|
Nu esti logat.
Intrebare pentru Doctoressa#1 2014-01-14 00:16:15
Intrebare pentru DoctoressaDoctoressa, nu stii, se mai fabrica ac artezia? ca sambata trebuia sa imi incep blisterul si din pacate aproape la nici o farmacie nu am gasit.. toate ziceau ca nu se mai gaseste... si abia duminica pe la amiaza am reusit sa gasesc o cutie la o farmacie mai ascunsa si am luat atunci pastila de sambata apoi am continuat normal... pentru urmatoarele zile trebuie sa ma protejez suplimentar daca am luat duminica pe la 2 si eu de obicei incep sambata la 9 jumate? imi cer scuze daca a mai fost topicul Offline #2 2014-01-14 08:42:06
Re: Intrebare pentru Doctoressa9 jumate seara sau dimineata ? Daca e a doua variata, da trebuie sa te protejezi suplimentar pentru urmatoarele 7 zile. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-01-14 10:44:53
Re: Intrebare pentru Doctoressa9 jumate seara,am uitat sa specific. eu de vreo 3 luni am inceput cu artizia si pana acum le tot gaseam, dar cand sa incep al patrulea blister,puff nici o farmacie nu mai avea nici o cutie de artizia,dar am avut noroc ca dupa ce am umblat in tot orasu sa le caut am reusit sa gasesc si eu o cutiuta.. probabil o sa ma duc si eu la doctor sa mi le schimbe cu ceva asemanator daca incep sa nu se mai gaseasca in Alba.. Offline #4 2014-01-22 18:20:45
Re: Intrebare pentru DoctoressaBuna seara! Doctoressa te rog din suflet sa ma ajuti si pe mine ca am unele nelamurii...am facut niste analize hormonale la reocomandarea Dr.ginecolog care ma trimis la un medic endocrinolog (de 3 nu am ciclu.suspecta de sindomul OPCS...Am facut urmatoarele analize,mentionez ca nu am ciclu de 3 luni ..: Offline #5 2014-01-30 17:26:13
Re: Intrebare pentru DoctoressaNimeni??nici un raspuns?? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|