|
Nu esti logat.
Sa mai i-au anticonceptionale sau nu#1 2013-12-29 21:15:26
sa mai i-au anticonceptionale sau nufetelor , va scriu iar pt ca stiu ca ma lamuriti sfaturi si raspunsuri ...maine treb sa incep o noua folie de mercylon dar luna aceasta mi-a venit menstruatia cand amai aveam de luat 4 pastile de pe folie si menstruatia mi-a venit in cantitate fff mare m-a tinut 6 zile ....voi ce parere aveti treb sa mai i-au ?? este o problema daca s intamplat asa ??? va rog un rasp ce parere aveti sa administrez incontinuare ori sa-mi sun medicul ginecolog ?? multumesc mult de tot Offline #2 2013-12-29 21:28:54
Re: sa mai i-au anticonceptionale sau nueu as zice sa mai iei o folie si daca se intampla la fel sa mergi sa le schimbi Offline #3 2013-12-29 21:31:30
Re: sa mai i-au anticonceptionale sau nuok Heimdall , iti voi urma sfatul ...dar sunt protejata nu ?? daca le administrez ..adica ma gandesc daca s intamplat asa luna aceasta sa nu mai fiu protejata ?? sa fie un semn ca nu sunt potrivite organismului ?? scuze ( sa nu crezi ca sunt paranoia ) multumesc din tot sufletul Offline #4 2013-12-29 21:34:10
Re: sa mai i-au anticonceptionale sau nuda, protejata esti, chiar daca ai spotting sau alte semne ca nu te mai intelegi bine cu ele Offline #5 2013-12-29 21:38:39
Re: sa mai i-au anticonceptionale sau nuoky multumesc asa vi face maine voi incepe noua folie timp de 1 luna daca tot asa se intampla merg la medic ....multumesc inca o data toate cele bune va puuup Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|