|
Nu esti logat.
Am facut-o lata?#1 2014-03-04 21:25:07
am facut-o lata?Sunt putin cam ingrijorat. Astazi am facut cu iubita mea, prima data cu prezervativ, am incercat s-o facem din nou(dupa vreo 20-30 de minute) tot cu prezervativ doar ca de data asta a fost destul de incomod pentru ea si l-am dat jos. Treaba nasola e ca dupa ce l-am dat jos, mi-am bagat penisul in ea fara prezervativ si fara sa ejaculez, doar am bagat putin capul la cutie, si atat... Mi-e frica sa nu-mi fi ramas ceva nedorit pe peleu de la primul contact sexual si sa se intample vreo minune. Offline #2 2014-03-04 21:34:06
Re: am facut-o lata?hm, slabe sanse sa se intample vreo minune. insa data viitoare, aveti grija mai mare si protejati-va corect! prezervativul o incomoda probabil pt ca nu era suficient de lubrifiata, atentie si la asta! iar daca prietena ta nu e in perioada fertila poti fi si mai sigur ca nu vor fi probleme. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2014-03-04 21:37:40
Re: am facut-o lata?Cum imi dau seama daca e sau nu in perioada fertila? Offline #4 2014-03-04 21:51:09
Re: am facut-o lata?asta tre sa stie ea, n-ai cum sa-ti dai tu seama. uite: metoda calendarului (Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare (aproximativ la mijlocul ciclului menstrual). Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile (si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie. Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi. Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2014-03-04 21:59:00
Re: am facut-o lata?Se pare ca e in perioada fertila ( 3-6-8,astea sunt zilele, dupa ce am calculat amandoi) . Deci, inca o data, sa-mi fac griji sau nu? Imi vine sa-mi trag palme Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-05 13:06:07
Re: am facut-o lata?Pai eu zic sa stai linistit , daca nu ai ejaculat TOGETHER is my favorite place to be. Offline #7 2014-03-05 18:00:06
Re: am facut-o lata?Astazi a avut dureri de spate si de burta. Sa fie de la prezervativul care a jenat-o, de la dezvirginarea de sambata sau de la "prostia" de ieri? Offline #8 2014-03-05 19:08:25
Re: am facut-o lata?pai, dupa calculele voastre, zilele astea ar trebui sa fie la ovulatie. de aici micile dureri de burta În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2014-03-05 19:15:29
Re: am facut-o lata?Ok, va multumesc pentru ajutor. Stiu ca par disperat, dar vreau sa ma asigur ca totul e ok. Mi-e frica sa nu-mi fi ramas ceva pe "teava" si sa am probleme, desi sansele sunt mici, pentru a elimina orice urma de indoiala as vrea s-o pun sa ia pastila de a doua zi. Sunt cam 14-15 ore de la cele intamplate, ar fi tarziu? Offline #10 2014-03-05 20:50:45
Re: am facut-o lata?Pastila de a doua zi se ia in maxim 72 de ore,cu cat mai repede cu atat mai bine,INSA daca ovulul deja a fost fecundat sunt sanse mai mici sa isi faca treaba,pastila impiedica ovulatia in cazul in care ea nu s-a produs! Two souls don't find each other by simple accident Offline #11 2014-03-06 01:44:43
Re: am facut-o lata?Eu nu as lua pastila de a doua zi.. Consider ca sunt sanse nule de sarcina.. Dar vorba aceea, e nevoie de un inotator ca sa fie cu surprize.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #12 2014-03-19 17:59:38
Re: am facut-o lata?Multumesc Maryu, am avut si eu o problema asemanatoare... La mine insa s-a rupt prezervativul, dar prietena mea era in perioada maxima de infertilitate (la diferenta de 2-3 zile inainte sau dupa ciclu respectiv inceperea acestuia)... Apropo, ca sa nu mai deschid alt topic... Care ar fi motivele ruperii prezervativului? S-a rupt de 3 ori, a facut biata atatea teste de sarcina, am avut o gramada de nopti nedormite din cauza asta si am pus problema contraceptivelor, aveti vreo idee de ce se rup? Se rup la aproximativ 30-40 minute de la inceperea actului sexual.Mentionez ca am avut si zile in care prezervativul a tinut chiar si doua ore si nu au fost probleme. Fac tot posibilul sa elimin tot aerul din prezervativ inainte de penetrare. De ce dureaza atat? Pentru ca partenera mea vrea, iar eu nu ejaculez niciodata in prezervativ, nici psihic nu ma pot coordona in sensul acesta, insa fara prezervativ se poate, daca doresc asta, bineinteles, testat in plina perioada infertila dupa studiul amanuntit al calendarului. Ultima oara a fost editat de ReX (2014-03-19 18:58:26) Offline #13 2014-03-20 20:36:24
Re: am facut-o lata?Lichid preejaculator poate fi ....el contine,cum stim, numar foarte mic de spermatozoizi...nu e interconectat obligatoriu cu ejacularea. De fapt, sarcinile nedorite aparute in cazul folosirii coitului intrerupt ca metoda contraceptiva nu se datoreaza lichidului in discutie cu mult mai probabil continentei insuficiente si aminarea pina la limita limitei a momentului retragerii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2014-03-21 15:16:48
Re: am facut-o lata?Imi pare rau ca nu sunt pe Facebook sau Twitter. Thumbs up doctoressa ... Totul functioneaza bine acum, dupa trei teste, toate negative. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|