|
Nu esti logat.
Parasinus Penta si anticonceptionalele#1 2013-12-31 10:18:17
Parasinus Penta si anticonceptionaleleBuna, m-a lovit aseara o stare nasoala de raceala, am mers la o farmacie si mi-a dat Parasinus Penta. Pe prospect scrie ceva cum ca ar necesita prudenta atunci cand se urmeaza tratament cu anticonceptionale, dar nu zice nimic explicativ- in ce sens, de ce... Oricum, am vazut asta dupa ce luasem deja vreo 4 comprimate. Offline #2 2013-12-31 10:56:21
Re: Parasinus Penta si anticonceptionalelein pauza nu interactioneaza nimic din ce ai lua, ca nu are cu ce sa interactioneze Offline #3 2013-12-31 11:24:11
Re: Parasinus Penta si anticonceptionaleleAsa ma gandeam si eu ca ar fi logic, dar citisem o data ceva aiureli legat de asta (acum sunt sigura ca erau aiureli) si de-aia aveam dubii. Multumesc pt lamuriri! Offline #4 2013-12-31 12:36:14
Re: Parasinus Penta si anticonceptionalelepe viitor posteaza la un topic deja existent; exista cel putin doua topicuri la care se discuta despre interactiuni intre diverse medicamente si anticonceptionale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|