|
Nu esti logat.
Poti ramane insarcinata?#1 2014-01-02 09:22:31
poti ramane insarcinata?Uite am facut.o pt prima oara cu iubitul meu,pot sa raman daca am folosit prezervativul,si penisul nu era nici in erectie adica foarte putin,nu era umed cu acel lichid pe el,si nu a ejaculat. Pt ca actul in sine nu a durat mai mult de 1 min,si nici nu am ajuns la excitatie. Si daca prezervativul am intelesnca nu trebuie sa intre tot adica przv era oarecum mic,si cand a intrat a intrat tot prezervativul sii f,putin putina parte din penis dar foarte putin si asta timp de nici 5 sec,dar repet nu a ejaculat si nici nu era umed,exista sanse? Offline #2 2014-01-02 10:25:39
Re: poti ramane insarcinata?Nici un risc....deocamdata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-01-02 10:44:24
Re: poti ramane insarcinata?Asa m.am gandit si eu ca nu are cum,dar am vrut sa fiu mai sigura,multumesc frumos Offline #4 2014-01-05 20:04:47
Re: poti ramane insarcinata?Buna, A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|