|
Nu esti logat.
Pentru heimdall#1 2014-01-21 17:21:51
pentru heimdallheimdall , te rog sunt stresata de cateva zile nu imi gasesc linistea trebuia sa-mi vina pe 19 si acum sunt in perioada aceea de 7 zile de pauza fara , anticonceptionale ...si tot nu-mi vine sunt in a 2 zi de pauza si nimik nici un semn , mentionez faptul ca luna trecuta mi-a venit cand mai aveam de administrat 4 pastile de pe folie pana la pauza si m-a tinut aproape 6 zile, dupa aceea eu am intretinut relatii sexuale dar anticonceptionalele le-am luat corect nu am sarit nu am uitat la aceeasi ora ! fetelor voi ce credeti este cazul sa fac test de sarcina ??? sa fiu insarcinata ?? va multumesc si astept cu mult interes raspunsul si parerea ta heimdall . multumesc Offline #2 2014-01-21 17:23:46
Re: pentru heimdallpai menstruatia vine in pauza, la cateva zile dupa ce termini folia, mai ai rabdare Offline #3 2014-01-21 17:25:53
Re: pentru heimdalloky , multumesc mult de tot ...ma tem sa nu fiu insarcinata ?? ori mai este posibilitatea anticonceptionalele sa nu-si faca efectul ( ori sunt eu paranoia ) multumesc mult pt raspuns Offline #4 2014-01-22 12:43:28
Re: pentru heimdalldaca nu iei antibiotice orale, antidepresive, sau nu mananci gres si sunatoare, nu ai diaree si nu vomiti, nu au cum sa nu isi faca efectul Offline #5 2014-01-22 21:38:01
Re: pentru heimdallmultumesc mult , nu am baut ceai , nu am facut nimik le-am adm corect si inca tot nu mi-a venit ....sunt ff speriata am facut azi un test de sarcina si a iesit negtiv Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-23 22:32:55
Re: pentru heimdallBuna seara nu stiu ce sa zic am mai zis de povestea mea o iau de la inceput luna trecuta in prima saptamana a 5 pastila am avut 4 scaune intre doua pastile m-am protejat suplimentar 7 zile am inceput un nou bliser si in a 6 zi in prima saptamana am avut contact sexual oare am fost preotejata ?Acum am terminat bliserul si sunt in prima zi de pauza am greturi si parca mi-a crescut burtica ce ziceti sa imi fac un test de sarcina? Offline #7 2014-01-24 00:39:58
Re: pentru heimdallNu are cum sa-ti creasca burta peste noapte . Burtica crescuta se datoreaza cu siguranta balonarii, care de altfel este un simptom premenstrual. Dar pentru linistea ta, poti face un test de sarcina, desi nu e necesar daca spui ca te-ai protejat suplimentar corespunzator . În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2014-01-24 14:58:04
Re: pentru heimdalldin ce zici inteleg ca tocmai s-au facut 3 saptamani deci poti face test, dar nu cred ca e cazul, oricum in cateva zile maxim trebuie sa apara menstra. si categoric nu creste nicio burtica... abia dupa 2 luni, pe la 4 abia poti sa zici ca se observa din cate stiu eu. inainte de 2 luni, nu exista nici o burta. Ultima oara a fost editat de eph (2014-01-24 14:58:18) Offline #9 2014-01-24 18:53:19
Re: pentru heimdallok multumesc mult mie imi venea de obicei in ziua a 4 de pauza mai astept pana duminica si daca nu apare fac luni un test:* Offline #10 2014-02-01 09:33:38
Re: pentru heimdallBuna fetele mi-a venit dar am o alta problema acum 2 zile am luat pastila la 20:00 a doua zi la 9 am ajut un scaun normal pe la 17:00 unul tot normal si foarte putin cantitativ si la ora 19:00 unul moale la fel putin cantitativ trebuie protectie? Offline #11 2014-02-01 10:18:51
Re: pentru heimdallNu Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|