|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2014-02-19 13:49:02
IntrebareAm facut sex protejat cu prietenul meu cu cinci zile inainte sa-mi vina menstruatia (am un ciclu cam de 31 de zile pe 15 trebuia sa-mi vina) iar azi e a patra zi de intarziere si nimic.. am simptomele caracteristice cu acea agitatie si disconfort in bazin tot simt ca curge ceva prin mine sani durerosi si umflati o stare de slabiciun sunt foarte obosita si plang din orice.. Contactul a fost protejat (pe 9) nu s-a rupt prezervativul dar prietenul mi-a spus ca nu l-a rulat tocmai pana jos in fine nu cred ca asta e vreo problema ca nici nu a ejaculat in prezervativ.. Vreau sa va spun ca dupa o zi de la contact a inceput sa ma doara ovarul drept si sa ma intepe si s-a si umflat il simteam la palpare la stinghia piciorului putin mai spre interior.. Ce sa fie oare? banuiesc ca insarcinata n-am cum sa fiu.. ii mai auzeam pe unii ca ramai de la lichid, copiii se fac din sperma nu din secretii )) Offline #2 2014-02-19 17:33:20
Re: IntrebarePosteaza la topicul deja deschis de tine.. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2014-02-19 17:34:38) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2014-02-20 00:20:00
Re: IntrebareChiar daca nu a fost rulat pana sus sperma nu ar fi avut cum sa ajunga pana la baza oricum nu ai de ce sa iti faci probleme, v-ati protejat. TOGETHER is my favorite place to be. Offline #4 2014-02-20 12:44:12
Re: IntrebarePai da si oricum dupa cum am spus nu a avut ce sperma sa ajunga ca nu a ejaculat in prezervativ Ultima oara a fost editat de Daciana (2014-02-20 12:46:10) Offline #5 2014-02-24 09:23:08
Re: Intrebare
Greu de crezut caoti simti ovarul tu la palpare, ar insemna ca e groaznic de inflamat si ca trebuie sa te grabesri spre spital, fara sa mai stai pe ginduri! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|