homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)

#1 2014-01-26 17:22:16

flori1054
Membru
Inregistrat: 2014-01-26

dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)

Tin dieta atkins de aproximativ o luna, iar de trei zile, fiind la cea de treisprezecea pastila, am inceput sa am menstruatie (sau ceva de genul, pentru ca este destul de putin cantitativ).  Din cate am citit pe internet, am inteles ca unele diete interfereaza cu ciclul menstrual, dar nu am inteles daca scad efectul anticonceptionalelor.

#2 2014-01-26 18:12:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)

nu, evident ca o dieta nu are cum sa interactioneze cu AC

#3 2014-01-26 19:13:19

flori1054
Membru

am dubii din cauza faptului ca, odata ce a influentat ciclul menstrual, inseamna ca s-a produs o dereglare hormonala. Iar cum anticonceptionalele sunt pe baza de hormoni, imi este frica sa nu interfereze cu acestea.

#4 2014-01-26 19:20:05

heimdall
Diamond member

cand iei AC, sangerarea aceea e o sangerare de privatie, nu menstruatie propriu-zisa
treaba cu regimurile e faptul ca ai tendinta sa te infometezi, iar de la un anumit procent de grasime corporala in jos nu mai ovulezi - deci vei avea si cicluri neregulate
but again, cand iei AC nu ovulezi, deci oricat de tare te-ai infometa sangerarea aia de privatie o s-o ai

#5 2014-01-26 19:43:02

flori1054
Membru

deci, in cazul in care am menstruatia de acum, sa nu ma sperii daca nu o voi mai avea si in cele 7 zile de pauza, din cauza ciclului neregulat?
iar in legatura cu dieta, partea buna este ca nu ma infometez. nu am voie sa mananc alimente care contin carbohidrati, dar pot sa mananc oricate proteine sau lipide. ma mai gandeam la un lucru: ca din cauza ca am mancat atatea lipide, i-am dat ficatului de lucru prea mult si nu a mai putut sintetiza bine si pastilele. ar fi posibil acest lucru, in cazul unei asemenea diete?

Publicitate

loading...

#6 2014-01-26 19:52:05

heimdall
Diamond member

tocmai ca de venit o sa vina, pe scurt nu are importanta ce mananci d.pd.dv. al pastilelor, iar ficatul tau va procesa foarte bine si pastilele

#7 2014-01-27 17:17:11

flori1054
Membru

Multumesc mult pentru raspunsuri. M-am linistit smile

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.