|
Nu esti logat.
Fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??Pagini: 1
#1 2014-03-05 08:16:40
fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??buna diminata la toata lumea , fetelor sunt ff speriata nu stiu ce se intampla cu mine ...si am zis sa apelez la voi poate stiti sa ma ajutati cu un sfat cum pot proceda !!! Offline #2 2014-03-05 09:11:11
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??un raspuns ?? o parere un sfat stie cineva sa-mi zica ?? a mai trecut cineva prin situatia aceasta ? Offline #3 2014-03-05 10:03:49
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??e normala dereglarea asta dupa ce ai intrerupt AC, pana isi revine organismul la normal Offline #4 2014-03-05 10:13:00
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??pai le-am intrerupt pt ca , aveam dureri mari la ciclu si o cantitate ff mare ma tinea cam 7 zile ultima menstra si am decis sa le intrerup !!! iar acum ma tem ca-s insarcinata am facut deja teste si toate sunt negative ... nus sunt ff speriata si imi tremura asa tot corpul !!! Offline #5 2014-03-05 10:18:53
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??ar fi trebuit sa mergi sa le schimbi in cazul asta Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-05 12:25:25
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??da le-am facut corect cu pipeta ! am pus cateva picaturi dar nu din prima urina de dimineata ! si sunt ff speriata nu mi-a intarziat niciodata atat de mult ...cand am fost la ultimul control ginecologic doctora mi-a sp ca un ovar are 3,7 cm iar celalat 4, 3 cm ...poate sa fie aceasta cauza si tot in urma unei ecografii transvaginale mi-a sp ca am chisturi !! or fii oare ele cauza intarzierii?? Offline #7 2014-03-05 12:30:48
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??cum spuneam, intreruperea pastilelor e cauza intarzierii mai mult ca sigur Offline #8 2014-03-05 16:05:33
Re: fetelor este sarcina sau nu ?? va rog ma ajutati si pe mine ??multumesc heimdall Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|