arunca pe spate nervos. Dar daca il dau jos, e bai. Nu ma mai inteleg cu el. S daca e in brate face asa pana scot si ii dau.
Cum as putea sa procedez, ca asta se intampla de 5 ori pe zi la fiecare masa. Si fix degeaba ca nicio firimitura nu mananca.
Buni ma tot streseaza ca face copilul diaree. Nu e diaree dar daca mananca numai lapte, cum sa faca?
Toate hainele-s parate ca atunci cand era mic, ca ii iese din pampers instant grater

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#259 2013-12-17 13:40:03

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Multumesc, mamici puss

Kate, ce frumoa te intelegi cu N! applause

Janis, vrea sa se faca scolar sugar? lol

Deno, doar lapte mananca? sad Bafta la tuns!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#260 2013-12-17 13:47:04

timean86
Addicted member

Deno kram aiurea

#261 2013-12-17 13:50:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

katey, ce frumos va conversati voi hjarta

#262 2013-12-17 14:07:28

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

eu m-am hotarat ca de joi sa o intarc ,am 49 de kile si nici f bine nu ma simt
ea mai suge doar noaptea,ca nu ii mai dau eu ziua, dar de mancat papa f bine
deno, eu cred ca ti-a prins punctul slab

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#263 2013-12-17 14:14:02

timean86
Addicted member

Gina goodluck sa ne scri si noua cum o sa procedezi si cum a fost.

#264 2013-12-17 14:15:55

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Da, Gi, sunt curioasa. Eu efectiv nu vad cu ce se poate inlocui suptul noaptea. Probabil cu ceai e o varianta.Succes si din partea mea!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#265 2013-12-17 14:19:00

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Al meu n-a halit mai nimic pana spre 2 ani si a fost alaptat pana la 10 luni. In cazul nostru n-a fost vreo diferenta la mancare cu sau fara alaptare, manca la fel de ... nimic. Nu stiu ce-a patit la 2 ani, caci a trecut de la ieri mancat NIMIC la azi mancat TOT, de mi-era frica sa nu pateasca ceva de atata mancare. Are mancaruri pe care nu le vrea, asta tine de gusturi. Dar oricum, mai bine de atat nu se poate. Si tot imi zicea doc (,) ca va incepe sa manance in jurul  a 2 ani nustiu

Kate hjarta e dulce foc vorbareata ta!

Cmin, si noi l-al lasat pe Alexandru la ai mei, de sambatata seara de la 8 si pana duminica la 9 dimineata cand l-am luat sa-l ducem la biserica. A intrebat de noi la culcare si-si luase geaca si ghetele zicandu-i maica-mii : "mamaie usa papa a mami i tati" (mamaie, deschide usa sa plecam la mami si la tati). Am vorbit cu el si i-am zis ca avem putina treaba si il luam dimineata sa mergem la biserica si a dormit toata noaptea neintors zice mama, desi acasa de vreo 2 luni se tot trezeste in cursul noptii si f greu adoarme la loc.

Cand va aud ca vorbiti de crisele copiilor, mi se ridica parul. Pai la noi e mai rau ca niciodata; a facut duminica la pranz un scandal de m-a socat, racnea intr-un mod infiorator, lovea cu picioarele in podea de credeam ca face gaura si se tot invartea pe podea. Foarte greu s-a calmat si cum deschideam gura sa spun ceva, facea si mai rau. Intr-un final l-am intrebat daca il iau in brate si a fost de acord si s-a calmat, cu greu. Si totul pt ca afara n-a mai vrut sa-i dea bicicleta unui copil, desi i-am explicat de zece ori ca trebuia sa plece acasa.

Janis, tine-te bine ca asa a inceput si al meu si nu-i mai tace gura deloc. Aici seamana cu mine ca eu am melita mare. In ultimul timp tot spune : mami bani tam da-mi, papa in anu (mami, da-mi bani de lapte, plec papa si vinn la anu) lol si tot felul de chestii care habar n-am de unde le scoate.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#266 2013-12-17 14:26:31

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

David are 2,8ani aproape si nu mai bea lapte decat pe la 6 dimi sau seara uneori. nu mi  vine sa cred. cred ca a prins gustul mancarii si s a saturat de lapte , dar si pentru ca laptele nu i mai tine de foame. acum e bine ca mananca orice. in afara de carne de porc.

Anastasia mananca supa bine cam 200-240ml la pranz dar nu vrea cu ingurita nu vrea si nu vrea si ii dau cu biberonul..
din fructe mai gusta cu lingurita dar 2-3maxim lingurite tot asa nu vrea cu lingurita ea.
Aveti idei, ce safac sa vrea si ea cu lingurita? eu cred ca abia dupa ce i mai dau din dinti os a manance cu lingurita, dar nu ma plang..asta e, cum vrea ea.
Am fost la doctor cu ea aici sa se uite in gurita la ea sa vada daca nu are rosu in gat, nu are, dar ii iese o masea plus inca 3 dinti jos si inca unul sus deodata mi a zis doc. de asta e ea asa agitata.

Si M+. tot+ asa lapte si mancarica cand il vede pe D. mai mananca se ia unul dupa altul.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-12-17 14:27:52)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.