homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am facut-o lata?

#1 2014-03-04 21:25:07

vrabie
New member
Inregistrat: 2014-03-04

am facut-o lata?

Sunt putin cam ingrijorat. Astazi am facut cu iubita mea, prima data cu prezervativ, am incercat s-o facem din nou(dupa vreo 20-30 de minute) tot cu prezervativ doar ca de data asta a fost destul de incomod pentru ea si l-am dat jos. Treaba nasola e ca dupa ce l-am dat jos, mi-am bagat penisul in ea fara prezervativ si fara sa ejaculez, doar am bagat putin capul la cutie, si atat... Mi-e frica sa nu-mi fi ramas ceva nedorit pe peleu de la primul contact sexual si sa se intample vreo minune.

Puteti sa ma luati la misto. Vreau doar sa dorm linistit la noapte

#2 2014-03-04 21:34:06

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: am facut-o lata?

hm, slabe sanse sa se intample vreo minune. insa data viitoare, aveti grija mai mare si protejati-va corect! prezervativul o incomoda probabil pt ca nu era suficient de lubrifiata, atentie si la asta! iar daca prietena ta nu e in perioada fertila poti fi si mai sigur ca nu vor fi probleme. smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2014-03-04 21:37:40

vrabie
New member

Cum imi dau seama daca e sau nu in perioada fertila?

#4 2014-03-04 21:51:09

maryu
Hero member

asta tre sa stie ea, n-ai cum sa-ti dai tu seama. smile uite: metoda calendarului (Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare (aproximativ la mijlocul ciclului menstrual). Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile (si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie. Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi. Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.
Se cere ca femeia sa aiba un calendar precis al duratei ciclurilor menstruale pe o durata de minim 6 luni.

folositi metoda doar pt verificare si nu ca metoda contraceptiva!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#5 2014-03-04 21:59:00

vrabie
New member

Se pare ca e in perioada fertila ( 3-6-8,astea sunt zilele, dupa ce am calculat amandoi) .  Deci, inca o data, sa-mi fac griji sau nu? Imi vine sa-mi trag palme

Publicitate

loading...

#6 2014-03-05 13:06:07

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Pai eu zic sa stai linistit , daca nu ai ejaculat forgetit
Doar erai curat a 2a oara ...adica de ce sa iti fie frica? spermatozoizi mor la contact cu apa si sapunul

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#7 2014-03-05 18:00:06

vrabie
New member

Astazi a avut dureri de spate si de burta. Sa fie de la prezervativul care a jenat-o, de la dezvirginarea de sambata sau de la "prostia" de ieri? sad

#8 2014-03-05 19:08:25

maryu
Hero member

pai, dupa calculele voastre, zilele astea ar trebui sa fie la ovulatie. de aici micile dureri de burta smile

#9 2014-03-05 19:15:29

vrabie
New member

Ok, va multumesc pentru ajutor. Stiu ca par disperat, dar vreau sa ma asigur ca totul e ok. Mi-e frica sa nu-mi fi ramas ceva pe "teava" si sa am probleme, desi sansele sunt mici, pentru a elimina orice urma de indoiala as vrea s-o pun sa ia pastila de a doua zi. Sunt cam 14-15 ore de la cele intamplate, ar fi tarziu?

#10 2014-03-05 20:50:45

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Pastila de a doua zi se ia in maxim 72 de ore,cu cat mai repede cu atat mai bine,INSA daca ovulul deja a fost fecundat sunt sanse mai mici sa isi faca treaba,pastila impiedica ovulatia in cazul in care ea nu s-a produs!

Eu nu stiu ce sa iti zic,sincer! Eu de firea mea sunt panicata ,dar daca spui ca a fost doar putin,nu cred ca trebuie sa va faceti griji,trebuie SPERMA,multa sa ramana

Two souls don't find each other by simple accident

#11 2014-03-06 01:44:43

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu nu as lua pastila de a doua zi.. Consider ca sunt sanse nule de sarcina.. Dar vorba aceea, e nevoie de un inotator ca sa fie cu surprize..
Pe viitor, poate sa ia anticonceptionale ca sa nu mai stati cu griji.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#12 2014-03-19 17:59:38

ReX
Membru
Inregistrat: 2014-03-19

Multumesc Maryu, am avut si eu o problema asemanatoare... La mine insa s-a rupt prezervativul, dar prietena mea era in perioada maxima de infertilitate (la diferenta de 2-3 zile inainte sau dupa ciclu respectiv inceperea acestuia)... Apropo, ca sa nu mai deschid alt topic... Care ar fi motivele ruperii prezervativului? S-a rupt de 3 ori, a facut biata atatea teste de sarcina, am avut o gramada de nopti nedormite din cauza asta si am pus problema contraceptivelor, aveti vreo idee de ce se rup? Se rup la aproximativ 30-40 minute de la inceperea actului sexual.Mentionez ca am avut si zile in care prezervativul a tinut chiar si doua ore si nu au fost probleme. Fac tot posibilul sa elimin tot aerul din prezervativ inainte de penetrare. De ce dureaza atat? Pentru ca partenera mea vrea, iar eu nu ejaculez niciodata in prezervativ, nici psihic nu ma pot coordona in sensul acesta, insa fara prezervativ se poate, daca doresc asta, bineinteles, testat in plina perioada infertila dupa studiul amanuntit al calendarului.

Am avut de aface cu acest site http://www.calendarmenstrual.ro/ si a mers bine pana acum. Sper sa nu avem incidente de aici incolo.

Postarea mea nu promoveaza sexul neprotejat, cel mai sigur folositi prezervativul, altfel veti avea niste trairi asemanatoare celor de dinainte de suicid care va vor urmari pana testul de sarcina ,efectuat abia la o diferenta de zile de momentul in care ati avut actul sexual, va arata o singura liniuta, si nici atunci nu veti putea rasufla complet usurati.

Mai am o intrebare pentru cei care stiu ce vorbesc.

Si anume: Este posibila eliminarea de spermatozoizi in absenta ejacularii? Cand spun ejaculare ma refer la acel mecanism pe care penisul il pune in functiune ca sa "arunce" sperma la o viteza favorabila pentru spermatozoizi in ideea de a ajunge la ovul. Vreau sa stiu doar daca e posibil sa elimini sperma fara sa simti, daca este posibil sa ejaculezi fara sa prezinti lichid preejaculator si daca poti prezenta lichid preejaculator fara sa ejaculezi propriu-zis.

Ultima oara a fost editat de ReX (2014-03-19 18:58:26)

#13 2014-03-20 20:36:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lichid preejaculator poate fi ....el contine,cum stim, numar foarte mic de spermatozoizi...nu e interconectat obligatoriu cu ejacularea. De fapt, sarcinile nedorite aparute in cazul folosirii coitului intrerupt ca metoda contraceptiva nu se datoreaza lichidului in discutie cu mult mai probabil continentei insuficiente si aminarea pina la limita limitei a momentului retragerii
Nu e posibila eliminarea de spermatozoizi in absenta ejacularii, ei nu se deplaseaza singuri, au nevoie de vehicul
Ultimele 6-7 zile INAINTE de menstruatie sunt infertile insa atentie, primele 2-3zile de dupa menstruatie nu sunt neaparat infertile...aici pot aparea deasemenea sarcini nedorite
Prezervativul se rupe fie datorite folosirii prea indelungate fie frecarii prea mari(lipsa de lubrifiere). Asa ca poate ar fi potrivit sa te concentrezi pe excitatia eficienta a partenerei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2014-03-21 15:16:48

ReX
Membru
Inregistrat: 2014-03-19

Imi pare rau ca nu sunt pe Facebook sau Twitter. Thumbs up doctoressa smile... Totul functioneaza bine acum, dupa trei teste, toate negative. smile

Zi buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.