homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

YAZ

#1 2014-01-10 00:10:14

sandra_alexandra
New member
Inregistrat: 2010-07-13

YAZ

buna seara
va rog mult, am si eu o nelamurire in legatura cu administrarea anticonceptionalelor YAZ
marti, 7.01, am uitat sa iau pastila, era al treilea rand. am citit prospectul, si am trecut la administrarea de comprimate placebo (ultimele 4), la terminarea lor, urmeaza sa incep un blister nou. acum intrebarea mea este, am fost protejata daca in acea zi, marti, am avut un contact sexual??? (fara alta metoda contraceptiva suplimentara). si, ciclul ar trebui sa imi vina la terminarea celui de-al doilea blister, nu??
va rog din suflet sa-mi confirmati, pt ca altfel am incurcat-o ....

#2 2014-01-10 09:40:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: YAZ

contactul a fost protejat.
ciclul  (menstra mai exact) ar fi de asteptat sa apara in pauza asta.
sa ai grija caci protectia se va reinstala abia dupa ce vei lua 7 pastile din urmatoarea folie.

pe viitor cauta un topic deja existent, unde crezi ca s-ar potrivi problema ta, si intreaba acolo smile

Ultima oara a fost editat de gargarita (2014-01-10 09:41:22)

#3 2014-01-10 11:31:37

sandra_alexandra
New member
Inregistrat: 2010-07-13

multumesc! si imi cer scuze, dar nu am reusit sa stau sa scotocesc forumul... m-am cam panicat smile
dar totusi, daca nu apare menstra in aceste zile (au mai ramas 2, azi, si maine)? mai incep alt blister?? sa ma astept totusi la o sarcina?? e devreme si pt un test... nu-mi vine sa cred cat stres pt un moment de neatentie! va rog....

#4 2014-01-10 13:01:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da, incepi alta folie dupa pastilele placebo. eu cred ca o sa apara menstra.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.