|
Nu esti logat.
Raceala in sarcina#1 2014-03-02 22:21:40
Raceala in sarcinaBuna fetelor, sunt si eu o proaspat viitoare mamica. Am 9 saptamani de sarcina si de vreo 4 zile a inceput sa ma doara gatul si acum tot mai rau, imi curge nasul si e infundat. Am tot baut pe ceaiuri cu lamaie si miere, apa de mare in nas, fructe dar se pare ca degeaba. Temperatura momentan nu am avut si sper sa nici nu am. Am vb cu ginecologul meu si a zis ca pot sa sug pastile de gat gen cele cu propolis si vitamina C dar sincer nu prea am curaj. Mi-e asa de frica sa iau orice. Voi ce sfat puteti sa imi dati? Ce ar fi ok sa iau si ce nu? Sunt la prima sarcina si imi doresc acest copil foarte mult, cu atat mai mult ca s-a lasat si asteptat. Eu cand aveam asa dureri de gat si nas infundat fara sa am temperatura foloseam bioparox spray. Stie cineva daca in sarcina e contraindicat sau nu? Maine o sa merg la medic daca vad ca tot asa o tin dar as vrea si parerea cuiva care poate a trecut prin ce trec eu acuma. Offline #2 2014-03-02 22:25:35
Re: Raceala in sarcinaAlina, ai voie Paracetamol simplu (nu Paracetamol sinus!), Hexoraletten pentru gat, sirop de tuse Stodal, daca tusesti. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #3 2014-03-03 11:40:32
Re: Raceala in sarcinaPastilele de supt pt gat sunt permise in sarcina, poti sa le iei linistita. Ia ce iti spune medicul ca e permis, mai rau poate sa faca raceala netratata decat pastilele. Nu orice pastila are efect asupra sarcinii, prin placenta nu trece chiar orice substanta. Stie medicul ce sa iti dea.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #4 2014-10-29 18:18:01
Re: Raceala in sarcinaBuna. Am 10 săptăm?ni de sarcina si am racit. Medicul de familie mi-a recomandat oscillococcinum si vitamina c cu propolis. Spre surprinderea mea, farmacista ?mi spune ca nu e indicat vitamina c cu propolis in sarcină. A luat cineva vitamina c? Acum imi este cam frica sa iau "Love reminds you that nothing else matters." Offline #5 2014-10-29 22:52:40
Re: Raceala in sarcinaSe poate lua in sarcina 100%. si eu am luat in ambele sarcini la fiecare raceala. Viata mea, desprinsa din povesti Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|