|
Nu esti logat.
Dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)Pagini: 1
#1 2014-01-26 17:22:16
dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)Tin dieta atkins de aproximativ o luna, iar de trei zile, fiind la cea de treisprezecea pastila, am inceput sa am menstruatie (sau ceva de genul, pentru ca este destul de putin cantitativ). Din cate am citit pe internet, am inteles ca unele diete interfereaza cu ciclul menstrual, dar nu am inteles daca scad efectul anticonceptionalelor. Offline #2 2014-01-26 18:12:46
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)nu, evident ca o dieta nu are cum sa interactioneze cu AC Offline #3 2014-01-26 19:13:19
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)am dubii din cauza faptului ca, odata ce a influentat ciclul menstrual, inseamna ca s-a produs o dereglare hormonala. Iar cum anticonceptionalele sunt pe baza de hormoni, imi este frica sa nu interfereze cu acestea. Offline #4 2014-01-26 19:20:05
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)cand iei AC, sangerarea aceea e o sangerare de privatie, nu menstruatie propriu-zisa Offline #5 2014-01-26 19:43:02
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)deci, in cazul in care am menstruatia de acum, sa nu ma sperii daca nu o voi mai avea si in cele 7 zile de pauza, din cauza ciclului neregulat? Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-26 19:52:05
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)tocmai ca de venit o sa vina, pe scurt nu are importanta ce mananci d.pd.dv. al pastilelor, iar ficatul tau va procesa foarte bine si pastilele Offline #7 2014-01-27 17:17:11
Re: dieta atkins interfereaza cu anticonceptionalele? (scade efectul?)Multumesc mult pentru raspunsuri. M-am linistit Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|