homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicament si anticonceptionale - va rog sa ma ajutati ca o iau razna

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » medicament si anticonceptionale - va rog sa ma ajutati ca o iau razna

#1 2014-02-09 16:52:24

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

medicament si anticonceptionale - va rog sa ma ajutati ca o iau razna

Buna!

Am o problema de cand am inceput sa lucrez: mi se umfla picioarele si ma ca dor in dreptul inchieturii (in spatele genunchilor) seara cand ajung acasa. Fac sport de 3 ori pe saptamana (sala - fitness).

Am incercat sa ma documenez si eu pe net cu privire la problema si am decis sa merg la un medic, la medicina interna. I-am spus domnului doctor care e problema si ca iau Logest si dansul dupa ce s-a uitat la picioarele mele mi-a zis ca retin apa si ca am cam multa celulita care pune presiune pe vene ... astfel, pe fondul sedentarismului crescut au inceput sa ma doara ...

Mi-a dat>
http://www.gnc.com.ro/Diete/GNC-Total-L … 60-tablete ca sa elimin apa si celulita
si
http://www.gnc.com.ro/Remedii-naturale/ … 90-capsule cica pt intarirea peretilor venosi si circulatie

Asa... Al doilea produs nu ma ingrijoreaza desi vad ca acolo scrie ca e pt ochi (in fine presupun ca nu are ce rau sa imi faca )
Primul produs insa...Am gasit cateva informatii:

Birth control pills (Contraceptive drugs) interacts with BLACK TEA
The body breaks down the caffeine in black tea to get rid of it. Birth control pills can decrease how quickly the body breaks down caffeine. Taking black tea along with birth control pills can cause jitteriness, headache, fast heartbeat, and other side effects.

Some birth control pills include ethinyl estradiol and levonorgestrel (Triphasil), ethinyl estradiol and norethindrone (Ortho-Novum 1/35, Ortho-Novum 7/7/7), and others.

http://www.webmd.com/vitamins-supplemen … =BLACK+TEA

La cata cafeina au chestiile alea ... Ma poate lamuri cineva daca sunt periculoase pastilele astea impreuna cu Logest? Va rog, ca nu vreau sa ajung la urgente cu cine stie ce ...

Apropo, extractul de afine nu interactioneaza ? Obisnuiesc sa mananc afine vara si nu am patit nimic dar extractul e mult mai concentrat ...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#2 2014-02-09 16:55:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: medicament si anticonceptionale - va rog sa ma ajutati ca o iau razna

eu zic ca nu interactioneaza, dar... termogenice pentru retentie de apa ?  va  omul e reprezentant pentru compania asta sau ce ?
de ce nu iei un diuretic usor, gen urzica, papadie, cozi de cirese etc ?
si nici afinele nu interactioneaza ?

#3 2014-02-09 17:02:21

ciresica_oky_doky
Full member

heimdall a scris:

eu zic ca nu interactioneaza, dar... termogenice pentru retentie de apa ?  va  omul e reprezentant pentru compania asta sau ce ?
de ce nu iei un diuretic usor, gen urzica, papadie, cozi de cirese etc ?
si nici afinele nu interactioneaza ?

Si mie mi s-a parut dubios .. sunt si foarte scumpe ... dar sunt dispusa pt sanatate sa fac efortul asta! i-am propus si eu cozi de cirese si mi-a zis ca e cam ineficient ... cica cele mai bune diuretice sutn ceaiul verde/negru si suplimentul asta mi l-a dat si pe ca contine extractele de samburi de struguri care ajuta la intarirea capilarelor... nush ce sa spun ...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#4 2014-02-09 17:10:16

heimdall
Diamond member

termogenicele pot fi periculoase, nu ai motive sa iei asa ceva si nici nu te ajuta cu retentia de apa
sunt destule produse pentru problema asta, gen : http://www.suplimente.ro/water-out-diur … psule.html
dar te asigur ca si capsulele de urzica functioneaza foarte bine

#5 2014-02-09 17:31:54

ciresica_oky_doky
Full member

Publicitate

loading...

#6 2014-02-09 17:33:43

heimdall
Diamond member

pai e... scortisoara, ce sa zic ? la ce ai vrea sa-l folosesti ?

#7 2014-02-09 17:35:33

ciresica_oky_doky
Full member

scuze, link gresit adineaori ... voia sa zic : http://www.gnc.com.ro/Remedii-naturale/ … e-vegetale ma gandesc ca e mai concnetrat decat sa imi fac ceai

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-02-09 17:36:14)

#8 2014-02-09 17:37:03

heimdall
Diamond member

nu stiu ce proprietati are, drept sa-ti spun
diuretice sunt cozile de cirese, exctractul de cirese nu cred ca are acelasi efect
eu luam asa ceva impotriva retentiei de apa : http://www.darmaplant.ro/urzica-favisan-70-cps-837.html - sunt foarte eficiente si ieftine

Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-02-09 17:38:23)

#9 2014-02-09 17:42:34

ciresica_oky_doky
Full member

am mai gasit si http://www.vitaplus.ro/ananas-50-capsule-aboca
cate posibilitati! doc ala parca era capiat!

#10 2014-02-09 17:45:50

heimdall
Diamond member

daca ti-a dat doar produsele lor sigur avea ceva de castigat

#11 2014-02-09 17:47:24

ciresica_oky_doky
Full member

heimdall a scris:

daca ti-a dat doar produsele lor sigur avea ceva de castigat

probabil ...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » medicament si anticonceptionale - va rog sa ma ajutati ca o iau razna

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.