|
Nu esti logat.
Menstruatie dereglata?#1 2014-01-03 19:58:05
menstruatie dereglata?Daca am facut pt prima oara dragoste cu iubitul meu protejat,mie cu 2 luni in urma mi.a venit pe 25 iar luna trecuta pe 26,27 ,se mai deregleaza uneori cu mult sau putin si dupa venind normal,iar luna aceasta trebuia sa vina tot in jur de 25,26,27.. ,dar nu a venit,si pe intai am facut protejat,si azi suntem in 3,dar dupa 1 mi.a curs cate putin,in fiecare zi,la inceput culoare rosie dupa deschinzandu.se la culoare semn ca si cum se termina,posibil ca aceasta sa fie menstruatia,asa putina?dereglandu.se in aceasta luna de la asta?, Offline #3 2014-01-05 21:52:24
Re: menstruatie dereglata?Buna fetelor, Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2014-01-05 22:53:53
Re: menstruatie dereglata?as zice ca nu erai in perioada fertila atunci, daca zici ca ai avut secretie egg pana pe 24 cel tarziu pe 23-24 ai ovulat... la mine ovulatia e in ultima zi cu secretie egg am observat Offline #5 2014-01-05 22:58:56
Re: menstruatie dereglata?multumesc. si calendarul ovulatiei zice ca s-a incheiat perioada fertila pe 24, dar no, piticul exista. la fel asteptam menstra pe 7, dar astazi a fost secretia rosiatica de doua ori pe hartie si mi-am pus un semn mare de intrebare. sunt si dupa un drum de 48 de ore si am si o stare subfebrila de 37,5. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-05 23:44:57
Re: menstruatie dereglata?Daca era vorba de inceputul menstruatiei continua dupa,dar aia a fost toata ..posibil sa se fi dereglat,nu stiu Offline #7 2014-01-06 21:31:11
Re: menstruatie dereglata?As zice 23-24dec ovulatia, respectiv plus 14-16 zile menstra.adica acum ar cam veni menstra. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|