|
Nu esti logat.
Softigin si viviflor impreuna?#1 2014-01-22 16:24:07
softigin si viviflor impreuna?buna tuturor.. Ma lupt cu o candidoza de vreo 2 ani. acum pare ca in sfarsit scap de ea. Am si o rana pe col, care in urma analizelor a iesit ca nu e cu risc de cancer. Astazi am fost la ginecolog si s-a uitat iarasi la ea si a zis ca s-a mai retras putin si mi-a dat 2 tipuri de ovule, iar peste o luna dupa menstruatie sa merg sa o cauterizeze daca nu trece de la aceste ovule. Problema mea este urmatoarea : Mi-a scris pe reteta Softigin si Viviflor cate o cutie din ambele cate un ovul seara. Nu stiu daca sa pun din ambele cate un ovul sau cate unul din ambele cutii . nu m-am gandit sa o intreb de d-na doctor, pentru ca mi-a explicat atat de multe incat m-a zapacit. Si nu am nici numarul ei.... stie cineva ? Va multumesc si imi cer scuze pt greselile neintentionate. Offline #2 2014-01-22 16:31:34
Re: softigin si viviflor impreuna?eu cred ca pui dintr-un fel pana termini cutia, apoi din celelalte... nu inteleg de ce 2 tipuri, ca ambele sunt cu lactobacili Offline #3 2014-01-22 16:36:08
Re: softigin si viviflor impreuna?pai nu am numarul... si tot sun unde se fac programarile si vad ca nu raspunde nimeni... Offline #4 2014-01-22 19:21:55
Re: softigin si viviflor impreuna?si cu care sa incep oare? Offline #5 2014-01-24 15:26:08
Re: softigin si viviflor impreuna?sunt lactobacili ambele, care nu vindeca candida, ci ajuta la refacerea florei, contin bacteriile buna care se gasesc in mod natural in vagin. se dau de obicei dupa un tratament cu antimicotice (ce trebuia sa fi luat tu pentru a scapa de ciuperca aia) sau antibiotice daca aveai altceva, pentru ca aceste medicamente deranjeaza flora pe acolo care era oricum deranjata de infectie deja. le poti pune pe rand, nu cred ca insista nimeni sa pui doua ovuloaie, ca mai sunt si mari, softigin cel putin am luat si e imens fata de altele ca gynophilus, dar si mai eficient se spune. oricum nu cred ca e indicat sa bagi 2 deodata, am vazut ca scrie pe toate sa le umezesti inainte ca sa nu creezi discomfort vaginal. iar asta cu ma lupt cu candidoza de 2 ani ma omoara... sunt medici imbecili sau cine?... ti-a dat vreodata antimicotice orale? si ovule cu antimicotic si crema externa sau chiar si vaginala cu antimicotic??? ca sa-ti treaca? si partenerului antimicotice orale si crema externa???? simultan? altfel nu trece!!! ca n-are cum. in timpul tratamentului nu faceti sex, dupa el asteptati cateva zile fara sex, nu uitati pastile si elimina cauzele!!! cum sa stai 2 ani cu o infectie genitala??.... Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-26 10:42:00
Re: softigin si viviflor impreuna?daca ai fi vazut tu cate ovule si cate creme si cate pastile orale am luat (amandoi) si fara sex cate o luna sau mai bine... Am luat totulcum trebuie si dupa antifungigrama, dar problema este ca dupa un timp scurt reapare. Nu stiu de unde,ca pe toalete publice nu ma asez, lenjeria o calc, nu folosesc OB-uri... si asa mai departe. Crezi ca pe mine nu ma demoralizeaza? Am fost la mai multi ginecologi,dar acum am gasit unul care sa ma faca bine pana la capat, SPER! Offline #7 2014-01-27 19:50:50
Re: softigin si viviflor impreuna?posibil sa fie candida care recidiveaza... of, imi pare rau. sunt multe femei pe aici care spun ca nu scapa dar de fapt nu le-a dat ce trebuia sau nu au respectat ele, sau fac niste greseli, gen dus vaginal etc. nu prea ai cum sa iei de pe toaleta, ca oricum vii cu coapsele pe wc, nu cu zona intima. eu iau softigin acum, si am mai luat, din pacate atunci nu prea au tinu rezultatele ca mai aveam o infectie inca nedescoperita, dar pe moment vreo saptamana dupa a fost foarte bine cu ele, probabil ar fi fost bine de tot daca nu aveam si vaginita. poti sa le pui cu incredere, se tin la frigider inainte. Offline #8 2014-01-27 19:57:09
Re: softigin si viviflor impreuna?la frigider le tin. Sper ca pana dupa menstruatie cand merg iarasi la control sa nu mai reapara. Atunci m-a chemat sa vada si in ce stadiu mai e si rana de pe col. Am si de aia, de la ce nu stiu exact. Si daca o mai am o sa mi-o cauterizeze. Sper sa fie bine. acum am secretie normala (pe langa pastila care curge dimineata) Eu nu fac spalaturi deloc. Am facut numai 12 zile cat am luat cervucid , ca asa mi-a recomandat medicul, in rest nu sunt indicate. Si nici AC mi-a zis sa nu iau, ca eu de la ele am reusit sa fac candidoza si trece si mai greu daca iau Bafta si tie epf. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|